Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b46

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormány meg sem próbálta az elmúlt napokban megvédeni azt az állítást, hogy nincs köze saját oligarcháihoz, Simicska Lajoshoz és barátjához, Nyerges Zsolthoz. Most ezt az állítást próbáljuk kicsit megerősíteni.  Az elmúlt napokban a Fidesz szépen magára húzta a…..
b46 2012.07.13 15:58:32
@apd: A szobatársak után pont van.
Puzsér Róbert szerint azért nyerhette Mészáros János Elek a Csillag Születiket, mert a nyugdíjasok ezúttal is bizonyították, hogy "övék a hatalom". "Ebben az országban a fontos és a kevésbé fontos kérdésekben is a nyugdíjasok döntenek. Sajnálom a Quantumot,…..
(The article is available in English.) „Úgyse hiszi senki el magának, hogy amit lát, az tényleg van, hanem várja, hogy a valódi látványt jelző kürtszó felharsan.”(Kispál és a Borz: Zsákmányállat)A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány egy évvel ezelőtt…..
b46 2012.01.09 18:14:35
@fingerbangs: Egyetértek, mert Ők azok az emberek akik még nem játszották el becsületüket és hitelességüket, mint elődeik.
b46 2012.01.09 18:50:15
@szgy: Van. Bajnai Gordonnak hívják.
A pitiáner pofátlanságnak és a képmutatásnak az igazi magasiskoláját mutatja be a magyar politikai osztály abban a - lényegében - konszenzusos javaslatban, amit Lázár János a parlamenti képviselők új javadalmazásáról készíttetett. Most nem is az egész törvénytervezet…..
Az IMF és a kormány közeledés kapcsán felmerül a kérdés, hogy kommunikációs szempontból hogyan kezelhető az új helyzet? Egyesek szerint belpolitikai katasztrófa, hogy új megállapodásra törekszik a kormány az IMF-fel, mások szerint csak az a kérdés, hogy mikor mond le Orbán…..
Tiszta Beszéd Orbán futása 2011.10.19 19:26:00
 Az Orbán Viktorban folytonosan a Patás Ördög eljövetelét vizionáló önmagát a demokratikus középnek, függetlennek és sok más képtelenségnek nevező megélhetési rettegők csoportja napok óta rugózik azon, hogy a Fidesz megfutamodott a "Facebook-hippik" tüntetésétől október…..
b46 2011.10.20 15:35:20
@Kóser Malac: Nagyon gyenge válasz. Ha maradt volna azt senki nem tenné szóvá, mivel ez lenne a természetes hozzáállás. A másik kettő távollétének megmagyarázására már nem tellett?
b46 2011.10.22 10:18:22
@Kóser Malac: Valamit nagyon félreértettél. Én nem Orbánt hiányolom (örülök is, hogy végre egy nyugodt ünnep) csak az igencsak átlátszó kifogása mögötti jellembéli problémákra utaltam.
Számos korábbi próbálkozás után elkészült a fidesz-magyar értelmező szótár, amely segít az átlagpolgároknak eligazodni a kormánypárt sajátos nyelvezetében, ugyanakkor bonyolultnak tűnő kifejezések értelmezésében is támpontot nyújt.     Írjon be egy szót…..
A nándorfehérvári diadal tiszteletére július 22-e emléknappá nyilvánítása érthető ötlet, mert bár az erőltetetten múltbanézős vonalat erősíti, legalább van realitása.A KDNP-s Michl Józseffel viszont nagyon elrepült a kismadár, mikor teleírta a fejléces papírt...
Találós kérdés: Kinek mi jut eszébe a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumról (KIM)? Mivel foglalkozik vajon?Közigazgatás és igazságügy ami így elsőre beugrik, nem?Ezen belül pedig .........rengeteg dolog.Hihetetlen, de mivel ők az "országmárka alakításáért…..
Lassacskán az is megfordul az ember fejében, hogy a Magyar Posta Zrt. tiltott állami támogatásának ötletes módját látjuk megvalósulni a permanens kormányzati levelezhetnék egyenként is néhány százmilliós megrendeléseinek sorozatával. Egy azonban bizonyos: Orbán Viktoréknak…..
Úgy tűnik, vannak dolgok, amiken még a kétharmad sem változtat. A Fidesz-kormány sem mer az öregségi nyugdíjasok juttatásaihoz nyúlni. Ismét egy kicsit több konkrétumot tudtunk meg a Széll Kálmán-tervről. Sajnos tényleg csak egy kicsivel többet, hiszen Matolcsy György…..