Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dokee

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jövő héten Django a magyar mozikban is elszabadul: január 17-én robban be a magyar mozikba Quentin Tarantino nyolcadik egész estés filmje, a Django elszabadul, melyben a western műfaja kap egy alapos svungot. A blogunknak és az InterComnak hála három szerencsés párjával együtt a…..
dokee 2013.01.09 15:48:16
Másfél évvel ezelőtt, mikor belekezdtek a klipforgatásba még ők sem gondolták volna, hogy ilyen sokáig fog tartani vagy, hogy egyáltalán elkészül, de ma bemutatjuk a Jazzékiel új videóját. A Kamilla ötletéről, a forgatásról és a zenekar terveiről Veszéjes Áron…..
A héten jelenik meg Liam Gallagher első Oasis utáni lemeze. A zenész, úgy tűnik, a Beady Eye-nak hasonló promóciót választott, mint annak idején anyazenekarának, ezért egy interjúban kifejtette gondolatait a Radiohead szokás szerint nagy port kavart új lemezéről, a King Of…..
Lady Gagát eddig is összekötötték a melegekkel, most viszont már tényleg szószólója lett a homoszexuálisok ügyének. A Born This Way című friss kislemezét egyenesen meleghimnusznak titulálta, most pedig ugyanezt a dalt kizárólag a Target üzletláncon keresztül árulják majd…..
dokee 2011.02.27 15:31:05