Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BSTH

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha minden igaz, október 24-én új könyvvel gazdagíthatjuk gyűjteményünket. Azt gondolom az idei Karácsony bestsellere jelenik meg, nagyon sokunknak okozhat majd boldog perceket ez az összeállítás. Az xpress.hu oldalán most 15% kedvezmény is jár mellé, nézzétek  meg ti…..
Egy igazi rajongó írását olvashatjátok, aki barátjával megkísérelte azt a bravúrt, hogy az AS Roma-Juventus meccs élőben való megnézése mellett Bud Spencerrel beszélgethessen, mely élete egyik legnagyobb vágya volt. Köszönjük a beszámolót, melyet változtatás nélkül…..
Krumplishal Mixek 2011.02.28 21:28:00
Ezúttal egy újdonsággal kedveskedünk Nektek, drága Kuzinok. Két kedves rajongónk néhány éve felmixelt pár gyönyörű beszólást, filmszöveget egy-egy kiemelt zenére. Hogy ez miként sikerült? Döntsétek el Ti! Ma kapjátok az első dózist, holnap este a következőt. Ezt most Popi…..
Kedves olvasóink! Elnézéséteket kérjük, hogy az utóbbi napokban nem jelentkeztünk, azonban mindkettőnknek körül kellett nézni a 16-os dokknál. Remélem pont erre gondoltatok.Ígérjük, hogy igyekszünk kiküszöbölni ezeket az üresjáratokat, de sajnos néha összejön és tudjátok…..