Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angrobi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis ismétlés: az úgy volt, hogy nyáron elbontattam egy cserépkályhát és egy konvektort. Így az óra ketyegett, hogy a hideg beálltáig valami legyen helyettük. Gázkandallót akartam, de az elszállni látszó költségek lebeszéltek róla, úgyhogy kikötöttem a klímával való fűtés mellett. Nézzük, jól…..
   A Totalcar tíz év működés után jutott el oda, hogy népi kezdeményezést indítson. A népi kezdeményezés annyiban más, mint a népszavazás, hogy kevesebb aláírás kell hozzá (ötvenezer), és semmire sem kötelezi a Parlamentet, csak mintegy jelzi a nép igényét…..
angrobi 2011.01.05 09:09:25
Motoros barátaim! 2004-óta foglalkozom motorosok oktatásával, ezt csak a hitelesség kedvéért mondom el, nem jogosítványt, tudást oktatok… Szép, és jó a kezdeményezés, de sajnos hiányoznak az alapok. Azokban az országokban ahol már elfogadott ez a törvény, ott a motoros édesapja, nagyapja, dédapja, stb is motorozott. Van egy egészséges „családi oktatás”mindennapos dolog a közlekedésben a robogó, motor, mert praktikus, gyors, elérhető áru stb. Nekik nem kell talán tanítani, hogy a motoron ülve keveset takarsz ki a forgalomból, ezért nem vesznek észre. Tudatosan keresik a ráutaló magatartásokat, tisztában vannak azzal, hogy minden, ami mozog körülöttük az potenciális veszélyforrás, és akaratlanul is arra gondolnak, mi lenne, ha a gyalogos lelépne, az autó kifordulna vajon meg tudnák állni? Sok tanítványom több évtizedes autós múlttal, tele van rossz beidegződésekkel. Én azt szeretném, ha nem fordulnának ki a busz elé robogóval, mert autóval megtette már 1000*és motorral lehet, hogy már nincs bocsánat, nincs fékkészenlétben a zebra előtt, mert úgysem lépnek le, de a robogó elé lelépnek, mert nem tekintik, veszélyforrásnak a felfestés csúszik, a közút pedig jól szelektál, pedig csak egy kis oktatás-tudatosság hiányzott…

Ui.:
Ha B jogosítvánnyal lehet robogózni, akkor, mutassa meg, vizsgázzon le, de mint említettem a közút jól szelektál…

Kívánok mindenkinek sok-sok kilométert, tudást, tapasztalatot, a legjobb extrát a motoron!
Kovács Birkás Róbert