Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Senti71

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Megszületett végre Georgina Luca)))  Apás szülés volt. 12.30-ra értem fel a  kórházba. 12.50 körül kijött szólni a  szülésznő (Ritus), hogy menjek be és  öltözzek át mert szülünk))) Hát ez azért  még enyhe túlzás volt, mert még…..
Október 18. van))) Ma kellene megszületnie Ginának, de úgy látszik nem igazán akaródzik kibújni neki anya pocakjából))) A lényeg, hogy minden rendben van vele, veletek)))) majd eljön az ő ideje...))))) <3 ..
 4 hét van hátra cica))) ezt már "fél lábon" is kibirod, kibirjuk)))) Tudom, hogy ez lesz a legnehezebb 4 hét, de már nemsokára megszületik mazsi-drazsi)))utána jön majd a neheze...)))))..
   Azt hiszem ehhez nincs mit irni))) gyönyörü, szép, aranyos...)))))..
Picurról a kezdetektől)) 24. hét 2011.06.30 08:16:00
 Régen irtam...       Szép nagy már a pocód))) mondtam én, hogy   picuri nem is lesz olyan picuri))) táncol már     rendesen odabent))) táncos lábú kiscsaj    lesz))):P ebben tutira nem rám ütött hanem    rád))) és már én…..
Picurról a kezdetektől)) 18. hét 2011.05.18 18:20:00
Ma eljött végre a nap, hogy "élőben" lássam picurinkat)) Kicsit izgultam, hogy a doki megengedi -e, hogy bent legyek és levideózzam a monitort. Ezért is remegett a kezem picit, de azért valamennyire sikerült. A doki viszont valóban kedves, "emberi" volt.A monitoron…..
Nem ér, hogy csak Te érzed, hogy mozog...((( Én is szeretném már érezni))) De mostmár hamarosan eljön az az idő is, hogy pocaklakó táncolni fog odabent, vagy épp átrendezi a szobája berendezését, hogy nagyobb helye legyen))) Majd akkor végre én is érezni fogom))) Csak…..
Picurról a kezdetektől)) 15. hét 2011.04.28 14:07:03
"A 15 hetes magzat bőre még olyan vékony, hogy erecskéi átlátszanak rajta. Jobb, ha kerüljük az erős, vagy csípős ételeket, ugyanis ízlelőbimbói működnek, érzi a mama által elfogyasztott ízeket! Csontjaiba egyre több kalcium épül be. A 13 és fél centis magzat szemei…..
Hááát édes nem tudom)))) A "szakirodalom" szerint 10. héten a CRL 31-39 mm. Picuri most 55 mm))) Vagy nagy babánk lesz, vagy nem 10 hetesek vagytok))) Majd kiderül)))     ..
Picurról a kezdetektől)) 9. hét 2011.03.23 13:37:00
"Az embrionális farok a gerincoszlop alsó szakaszán a 9. hétre eltűnt, ezzel szemben a fej tovább nőtt: a törzshöz képest meglepően nagy, és egyelőre a mellkasra simul. Megindul a nyelv fejlődése. Folytatódik az emésztőrendszer fejlődése: a belek egyre hosszabbak,…..
Folyamatossá vált szinte a rosszulléted...együttérzek veled édes. Pocaklakó biztosan dorbézol odabent))):P Vigasztald magad azzal, hogy biztosan jól érzi magát))) Simizd  hátha megnyugszik és elmúlik a rosszullét)))Ne bökdösselek FB-on? Majd amikor babszem bökdös…..
Mondtam, hogy minden rendben lesz))) Édes kis babszem buborékkal a fenekén))))..
áááááá...az idegesség már kezd átragadni rám is....Ne izgulj, minden rendben lesz))) Nem is lehetne másként))))Kár, hogy most nem lehetek melletted...biztosan nyugodtabb lennél.....
Lassan telnek a percek... Ma derül ki, hogy minden rendben van e.Tudom, hogy rendben, nem is lehet másképp, de azért izgulok:) Izgulok, hogy nőtt e picur egy hét alatt...izgulok, hogy eloszlik e a haematoma...Percenként az órára pillantok...soká lesz még dél.....
        Mivel is kezdjem?  Ma éppen két hete, hogy megtudtuk: nemsokára új   taggal bővül a család:)      Meghatódtam, amikor előjött a második csík és elsírtad       magad:) Bevallom akkor…..