Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andr73

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2014-ben Christopher Nolan megajándékozta a világot egy gondolatiságban beláthatatlanul széles horizontú, világkalandort megszégyenítően ambiciózus science fiction opussal, amibe bele lehet kötni itt-ott, de ha képesek vagyunk átlendülni az atkányi negatívumokon, akkor szemkápráztató pompában tárul…..
#369 A Paramount emberei a film főszereplőjének egy ismeretlen színésznőt akartak szerződtetni, hárman kerültek a shortlistre: Leslie Wing, Demi Moore és a szerepet végül elnyerő Jennifer Beals. Őt úgy választották ki, hogy a stúdió egyik fejese átszaladt a szomszédos…..
Depeche Mode toplistát összeállítani Magyarországon olyan, mint belenyúlni egy darazsakkal teli kaptárba - merész vállalkozás. Éppen ezért még csak meg sem próbálok objektív lenni, ehelyett egy emlékfoszlányokkal teli teljesen szubjektív válogatást csináltam azokból a dalokból, amiket nagyon…..
Andr73 2018.03.14 00:26:55
@péti: Nagyon nem túlzó. A 80-as években valóságos DM őrület volt. Jó volt akkor fiatalnak lenni. Sokat köszönhetünk az együttesnek, fiatalságunk talán legszebb éveit. Bőven van 50 szám, amiért hálával tartozunk a DM-nek és lehet, hogy még keveset is mondtunk.
Szépen férfivá cseperedik Arnold Swarzenegger fia, Patrick. A tizenkilenc éves srác úgy gondolja, remek példával állhat elő kortársai számára. Minden napját az edzőteremben tölti és építi az izmait. Az eredményekről a twitter fiókjára feltöltött kép is beszámol.…..
A Vladimir Klicsko-David Haye nehézsúlyú világbajnoki ökölvívó-mérkőzést élőben közvetíti a Duna Televízió a hamburgi Imtech Arenából július 2-án, szombaton.Az év összecsapása boksztörténelmi jelentőségű nehézsúlyú címegyesítő meccs lesz, mivel az ukrán Klicsko a…..