Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iwillbeperfect

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nagyon-nagyon büszke vagyok magamra.Tegnap ugye családi ebéd-vacsorán voltam. Nagymama, anyuka, nevelőapuka, nővérke, öcsike. Mindenki eszik mint a gép. Nagymamám első meglepődött kérdésére "Ágneskám, hát nem eszel még?" simán válaszolhattam egy fejrázással.…..
The Pursuit of Happiness Végem 2011.04.17 10:10:02
 Eddig nagyon jó voltam. Pénteken nem volt suli, így otthon maradtam és aludtam. Nagyon-nagyon sokat~ És csak egy almát ettem (31).Tegnap víznapot tartottam és szintén végig az ágyban maradtam, kivéve amikor melegítettem magamnak apámék mellett egy adag lasagnét - amit később…..
Ah, éhes vagyok... de boldog. Akkor is ha borzasztóan fáj a hasam. Gyűlölöm a menzeszem... *sigh*Ma se írtam témazárót. Meglepő, igazán... Viszont eléggé felspannoltam rá magam, szóval negyedik órára már szédelegtem az idegtől, ötödik órán meg leesett a vércukrom. De ittam…..
The Pursuit of Happiness Kedd 2011.04.12 18:38:49
 A mai nap totálisan el lett cseszve.Fizika témazárót kellett (volna!) írjak második órában és annyira ideges lettem tőle, hogy szinte szó szerint befaltam E egyik szendvicsét. Sima zsömle (148), margarin (737), párizsi (219). Ez még annyira nem lett volna nagy baj, de még az is…..
És ez meg mi a pi**a? Vérzik a fülem, ááááá! ..