Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TharBael

50 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Márpedig az Oscar gála ideje alatt. Most már harmadszor lesz élő Oscar közvetítés a blogon (vasárnapról-hétfőre hajnalban) és most is remélem, hogy egy jó buli lesz az egész. A pénteken rögzítendő Oscar (és Die Hard) centrikus podcasten még promózom az írásos…..
Hoi!Nemrég keltem... nem jól. Dögölj meg! :DA nap gyakorlatilag a feleslegesen felejthető kategóriát erősítve áll a szürkeség tökéletes futószalagján. A vágás felbaszott, a város értelmetlen volt, az alvás mentséget nem hozott. Most már álmomban is csak a fulladozó utolsó…..
..
TharBael 2012.11.04 21:09:52
Hoi!Elmúlt sok idő midőn újra ide vetem soraim.Manapság leginkább a lirédcfény novellapályázata teszi ki gondolataim... és Lilla, és a barátok.Jó dolog megosztani a gondolati metropoliszt megfelelő emberekkel.Tegnap este megjött Frodó gyerekkori jóbarátja Milán Szegedre és jót…..
Persze rengeteg olyan kiadvány van, ami valami miatt a szívemhez nőtt (legyen az akár csak a kedvenc filmjeimnél), de ezekhez van valami kis anekdóta ami miatt rájuk esett a választás. Nektek vannak ilyenek? ..
Hoi!Köszönet először is azoknak, kik sosem próbáltak megérteni, és nem vették a fáradtságot, hogy mélyen megértsék mik zajlanak bennem. Ti a könnyebbik utat választottátok. Szerencsétek. Kivételesek vagytok.És Hozsánna azoknak, kik állták a próbát és megjárták velem az…..
Furcsa dolgok mozognak manapság a világban.Változás szele hoz esőillatot utamba. majd elválik. Addig pedig egy kép!Kellemes tisztulást. ;) ..
Hoi!Éjjel esett, és most amolyan Október szerű állapotok uralkodnak odakünn. Sebaj nekem jó kedvem van! ^^Most fogok életemben először Sütőzacskóval ebédet készíteni, sült fűszeres tarját hagymával és krumplival. majd kiderül mi sül ki belőle (ta-da-tssz). :DFáj a fejem,…..
Majdnem azt a címet adtam neki, hogy Budapest vs Vidék, de tudom, hogy a nem budapestiek (aka vidékiek) utálják a vidék kifejezést, úgyhogy most kedvükben járok. Pedig akármilyen inkorrektnek is tűnik a vidék kifejezés, szerintem találó, mert ez az ország annyira főváros…..
TharBael 2012.04.14 08:09:11
Jómagam is Szegedi fiatal vagyok, de egy másik csongrád megyei, kisebb városból származom. Nem szerettem ott élni, megvallom őszintén, de csak a helyi nehézségek miatt. Nem csak mezőgazdaság van arra sem, van már tesco lidl meg minden szutyok -tudom ez nem határoz meg semmit, de na...- de valahogy az általános sulimból is inkább átmentem egy másik -mégkisebb- város gimnáziumába, ahol szerettem lenni. Nem éltem abban a városban, de tanultam, hétvégén\nyáron buliztam, érettségiig frenetikus életem volt. Aztán jött a Szegedi egyetem, és azóta a várost nagyon a szívembe zártam. Budapesten is sokat megfordultam, lévén első két barátnőm ott élt- tinitávkapcsolat... sok értelme nem volt, csak tanulni lehetett belőle-. Budapest nem rossz. Számomra azonban csak rövidtávúlag elviselgető. Békés, visszahúzódó személyként magabiztosan lépkedve BP-n ötpercenként állított meg hol egy koldus, hol egy shady-díler a jó kis kütyüjeivel amik "márkásak" de óccsók, vagy egy rendőr, hogy mit képzelek, miért járok-kelek úgy, mintha az egész utca a zsebemben lenne. Nem vicc. átvitt értelemben 19évesen lemaffiózózott egy rendőr... jót nevettem. Szeretem Szeged városát, nem tekintem "vidéknek", de tény hogy nem főváros, pláne nem a világ közepe. De tisztességes, próbál felvidítani ahol csak tud, és nyugodt a fővároshoz képest. Élni lehet itt, dolgozni már szerencse kell hozzá... De azért Szeretem! :)
Hoi!Épp most fejeztem be a vasárnapi zenekari fellépés képeit és a szerkesztést. Találtam egyet Rebekámról, ami nagyon is tetszik nekem és a jókedvemre való tekintettel ki is pakolom ide.Legyen mindenkinek csodás napsütése :) ..
Hoi!Csudajó idő van odakinn, és már nem tudok többet törődni a körülöttem lévő népek komplett káoszával. Mától más szemekkel élem a világom, és sokkal de sokkal könnyebb lesz. Ennek örömére azthiszem készítek is némi harapnivalót magamnak, kiülök az erkélyre és…..
Hoi!Pár óra és elindulok egy háromévvel ezelőtti nosztalgiakörútra.Magyarázat:Ádám volt az első ember, akivel Egyetemen - nem gólyatáborban- ismerkedtem meg, és azóta  is ápolja a jóbarátságunkat. Nem tagja a Csillagtestvériségnek, de azon a szinten van a szívemben. Sok…..
Hoi!Odakünn süt már a nap. Ólálkodik a Tavasz a kertek alatt.Csodákat zeng előre a világ Nekem. Mosolyogj hát Te is velem.Egész jó irányban ténfereg kis életem vonata. Bár lusta vagyok még mindig, bár csóró vagyok még mindig.Lassan egy hete élek boldogan életem leghosszabb…..
TubiTuci Érezted már úgy? 2012.02.06 16:34:00
 ..
TharBael 2012.02.09 14:57:26
Hoi!hát rövidre sikerült a fotózás mert bár sehol nem fáztam a kezeim majd megfagytak, szóval 3O körüli képet készítettem és majd mind felkerült facebookra. :DÍme egy két nekem nagyon tetsző alkotás a mai fotókörútról:1.  2. 3. 4, És a végére egy…..
Hoi!No felkeltem, kialudtam azt ahogyan tegnap felidegelt a LoL, és várom hogy Rebeka befejezze a fürdést. Aztán én magam is megfürdök harapunk valamit és kitámolygunk fotózni kicsit a jó levegőre. Aztán a fél délutánom a fotók csinosításával és mindenhová felpakolásával fog…..
Ma este van. azon nap estéje, amikor eldöntöttem hogy tovább írom a blogom.Odakinn már elállt a hó. Sok jó képet készítettem. Meg vagyok elégedve a mai teljesítménnyel, bár holnap masszívan ártérben bóklászós fotónap lesz. Pár óra legalábbis. Más.Regisztráltam Tumblr-re,…..
  Álnok hátánJárok halmánÁtok SzárnyánÁlmok káránJutott fülembe a hírTárgyak vesztétHozta ez (a) hétLátnok eszétVesztve élt!S tovább nem jutott márMegtört látnokKezében látokHamvába holt álmokElrejtett sírhantokS célja mosolyban fulladva! ..
Hoi! Kissé ötletelgettünk az erkélyes flessekkel a hóban. alábbi kép sikerélt :D ..
Hoi!Kaptam egy nap késéssel nevemnapjára Pityesz kedves lakótárstól az alábbi nedűt. Az egyik nagy múti árulja... az amelyiknek van extra verziója is. Egész finom azt kell mondjam. Egészségetekre! ^^Kép: ..