Regisztráció Blogot indítok
Adatok
il capitano88

14 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatjuk sorozatunkat, melyben gorcső alá vesszük a magyar kuponos piacon megtalálható weboldalakat,bemutatjuk az oldalak előnyeit, hátrányait, funkcióit. A mostani választás a Tsoonami.hu oldalára esett. A Tsoonami egy olyan kuponos oldal, amely csak a fővárosba kínál…..
Gábor felfedezte a legeslegrégebbi kereskedelmi trükköt, amit már kőtáblában is megörökítettek. A Kuponvilágnál 16 ezer forintról 8400-ra leértékelt olajsütő szinte minden más oldalon 10000 forintba kerül alapból. Szerencsére az internet mindig segít:Reggeli kávé mellé a…..
il capitano88 2011.10.14 14:01:21
@igazságos: itt szeretném megemlíteni, hogy én például minden olyan ajánlatnak utánanézek, amit meg szeretnék vásárolni (felhívom a céget, utánaolvasok, stb..)Én személy szerint egy kuponoldalon keresztül vettem a meg a KRESZ és az elsősegély tanfolyamot. Az ajánlatok teljes mértékben valódiak voltak, a KRESZ-t a napokban tettem le, míg az elsősegélyt a közeljövőben fogom megcsinálni. Egyébként a közösségi vásárlásról bőven lehet olvasni a kuponblog.blog.hu/ - blogban, itt azért van pár hasznos infó.
 A legtöbb szkeptikus azt a kérdést teszi fel elsőnek az interneten történő vásárlásokkal kapcsolatban, hogy vajon biztonságos dolog-e a világhálón fizetni, ugyanis fennáll a veszélye annak, hogy a „csaló” (kupon)oldalak visszaélve az adatainkkal…..
 Ismét teszünk egy (kis) eltérőt blogunk eredeti témájáról, a bundabotrányoktól, ugyanis, olyan fajsúlyú esemény következett be Magyarország legjobb labdarúgójának életében, ami valamilyen irányban (a nagy kérdés, hogy jó vagy rossz ez az irány) radikálisan…..
Az utóbbi időben annyi bundagyanús esetről számolt be a sajtó, hogy már követni is nehéz a fejleményeket, de minden kétséget kizárólag a 2022-es labdarúgó világbajnoksággal kapcsolatos voksszavazatok körüli csetepaté tűnik a legnagyobb volumenű hírnek… Bár a korábbi…..
Bundabotrány Fradi - ZTE 4-4... 2011.05.15 15:28:25
Bár eddig sem eresztettem túlságosan bő lére a mondandómat (illetve talán egyszer) az eddigi postjaimban, de ez a bejegyzés lesz talán a legrövidebb mind közül. Ez annak tudható be, hogy nem szeretnék állást foglalni a május 10-i Fradi – Zalaegerszeg mérkőzéssel…..
 A napokban derült fény arra, hogy a szingapúri származású bűnőző, névlegesen Wilson Raj Perumal több mérkőzést is befolyásolni szeretett volna a finn bajnoskágból. Erre tulajdonképpen egy „véletlen” folyamán derült fény, aminek a következő története: a…..
„Saját nyomozásunk szabálytalanságokat tárt fel a vb-pályázatok körül (...) Katar, a 2022-es vb-rendező tudomásunk szerint hatalmas összegeket ajánlott a FIFA végrehajtó bizottság több tagjának is. Ezek az állításaink egyelőre nem bizonyítottak, de hitünk szerint…..
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) még 2010. októberében felfüggesztette a nigériai Amos Adamut és a tahiti Reynald Temariit, miután feltehetőleg mindketten kenőpénzt kértek a 2018-as, illetve a 2022-es világbajnokságra kandidáló országokra történő voksukért. A Sunday…..
 Mészáros Norbertet, a Debreceni VSC labdarúgóját 2010. május 5-én mentette fel a lausanne-i székhelyű Sportdöntőbizottság, így a magyar játékosnak nem kell letöltenie a 2011. december 31-ig tartó eltiltását. A Loki másik labdarúgójának, Vukasin Polekszics fellebbezését…..
Az eddig bejegyzések során általában olyan esetekről számoltam be, amelyekben nyíltan vádolták bundázással (és néhányban be is bizonyították) az aktuális sportesemények résztvevőit. Az alábbi bejegyzésben egy olyan bokszmérkőzést bányászok elő az…..
Az eddigi bejegyzéseimben elsősorban híreket, valamint a gyanúba keveredett mérkőzésekkel és a „főszereplőkkel” kapcsolatos fejleményeket osztottam meg, de úgy érzem, hogy eljött az ideje, hogy egy rövid eszmefuttatásba kezdjek a bundázásokkal kapcsolatban.  Az…..
Újabb hírek láttak napvilágot a fogadási csalásokkal kapcsolatos, bochumi perek fejleményeiről. Az ügy egyik fő vádlottja, a horvát származású Ante Sapina bevallotta, hogy a 2008-as DVSC – Young Boys UEFA-kupa párharc végkimeneteleit befolyásolni próbálta.  Sapina az…..
 Bár a blogom elsősorban a labdarúgó bundabotrányokkal foglalkozik, úgy gondolom, hogy a háromszoros snooker világbajnok, és a jelenlegi világelső John Higgins történetéről írnom kell néhány sort. 2010. májusában – a snooker világbajnokság ideje alatt – derült…..
Mészáros Norbert és Vukasin Polekszics ügyében rövid időn belül döntést fog hozni a lausanne-i székhelyű nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS). A két játékost a 2009-es, Puskás Ferenc stadionban megrendezett Debrecen – Fiorentina (3-4) mérkőzés kapcsán vádolták olyan…..
A FIFA hivatalos játéknapján, a február 9-én, Antalayaban megrendezésre került Lettország-Bolívia és Észtország-Bulgária mérkőzéseken magyar játékvezetők fújták a sípot. Az előző mérkőzést lettek nyerték meg 2-1-re, míg az utóbbi összecsapáson 2-2-es döntetlent…..
Bundabotrány Bevezető 2011.02.28 14:35:00
Üdvözlök mindenkit! Ebben a blogban elsősorban az utóbbi években kirobbant, labdarúgással kapcsolatos bundabotrányokkal szeretnék foglalkozni. Bár sokan úgy gondolták, hogy a bundázás virágkora a nyolcvanas évekre tehető, ennek ellenére a közelmúlt sem szűkölködött…..