Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scrooge

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár fejeztem már ki némi elégedetlenségemet e helyütt a malug.hu-val kapcsolatban, de szóljon az mentségemül, hogy ezt azért tettem, mert meggyőződésem, hogy nekik kellene lenni a leges-leges-legmenőbb magyar LEGO-oldalnak - csak hát sajnos még nem azok. Ettől még persze már most…..
Úgy tűnik, a Google nélkül nekik sem megy. Ugye a napokban belekerült a Google komplett arzenálját felsorakoztató keresőmodul a Netvibesba. Nyilván az egésznek valami olyan a célja, hogy a Netvibes-felhasználóknak ne kelljen kikattintatni egy másik lapra, ha keresni akarnak…..
addict Vérfürdő a vécében 2008.04.18 09:03:00
Egyre nehezebb a dolguk azoknak, akik nyilvános helyen akarnak könnyíteni magukon. A cégek ugyanis egyre gyakrabban szemelik ki a mellékhelyiségeket reklámüzeneteik célba juttatására. A múltkor már összegyűjtöttünk egy piszoárra valót ezekből a megoldásokból, de a mostani…..
A melegvizet nem mi találtuk fel, pláne a csöcsös tévéajánlót. Mindenki emlékszik Menkó László rajzos műsorajánlóira a régi Rádióújságokból, amely a fahumornak azt a műfaját képviselte az átkosban, amin már néha röhögött az ember. Menkó poénjai főleg…..
No nem kell megsemmisítő gúnyra gondolni, inkább szelid barackot ad Hernádi Zsolt, a már-már webkettes elnök-vezérigazgató. Történt, hogy Hernádit az EVK Szakollégium meghívta egy előadásra a Corvinus Egyetemre. A vicces egyetemisták egy olyan, Youtube-ra felrakott klip…..