Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Togos

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jaroslav Rudis és Jaromir 99 képregénytrilógiájából készült az Alois Nebel fekete-fehér animációs film. A 2,5 millió euróba került alkotást Tomas Lunak készítette, akinek megvolt a kellő tapasztalata ezen a téren, animációs klipeket és reklámokat készítette. A komor…..
Togos 2011.08.29 08:51:04
Izgalmas filmnek ígérkezik a Fertőzés (Contagion), egy gyorsan terjedő járványra koncentrál a produkció, rövid időn belül milliók esnek áldozatul a betegségnek. Úgy tűnik, hogy végigsöpör az egész világon és egyetlen nagy agy sem tud előrukkolni egy életmentő vakcinával.…..
A Paranormal Activity-ből annyi részt tudnak csinálni, amennyi jól esik. Nem kerül sokba, gyakorlatilag a marketing többe kerül, mint az elkészítése. A közönség zabálta az első felvonást, a második is szépen termelt, így érthető, hogy itt a harmadik és ne csodálkozzunk, ha…..
Joel Schumacher földbe döngölte Batman népszerűségét, de jött Christopher Nolan akinek segítségével a képregényhős kiemelkedett a trutyiból és újra fényesen csilloghatott Hollywood egén. A folytatás még nagyobb sikerré vált, 2012-ben pedig érkezik a harmadik felvonás, ahol…..
Togos 2011.07.19 00:46:46
@madnesstears: valóban, annak ellenére, hogy teaser trailer, nem ártott volna, ha legalább egy hajszállal izgalmasabb/igényesebb, mint egy fan made trailer...
Brian Selznick regényének 2007-ben vették meg a megfilmesítési jogait és a következő hónapokat azzal töltötték, hogy tehetséges gárdát hozzanak a fedélzetre. Johnny Depp producerként állt be a tervezet mögé, a rendezői székbe Martin Scorsese foglalt helyet, akinek ez az első…..
Na most már biztos, hogy haza akarna telefonálni......hogy elbúcsúzzon. ..
Togos 2011.06.21 19:12:11
Darren Aronofsky dolgozott egy ideig a Wolverine folytatásán, majd bedobta a törülközőt, mondván, hogy nem akar hosszabb időt távol tölteni a családjától. A stúdió összeállított egy listák a szóba jöhető rendezőkkel: Jose Padilha, Doug Liman, Antoine Fuqua, Mark Romanek,…..
Tom Six trilógiát tervez Az emberi százlábú (The Human Centipede horrorjából), a folytatással kapcsolatban annyit mondott, hogy annak fényében az első csak az Én kicsi pónimhoz fog hasonlítani, a harmadik fényében a második csak egy Disney filmnek fog tűnni. Nos az angoloknál a…..
Geekblog Oscar 2011 live blog 2011.02.27 17:08:00
Mint minden évben, a Geekz Oscar-bubusa, Ringsider kolléga vezetésével idén is végigkommentálhatjátok a közvetítést, és izgulhattok kedvenceitekért, Marlon Brandóért, Al Pacinóért, Ryan O'Nealért... ja, nem 1973 van? Hát akkor kezdődhet a buli, én, WF, meg inkább megyek…..
Togos 2011.02.28 03:21:21
@ringsider: a többszöri jelölések utáni díj elnyerését egy idő után elkerülhetetlen, hogy ne mint kárpótlást fogják föl, ez is biztos.
Ettől független, ezért a munkájáért kijárt volna, szerintem