Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Promenad

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbiakban olvasható gondolatok egy magyar joghallgatótól származnak. ..
Önéletrajz?  Végrendelet? Egyik  sem:  Csakazértis  ulti!  Mindhalálig   Van  egy fájó  pontja  az  életemnek, e  nélkül  nehéz  megérteni, miért  vagyok  néha  letört, pesszimista  és  miért  fáj  jobban  az Élet,  mint  másoknak.…..
Alaptörvények. Egyetlen állam nem engedheti meg magának,hogy ne legyen valamilyen rendszerbe foglalt alap-dokumentum, ami biztosítja az állam működését, beleértve a jogokat és kötelességeket is. Természetesen az államformát is ebben rögzítik, ami lehet sokféle, a…..
 Az utolsó csepp a pohárban.  Azt hiszem aki akart, már megismert, talán éppen ezért van itt és nem máshol. Aki még nem, néhány adalék ahhoz, hogy megismerjen.   Öreg vagyok. Tudom, ez nem érdem, ez csak egy állapot. De ez az…..
 Éljen a magyar szabadság, Éljen a Haza!  2012 március 15.-e nem hasonlított az 1848-as forradalomra és szabadságharcra még csak külsőségeiben sem. Akkor is volt nemzetközi vonatkozása, a kettő messze esett egymástól, mint az ég a földhöz viszonyítva. Akkor is…..
Varánusz Ki fizeti a bayerzsoltit? 2012.03.07 13:05:44
 Miután pártunk és kormányunk rácsibészelte nemzeti adóhivatalát a Milla két prominensére, fölmerült a társadalmi igény, hogy akkor tessenek mondani drága békemenetelők, honnan, miből a plakátbőség? A HVG utánaeredt a dolognak, de csak riadt pislogással…..
Úgy tűnik, a Budapesti Tavaszi Fesztivál szervezőcsapata minimum óvatos a jövővel kapcsolatban, vagy legalábbis a Köztársasági Elnök majdani megszólítására nézvést. Dr. Schmitt Pál eddig is szívesen vállalt számára kedves események kapcsán fővédnökséget, így tette ezt a…..
 Mindenkinek  van  egy álma.-Egy jólsikerült  rendezvény  margójára  tett  megjegyzések  a  rendező  szemszögéből  nézve-  A  „Születésnapi  buli”  története,  elő  és …..
 Bemutatkozok.   Ha még Walaki nem ismerne, egy soxor szeretnivaló, foglalkozásomat tekintve „Angyal” vagyok, aki elég vén ahhoz, hogy időnként hülye legyen, (innen a „Vénhülye”) - és ha ilyenkor dobnak meg kővel, ne csodálkozzatok azon,…..
Varánusz Más faszával 2011.03.02 19:15:00
Van nekünk egy zsír új, egykulcsos, állítólag mindenkinek jó személyi jövedelemadónk. Esetlegesen, véletlenül, nagyon-nagyon ritka esetekben előfordulhat, hogy mégis rosszabul jár valaki, azt persze 'kompenzálja' a jóságos állambá' mert senki de senki nem kaphat kevesebbet, mint…..
Promenad 2011.03.03 15:24:59