Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fanfan

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma találkoztam egy Buddhával, de lehet hogy Iggy Pop volt az...
Megvan első őzbakom! Az elejtés körülményeit majd a későbbiekben megírom.                     Ismét jött Doki, megtaláltuk a borjút a patakban, már nem tudott lábra állni, a…..
Az éjszakai kalandok után jól esett a pihenés a hűvös, 40 fokos lakókocsiban. Olyan gyorsan kipihentem magam, hogy már 11 óra tájban kidobott az ágy. Fürdenem sem kellett, megfőttem a saját levemben. Ahogy összeszedtem magam bevágtattam Hollókőbe, most lemértem, nincs is olyan…..
Kezd kialakulni a napi rutinom, legalábbis ami a reggeli órákat jelenti. Egyre gyorsabban letudom az állatokat, aztán motorra kapok. Tegnap volt egy ékszíjszakadás az mtz-n és a Zoli féle zil generátor beültetés sem vát be. Így hát más megoldást kellett keresni. Átruccantunk…..
Egy jó gazda előbb az állatokat látja el, csak aztán vesz falatot magához is. Így kezdtem én is a napot, még a szóróra is vittem kukoricát az erdőbe. Ennek eredményeképp Suba ki is lopta a reggelimet a lakókocsiból. Kicsit sajnáltam, hogy ilyen szar kaját kellett ennie, biztos…..
fanfan 2010.07.13 07:13:53
Bejött a Zolijóslat, éjszaka esett az eső. Nagyon édeset lehet aludni az eső kopogó hangjára. A lakókocsi beázik, Zoli ötlete: négy oszlop a sarkára, pala a lakó fölé.Reggel 9 körül elállt az eső, gyalog indultam be Hollókőre. A folyamatos eső hozza fel a gombát szépen.Mire…..
6-tól 7-ig minimaxot néztem a kanapéról Atesszal és Tordával, aztán segítettem reggelit készíteni. Átruccantunk Szécsénybe nyakörvet venni, mert Zsuzsit kikészítik a kutyák. A turisták is szedik a lábukat ha a falka a nyomukba szegődik. Borzast és Bogárt kivittük a tanyára,…..
fanfan 2010.07.07 15:12:52
Úgy eltelt a nap mintha zsinóron húzták volna.Elbúcsúztatott minket Csabi kedvenc hasonfekvő pozíciójából, majd tettünkpár kanyart a környéken rokonlátogatás címén.A 21-es felől közelítettünk, fittyet hányva a keresztben áthúzott Hollókőfeliratoknak. Felsőtold után…..
fanfan 2010.07.05 14:57:43
fanfan 2010.07.07 09:15:15
@slacio: te a szamár farkát nézegetni költöztél ki? pfújjj ;-)
Pitymalott mikor erős bogárzajra ébredtem. Hamar rájöttem hogy a tőlem karnyújtásnyira található priccsen darazsak fészkelnek, akiknél 5-kor kezdődik a munkaidő. Egy darabig vízszintesből követtem ahogy ki-be repdesnek az ablak egyik résén, de a hanguktól alvásra esélyem sem…..
 „S rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: Anyám tyúkja.” /A Soproni Sörgyár sörrekláma/  Persze, hogy sokan értik, hiszen már a másodikos gyerekek ezen tanulják a versolvasást, és Petőfitől nem is nagyon szabadulnak.…..
fanfan 2009.08.07 09:06:25
www.youtube.com/watch?v=Q18UyqoE0Iw
kicsit nehezebb elemezni, de ez is anyám tyúkja :)
Félidő van. Ki-ki (Kiki?) nyugovóra tér. Ideje van mostan a visszapillantásnak, hiszen ha körömrágós izgalmakkal nem is, de érdekes tanulságokkal mindenképpen szolgált a Serie A 2007-08-as szezonjának első fele. Az alábbi összeállításban csapatról csapatra haladva megnézzük,…..