Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-boxos-

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy amatőr filmkészítő megcsinálta a saját Transformerét. Az orosz származású alkotó semmit se bízott a véletlenre, nem készített bonyolult történetet. Két srácról szól a története, akik nem csak kocsikat, de a mobiljukat is át tudják akítani, de nem viselnek polót. A…..
A Hung legutóbbi részében kiderült, hogy a színésznő eredeti hajszíne vörös, és az is, hogy 39 évesen is jobb teste van, mint bármelyik húszéves plázacicának. ..
-boxos- 2010.08.17 14:37:46
Megtaláltam pár íróasztalfiókba hányt jegyzetfüzetemet és mivel az idők során már egy csomó ismerős kérdezte, hogy milyen érzés az Indexben dolgozni, mostantól elkezdem kiposztolni a tartalmukat, hogy ne kelljen beszélgetnem egy csomó ismerősömmel, hanem a képek beszéljenek…..
Mark Millar megírta (a képregényt), Matthew Vaughn (Torta, Csillagpor) adaptálta, a saját maga által összeszedett büdzséből. Nem az a tipikus Lionsgate-produkció. Amerikai bemutató: április 10. ..
comment:com Nancy ledobta a textilt 2009.07.13 12:07:00
Mary Louise Parkerről, a Weeds Nancy nevű füvet áruló anyukájáról elterjedt, hogy nem szívesen vetkőzik mások előtt. Azt hiszem ezt hívják csattanós válasznak. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sixx/mlp/feed", "width":"490", "height":"300",…..
Marketingcélú játékokat nem sűrűn posztolunk, de az Iron Maiden Flight 666-tal kivételt teszünk, mert magasra tette a mércét. Szórakoztató, kellemes játék, némi szemétparaszt beütéssel. A cél mindössze annyi, hogy az új turné főbb állomásain megszerettessük az emberekkel a…..
GPS szopás 1-0 2009.06.11 13:03:00
Na vadászok, leálhattok, Dia írt SMS-t, hogy egy tippre 30-35 éves srác (még a múzeum előtt mikor átment volna a szobrokhoz, okostelefonnal a kezében) elkapta, hogy "Megvagy Dia":) Több infóm nincs, Dia biztos beszámol majd az esetről és remélem a vadász is ír majd…..
Javában forog Alexandre Aja (A sziklák szeme) vezényletével a Piranha remake-je. Néhány kémfotó már felkerült a netre, itt megnézhető, hogy Kelly Brook arcával nem lesznek valami kíméletesek a vérengző halacskák, ezen a fotón pedig Elizabeth Shue-t láthatjuk kigyúrt állapotban.…..
Hiába a villámgyorsasággal bevonult tavasz, azért a közéleti műsorok épp elég trágyát forgathatnak meg, és mivel csütörtök van, ezért az este részben a közéleti műsoroké. Kezdhetünk a Szemponttal, amelyben az áramlopásról lesz szó, például Sajókazán rengetegen nem…..
A Simpson család végre visszatért a képernyőkre! A Comedy Central az első évadot, a TV6 a tizenkilencediket vetíti. A honi szinkronipart bemutató cikksorozatunk legújabb részében Homért és Bartot, azaz Székhelyi Józsefet és Simonyi Balázst faggattuk.1998 óta csak egyszer fordult…..
Geekblog Az ómen 2008.08.29 16:30:00
A hetvenes éveknek Amerikában (értsd: az Egyesült Államokban, hisz te meg én, az USA kultúrfasizmusának két elnyomottja, mi mást is érthetnénk e földrajzi fogalom alatt?) kimondottan apokaliptikus hangulata volt. A nemzetet a dühvel, elkeseredettséggel, majd a hullazsákok végtelen…..
Még most is a zokogás és a hisztérikus kacaj között ingadozom, olyan fogyasztói élményem volt az előbb. Minden azzal kezdődött, hogy ma kivételesen Homárné Imola vitte magával Homár Kiflit, az 5 hónapos szálkás szőrű tacskót. Homárnénak egy számla ügyében 5 percre be…..
Óra közben materializálódott Albán jegyzetpapírján, miközben a lelkes diák éppen ott tartott az írásban, hogy "interkulturális komm---" Azaz ráadásul "interkultúrális", de nyilván azért, mert az ördögi beavatkozás előszele már megcsapta a nebulót.…..
-boxos- 2008.04.10 07:01:56