Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alice B. Toklas

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ennek a mozzarella salátának az egyediségét a    f o k h a g y m a       adja, ami az őrölt fehér borssal, bazsalikommal, sóval és olívaolajjal kitűnően egészíti ki a paradicsom édes és a mozzarella semleges ízét. A mozzarella salátát sokan és…..
Alice B. Toklas 2010.01.18 22:24:12
Rájöttem, nem kellett volna erőltetnem, az első jeleknél lépnem kellett volna, nem pedig erőltetni, hogy mindig az ő kedvében járjak. A kép innen Éppen az első komoly kapcsolatomon voltam túl, mikor összejöttem Vele. 16 éves voltam. Csúnya dolog volt részemről, de Ő az…..
Négy fordulóban, de csak megvolt. A kép innen Sziasztok kedves Szakítósok! A hagyomány kedvéért én is lefutom a kötelező köröket: régóta olvasom a blogot, de csak mostanra sikerült rávenni magam, hogy billentyűzetet ragadjak és bepötyögjem nektek az én (egyik) kis…..
Alice B. Toklas 2009.04.22 10:43:37
@Lord Eatalott: Azért az őszinte igazság szerintem az, hogy az emberek ritkán szoktak csak úgy kiugrálni normális kapcsolatokból ha nincs legalább egy kis érzelem egy harmadik felé, ami felébresszen. (nem megcsalásról beszélek!) Ja persze a nyilvánvalóan fos, verekedős, megcsalós stb kapcsolatból való kilépésre ez nem vonatkozik.

Ettől persze a kislány botrány. Lehet szárnypróbálgatni (én sem hagytam ki), de azért ez az összevissza megcsalósdi, aztán még kirakni a netre, mintha az ilyesmi normális lenne.... kéretik észheztérni különben nem sok boldogság lesz ebből!
Négy durva, érdekes, vicces és érthetetlen szakítás - röviden. Az ilyen leveleket szeretjük.A kép innen Kedves Szakítósblog! Több fura/érdekes/vicces szakítós sztorim is van. Gondolkodtam, hogy apránként írjam meg őket, vagy ömlesztve, végül az utóbbi mellett…..
Nagy örömünkre szolgál, hogy lassan mindenkinek lesz homárolvasó ismerőse, úgyhogy emailfordultával meg is kaptuk a Mustang Lovasclub reakcióját Rékáék tegnapi panaszos levelére: Elöljáróban néhány dolgot szeretnénk pontosítani, ha megengeditek: 1. A képen melyet…..
Alice B. Toklas 2007.09.08 11:54:45
Kedves vanvelemenyem! Nem tudom, te hány évesen kezdtél lovagolni, de vagy őstehetség vagy, erősen megszépültek az emlékeid az első néhány napról. Az embernek nem azért csúszik bele a lába a kengyelbe párszor mert nem érti a sarok szót, vagy hülye, vagy direkt rosszalkodik, hanem mert lovaglás közben egy kezdő lovasnak nagyon sok mindenre kell egyszerre figyelnie. Szorít a térd, rázár a vádli, lenyom a sarok, felvenni az ügetés ritmusát, nem kapszkodik a szárba, és közben még törzsfordításokat csinál, meg ilyesmi. Ha a ló mondjuk botlik egyet, vagy a kissrác csak egy pillanatra elveszti az egyensúlyát akkor bizony ezek közül valamelyikbe hiba csúszik és időbe telik amíg az ember helyrerakja a dolgokat. Meghalni meg nem attól szokott a gyerek, hogy futószárazás közben vmit nem jól csinál. Leesni is leginkább akkor, ha mondjuk megugrik a ló. Olyankor meg egy tök kezdő 9 éves gyerek nem nagyon hiszem, h rajta marad, de az a minimum,h becsúszik a kengyelbe a lába (pláne ha mondjuk még hosszú is neki a kengyel, mert a nyerget nem egy 9 éves gyerek méreteire találték ki...). Gondold magad, akár felnőtt fejjel is vmi hasonló helyzetbe, Mondjuk elmész életedben először síelni (lehet,h szoktál, nem tudom). Valószínűleg nem fogod egyből zsigerből előre helyezni a testsúlyodat, jól tartani a botot, és szépe összezárni a lábadat, sőt még félsz is egy kicsit. Biztos nagyon jólesne (még felnőttként is) ha az oktató lehülyézne, miután x-szer elmondta, h hogy kell. Ez ugyanis nem elméleti dolog, attól h vki egyfolytában szajkózza a füledbe még nem fogod tudni, gyakorlás kell hozzá. Persze a különbség az, h egy felnőt hasonló helyzetben megmondaná az oktatónak,h kit sértegessen és elmenne máshová...az ilyen arcok, ezért oktatnak gyerekeket, mert azok nem szólhatnak vissza....
Múltkori lovastáboros történetünk lópikula ahhoz képest, amit Rékáék tapasztaltak. Miután gyermeke két nap után közölte, hogy fél napot unatkozva kóvályognak a Mustang Lovasclub táborában, és ezt anyuka sérelmezte, hadsereget megszégyenítő megszégyenítésben lett része:…..