Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beníto

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Link itt:KattBorító itt:Katt..
beníto 2011.11.18 15:28:25
@Isildur: Nem tudom ezt olvastad-e ha igen akkor igazad van végül is nem derül ki hogy magyar nyelvű lesz-e
2011.10.07.    3.1. függőleges húzás (bemelegítés): 5-10     3.2. vízszintes húzás :9-9     4.1. térdfelhúzás (bemelegítés): 5-10     4.2. térdemelés fekvésben:12-12Az edzésnapot előrébb hoztam, mert a…..
Jelentem, 5 edzésnapot tartottam, amik között nem volt szünet (mármint pénteken). Ennek oka van, éspedig az, hogy a jövő hét második felében programom lesz, aminek köszönhetően nem tudok gyakorolni. Így aztán a terveim szerint a hétfő, a kedd és a szerda is kihasználásra…..
beníto 2011.08.26 12:39:31
@baal-amiga: Örömmel olvasom, hogy elhatározásra jutottál.Én csak próbálok még egy érvet felhozni amellett amit Darky írt. Vagyunk néhányan akik úgy fogtak bele a cc-be, hogy előtte már volt alap. Mégis ezt a fajta edzést csak is az alapoknál érdemes kezdeni. Ha úgy érzed, hogy az első lépések számodra túl könnyűek csináld az aktuális gyakorlatot lassított felvétel módban.
Ez most egy kicsit rendhagyó bejegyzés lesz, mert eddig csak az edzéseimről, valamint a blog kezdeti bemutatkozásról és edzéstervezésről tettem ki információt. Itt viszont egy rövidebb összefoglalót szeretnék írni az elmúlt fél évről. Amint ahogy az a jobb oldalon olvasható,…..
Nemsokára elérkezek az első fél évhez. Ezen a héten összeállítottam egy alapszintű, Darky által ajánlott edzéstervet, amely arról szól, hogy különböző napokon különböző terhelésű edzést végzek. Az intenzitást 4 részre osztottam fel: 'A', mint könnyű, 'B', mint…..
beníto 2011.07.11 21:44:28
Sziasztok
Nem gyakran Írok, csak ha nagyon szükségét érzem. Olvasni viszont minden bejegyzést elolvasok. Most szeretnék hozzá szólni ehhez a bejegyzéshez. Előre szeretném leszögezni senkit nem, akarok ki oktatni meg bántani meg pláne nem. Nem vagyok sport tudományok doktora, amit leírok, saját magamon tapasztalom.
A könyv 310. oldalán ír a „ciklusokról” és szerintem nem hülyeség, amit leír a szerző. Értem én, hogy jó lenne már a mester gyakorlatokról beszámolni és mindenki keresi azt a megoldást, amivel egy kicsit vagy nagyon fel lehet gyorsítani az odavezető utat. De a türelem, kitartás sokkal lényegesebb ebben a sportba, szerintem nagyon gyorsan szaladtok a gyakorlatokkal és nem szívleltétek meg a „tegyél erőt a bankba” fejezetet. Én a magam részéről erre az évre a négy alap gyakorlat 5.-6. szintjét irányoztam elő. A gyakorlatok „kifejésére” leírok egy példát, kedvenc gyakorlatom a vízszintes húzás most azzal kísérletezem, hogy ezt a mozgást egy kézzel csinálom. Az edzéseimen már a teljes húzódzkodásnál tartok, de visszanyúlok ehhez a gyakorlathoz. Természetesen én is gyarló ember vagyok és szoktam tesztelni magamat, kiválasztok egy olyan gyakorlatot, amit egyszer-egyszer mindkét kézzel meg tudok csinálni. Jelenleg a felemás húzódzkodást meg tudom csinálni bal és jobb kézzel is egyszer. Ennyit ér ha ki hozok mindent egy gyakorlatból amit lehet.
Ennek a hétnek a hétfőjén voltam metabolikus edzésen a 360 Gym-ben. Jó volt, viszont sok volt a CC-s elem, emiatt inkább nem fogok járni. Mivel a múlt héten ugyanannyit csináltam a gyakorlatokból, ezért ezen a héten ismét fekvővel és lábemeléssel kezdtem, és azokkal is fejeztem…..
beníto 2011.05.18 14:12:47
@Szilágyi_Ákos: Ha meg van az 1x10 jöhet az 1x12, 1x14, 1x16 stb. Amikor el éred az 1x25 a következő lépés 1x25+1x2, utána 1x25+1x4 stb. A lényeg, hogy ne siess nekem a nagyon lassú mozgás hozza a legjobb eredményeket. Illetve amikor végzek a 3x50-nel maradok a gyakorlatnál továbbra is csak a kezembe van egy 20-kg kettlebell, már ha olyan a gyakorlat.Ha így is végzek biztos, hogy meg van az alap erő a következő szinthez. Lassú de biztos módszer.
Kiterjesztettem a hídsorozatot a keddi napokra is. Úgyis magas a haladó ismétlésszám, jól jön majd a gyakorlás. Ezen a héten ismét volt swingelés: kedden és szerdán csak kétszer huszonöt, csütörtökön és pénteken ennek a duplája. 1-2 hét eleji gyakorlatnál a múlt heti enyhe…..
Mindenféle szempontból ez a hét volt a tréning egyik mélypontja. A hét elején betegeskedtem, az előző hét végi hátfájás kitartott még egy pár napig (egész pontosan kb. péntekig). Valamint valamivel nagyon elronthattam a gyomromat, aminek 2 teljes napon át tartó hasmenés…..
beníto 2011.04.30 16:28:30
@Darky_: Gyógyulj meg mielőbb.
Eltelt az első negyedév :) Ez azért is jelentős számomra, mert eddig alig volt valami, amiben ennyi ideig kitartottam volna. Se edzés, se semmi. Maximum a karate és a kettlebell, meg hogy nem hagytam abba a sulit :) Húzódzkodás- és guggolás-domináns hét volt, pénteken híddal, swing…..
Mozgalmas egy hét volt. Elkezdtem a hidat. Igaz, ezt a szerző későbbre ajánlja, ezért csak hetente egyszer, péntekenként. Valamint előkaptam a héten régi jó cimborámat is, az otthoni (mármint a koliban lévő) tölthető kettlebellt, és elhatároztam, hogy ezentúl minden nap, amikor…..
beníto 2011.04.15 09:06:47
@Isildur: A gyűrű rúd kérdésben gondolom mindenki a saját tapasztalatát írja le és ez így van jól. Nem vagyunk egyformák. Az biztos, hogy a gyűrű használatával én jobban fejlődtem /ami ez esetemben egy kiszuperált expander markolat volt/. Egy problémám volt ezzel a szereléssel, hogy nekem csak úgy kényelmes a húzás ha a hüvelyk ujjam is felül van. Na mármost az expander markolatnál ezt nem tudtam meg csinálni, nem fért már oda az ujjam.
spartanstyle Ghetto workout!!! 2011.01.18 10:48:00
Fiúk, lányok figyelem!   Néhány netes videón felbuzdulva elhatároztam, hogy március magasságában elkezdeném meghonosítani kis hazánkban a minimalista edzésstílus azon vállfaját, mely egybefonódik a "ki a levegőre!" és a "használd amid van!"…..