Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacylla

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ateista Klub Der Medicus (film) 2014.01.23 13:42:31
A Der Medicus (The Physician, Az orvos) egy történelmileg elég lazán vett, egyáltalánnem hiteles film. Ezt észbe vésve mégis ajánlani tudom azoknak, akik szeretik a klasszikus, történelmi filmeket, amelyek szólnak valamiről, amelyeknek van valami mondandója, és nem baj nekik, ha…..
lacylla 2018.09.08 01:13:18
@A Menhely Gondnoknője:
Nos, én ha ateistának volnék nevezhető,nem utasítom el az isten(eke)t, csupán elgondolkodok rajta: ha létezne isten, tudnék-e hinni benne?
Elnézést a késő válaszért, most olvastam ide...
Elképesztő interjút hallhatott Drágabolgárúr megfáradt hangja. Az öngyűlölő baloldali médiagettó falai között ilyen összecsapást csak ritkán lehet hallani. Ezért volt minden perce megdöbbentő. Az egomán volt miniszterelnök néhány percig próbálta titkolni, mennyire el van…..
Az Alfahírnél szinte biztosan rá van állítva valaki a Klubrádióra, más magyarázatot nem tudok arra, hogy miért hallgatnák azt a rádiót. Mindenesetre bár biztos nagy volt a csalódás, hogy a műsort nem Bolgár György vezeti, kesergésre végül mégsem lett ok, hiszen a…..
lacylla 2015.06.12 20:39:05
@Nikolaj Luminescu: Most várják, hogy a nemi erőszakot megelőzze a rendőri kiadvány...
lacylla 2015.06.13 00:20:41
@1000bocs: Megmondta az orbán, hogy az embercsempészeknek szólnak. Tehát a "nem veheted el a magyarok munkáját" azt jelenti, hogy nem vehetik el a magyar embercsempészek munkáját. Megvédi a magyar embercsempéshek munkáját. Aki nem érti, annak valami agymosás történt a fejével.
Eltelt már néhány nap, de még mindig csak hüledezve nézünk, miket is mondott az az ember, akit tavaly harmadszor is megválasztottak a magyarok az ő miniszterelnöküknek. (Illetve nem is a magyarok, hanem azok, akiket ők odaküldtek, de ez most mindegy.) Orbán teljesen elszállt…..
lacylla 2015.05.17 02:38:48
Bayer Zsolt, a Fidesz tagja csinált egy interjút a Fidesz elnökével, vagyis a főnökével. A szélsőjobbos Echo TV-n lehettünk tanúi, ahogy Fidesz-föld jóságos királya az udvari bolondjával elevenítette fel jócselekedeteit. Forradalmon túl, polgárosodáson innen, persze pont csak…..
lacylla 2015.05.04 00:19:07
PPLS ( www.stupidedia.org/stupi/Pippi-Langstrumpf-Syndrom ) - avagy Orbán, illetve Bayer viszonya a Valóság nevű nagybácsihoz.
Bécsben közel félmillió ember él szociális bérlakásban. A város által támogatott, a piaci érték alatt lényegesen olcsóbb lakásokhoz nem könnyű hozzájutni, olykor éveket is kell rá várakozni. A város tulajdonában jelenleg 220 ezer bérlakás van. 11 év szünet után az építkezés újabb lendületet vesz,…..
lacylla 2015.04.22 20:25:03
@♔bаtyu♔: Áhá... Volt valamikor, amíg a"werterhaltung" nevű kisgömböc el nem indult hosszú útjára, mára büszke 433€-ig emelték, és nincs megállás, évente újabb értékmegőrzéssel lepnek meg. Na ez már egy kicsit több egy negyednél.
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
Érdekes jelenség ütötte fel a fejét az iszlám világban- már ha újnak mondható egyáltalán. Az utóbbi években ugyanis egyre több esetben derült fény arra, hogy bár a harcot kizárólag "férfidolognak" tartják, az utódlás szempontjából értékes nőket is készek feláldozni a…..
lacylla 2014.03.30 00:41:43
@innerchild: Istenem, nem lehet mindenki Pándy atya üdvözítő, undormentes vallásának követője. A kereszténységek, mint az iszlámok, nem illetik efféle csúnya jelzőkkel a többieket.
lacylla 2014.03.31 00:16:52
@Holle anyó: Az illető (ál)lelkész hosszú évekig elismert lelkipásztor volt, és csak a véletlenen múlott a lebukása. Mindazonáltal az "undorító vallás" általánosításra az jutott eszembe, hogy ha nem bukott volna le, akkor kívülről most is aranyos orcájával vigasztalná az idegenbe szakadtakat - két savazás vagy fejbekólintás között - ö, a példás és nem undorító vallás önzetlen kubikosa. Ügye kimenetelével tisztában vagyok, mégsem söpörném le az asztalról, mint a kereszt nevében történt összes többi,az emberiség ellen elkövetett gaztettel teszik csuhás és nemcsuhás körök manapság.
lacylla 2014.03.31 00:16:55
@Kalechtor: Végre valaki, aki megmondja a véleményem. Megszoktam,hogy nehezen értelmezik a szövegemet, pedig számomra egyértelmű: az általad nehezményezett szókompozícióval lediglich a másik - látszólag számtalan grammarnáci (beleértve magamat is) szemében szálka, "iszlámok" kifejezés lehetetlenségére szerettem volna felhívni a figyelmet, látszólag sikerrel!A hozzászólásomban elmulasztottam, ó jaj, a "kötelező" idézőjeleket, úgy kell nekem, immár félreértve és kioktatva magyarázkodom.Majd legközelebb újrakalibrálom a cinizmusadagolómat, hogy ez ne fordulhasson elő újra.
Ha a népirtás szóba kerül, nekünk magyaroknak - és valószínűleg az európaiak nagy részének is - legelőször a náci Holokauszt jut eszünkbe. De mi a helyzet a világ többi részén, Afrikában, Ázsiában, esetleg Ausztráliában?A hivatalos meghatározás szerint népirtás lehet…..
lacylla 2013.07.29 14:22:45
@hardenberg: Az még folyamatban van, dolgoznak rajta a tuggyukkik.Ha végeztek, majd lehet arról is beszélni.
hacsaknem Ki a (nem) magyar? 2013.06.30 11:18:46
Olvasom, hogy Sorbán Attila Örs, az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) egyesület elnöke "Turista vagyok, nem magyar" feliratú pólót ajándékozott Bajnai Gordonnak Kolozsváron. A volt magyar miniszterelnök értelmiségiekkel, vállalkozókkal, a romániai magyarok parlamenti képviseletét…..
„Elveimmel nem fér össze önöket bármiről tájékoztatni” – fakadt ki Dávid Ibolya ex-MDF-es guru a Hír Tv kamerája előtt. Az a kérdés készítette ki, hogy vajon igaz-e: a jövőben a Demokratikus Koalíció soraiban kíván politizálni. Persze nem mellékes, hogy hol és mikor…..
Most már tényleg kijár egy vállveregetés a Országos Magyar Vadászati Védegyletnek, a kormányváltást követően tényleg nagyot húztak. Felkérték Semjén Zsoltot elnöknek. Így nem kell holmi lóti-futi lobbistákat fizetni, hiszen maga az Elnök úr / Miniszterelnök-helyettes úr…..
A köztársasági elnök azt szeretné, ha az új alkotmány "magyar nyelven szólna", így a preambulum szó helyett az előszó megfogalmazás szerepelhetne benne - közölte Schmitt Pál a Pannon Egyetemen tett látogatása során. Kapcsolódó hivatkozások:Közösségi…..