Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dianekeaton

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szívesen ugyan, de a fair play szellemének megfelelően közzétesszük mostan azt a videóüzenetet, amiben Puzsér Róbert válaszol az internetnek, így globál, mindenki megkapja a magáéért, még a c:c is bőven. NemFilmszakértő Róbert volt a főszereplője annak a Mokka-szegmensnek,…..
dianekeaton 2011.02.27 10:42:56
@brain drain: @Fánkevő Fáncsi: Először is szögezzük le, hogy ez az én véleményem, nem kérem, hogy elfogadjátok.

A Puzsér hülye, hogy bemegy a TV2-be, és teljesen eltér a tárgytól, ez biztos. Ha nem tette volna meg, nem került volna az értelmiségi, haladó gondolkodású, és felettébb kritikus subba-célközönség kereszttüzébe ;)

Nem akarok olyan kérdésekbe bocsátkozni, hogy mit is nevezünk értelmiségnek ma Magyarországon. Én úgy érzem, nagyjából mindenki szereti oda sorolni magát, de kb. senki sem tartozik oda igazán. Viszont nem csak az értelmiség van, meg a túloldalt a paraszt/proli, van talán átmenet is a kettő között.

Egyébként nem azt mondtam, hogy stílusa van, hanem azt, hogy "aki nem fogékony a stílusára". Magyarázzam a különbséget..?

Sürgősen lecsekkoltam az iskoláimat, mert bevallom megijedtem, hogy valami gond van ott, de hál'istennek mindent a legnagyobb rendben találtam. Mintha amúgy számítana.