Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akos9711

5 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az aranylövés. A Hiéna-poszt, amelyhez nem is kell kép, maximum egy szponzorlogó, ez: Ugye? Na, tíz szerencsés jöhet velünk és a WTCC-mezőny magyar ostorával gokartozni egy kiadósat január 15-én (szerdán) 14:00-tól vakulásig, de legalábbis este hatig biztosan. Tudják, ez az…..
- Mit csinálni? Artistákkal...mit?! Kilőnek? Persze, naná, csak puhára essek, hogyne, csináljuk meg. - mondtam a telefonba, miután olvastam a második adás forgatókönyvét. Ugrottam már én gumikötélen, mi baj lehet abból, ha egy nagy hintáról kidobnak a magasba és visszaesek valami…..
Minecraft-Apple OSX Lion ma. 2011.07.20 10:47:00
Az Apple Storeok-ban már elkezdték telepíteni az OSX Lion-t. Egyébként a rendszer ma délután lesz elérhető a Mac Appstore-ból. Letöltés után fizikai hordozóra is rátehetjük a rendszert. ..
 Nézzünk kicsit előre...Még ebben a hónapban jön az új Mac OSX Lion ,a MacBook Air-ek ,és lehet hogy a Mac Mini. Most per pillanat az eseményt szerdára időzítik. Comex kiadta a jailberakme.com on az új unlished jailbreak-et ami az iPad 2-t jailbreakeli , az Apple gyorsan válaszolt…..
Az iPad bejutott a Vatikán-ba. Ugyanis XVI. Benedek Pápa iPad-en írta meg első twitter üzenetét amely így hangzik:Dear Friends, I just launched News.va Praised be our Lord Jesus Christ! With my prayers and blessings, Benedictus XVI. -Kedves Barátaim! Épp most indítottam el a News.va-t.…..
Notch twettelte ki hogy csütörtökön 1.7-es update jön, csak pistonokal és néhány bugfixel. A twitter-ezők 90% igenel válaszolt Notch-nak arra a tegnapi kérdésére hogy kijöjjön e az 1.7 csak pistonokal. Vagyis ez annyit jelent hogy a mostani verzióba nem kapunk Adventure Pack-et de ne…..
Minecraft-Apple Elindult. 2011.06.26 23:19:41
 Sziasztok.Elindult a blog-om itt főképpen Apple és Minecraft hírekkel fogok foglalkozni. Az anyagot gyakran fogom más oldalról beszerezni de magam is fogok postolgatni.  Remélhetőleg egész jól fog működni az oldal.Üdv a szerkesztő...
Lehet tudni, mikor az Apple valami nagy dobásra készül. Az eladóknak szólnak, hogy ne nagyon menjenek szabadságra, elkezdik nyomtatni a titoktartási nyilatkozatokat, és egyáltalán, a vezetők nagyon izgatottan viselkednek a főhadiszálláson, ez pedig még a takarítóknak is feltűnik.…..
akos9711 2011.05.17 18:55:23
Amerikában négyhetes várólista van, esélyed sincs hozzájutni a tablethez, itthon meg egyelőre folyamatos a raktárkészlet. Pontos infók nyilván nincsenek, de annyit sikerült kiderítenem, hogy megállás nélkül érkeznek Magyarországra az iPad-szállítmányok, igaz, inkább csak…..