Regisztráció Blogot indítok
Adatok
I.R.S.

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jajj,de csúnya! Porbatwingo 2012.09.05 14:00:00
Ha már Szadista Szerdát tartunk, akkor itt van a GerGely által küldött másik csoda, amelyet a tegnapi olvasói posztban nem mertem kirakni. Egy Twingo, de még milyen.. WTF dis szörnyszülött? A beltér is finomságokat rejthet. És!! VÉGRE KRÓMOS-INDEXES M3!! Az elmúlt közel…..
Vezessük rá őket arra, hogy autóst csak akkor állítsanak meg, ha annak valódi oka van. A fennmaradó időben eredjenek a tulajdon elleni szabálysértések elkövetői után. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Nem is olyan régen volt egy cikkünk arról, hogy mi hogyan éljük meg a mindennapi közlekedési kultúrát (vagy annak hiányát) idehaza és külföldön. Van, aki magában fortyog, van aki büntetne, de alapjában véve próbálunk nevelni és jólneveltnek maradni minden szituációban.…..
Zaftos könyvreklámot kanyarított Fiala és Vitray köré a Vasárnapi Blikk: a betelefonálókat rendszeresen kikapcsoló rádiós szerint az ismert tévés még úgy is a Kádár-korszak egyik legismertebb médiasztárja tudott lenni, hogy '56-ban disszidált (csak meggondolta magát…..
Belsőség A hondások lelke 2011.08.24 07:39:00
Jó autó a Honda és a BMW, de nagyon rossz az Alfa Romeo? Ha megszeretünk egy autót, akkor elviseljük a hibáit, ha nem szeretjük, akkor pedig a hibátlan sem elég jó. Mai cikkünk blogposztja...
A címválasztás néha annyiban nem konzekvens, hogy már nekem is feltűnt: látszólag minden második posztban csúnyáz valamit a robogóblog. Pedig nem is ez a szándék, korábban mindig ezt dobta a gép. Viszont a mai Vespát elég nehéz lesz leszólni, mert ez a robogó arra…..
Toxi küldött nekünk egy általa rögzített érdekes videót. Túl sok mindent nem lehet ehhez hozzátenni, mert én sosem értettem, hogy lehet valaki annyira figyelmetlen, hogy forgalommal szemben hajt valahol, vagy megy fel az autópályára.Ezt a kis érdekességet a minap (2011.06.05.)…..
  Ez egy vágatlan beszélgetés Majoros Péterrel. Több, mint 4 perc, de aki kíváncsi rá nézze végig. Tények: A Való Világ az elmúlt idők messze legsikeresebb televíziós produkciója volt, ezt a nézettségi adatok támasztják alá. Tények2: Majka az egyetlen ember ezidáig…..
"Ben tudvalévőleg elcsapott zsoké, aki általában fel akarja kötni magát, az úrnő gyenge, tehetetlen, szenvedő és érzékeny asszony, legalábbis ő ezt állítja, a sör schwechati sör, a szöveg pedig, amelyben mindezt olvassuk, természetesen Krúdy, közelebbről az Őszi…..
Eleinte furcsának tűnt, de aztán rászoktam a köszöngetésre. Mármint a forgalomban. De elegem lett, leszokom róla. Vélemények az azonos című írásunkról...
I.R.S. 2011.05.04 08:21:21
Pap Tibi bejegyzésének annyi értelme volt, hogy végre született pár szórakoztató, szellemes komment, ami azért manapság nagy kincs.

@plephyl: Nem tudom, eddig hol éltél a Marson? Lassan már húsz éve vezetek, de ez már akkor is "divat" volt.
 Folyik a köztisztviselői törvény vitája. Szokásos unalmas álmos parlamenti ülés. Kölcsönösen lehazugozzák egymást, miközben a szocik a munkavállalókért aggódnak, szégyen, amit a Fidesz művel. A fideszesek ezt kikérik maguknak, aggódtak volna az elmúlt nyolc évben.…..
I.R.S. 2011.05.03 22:34:54
@Anti Anyag: Nekem a bűnözőkkel van bajom, mint általában a tisztességes embereknek. Magasról leszarom, hogy milyen származású. Tőlem a motoromat lopták el egyik éjszaka, még tavaly. Elhiszed, hogy nem lennék nyugodtabb, ha kiderülne, hogy a tolvaj egy árja magyar volt, és nem lennék vérszomjasabb, ha kiderülne, hogy cigány? Csak hogy nem fog kiderülni, "hála" a mindig éber, gyors reagálású rendőrségünknek.
Én is tisztában vagyok vele, hogy ebben az országban nagyon nem mennek jól a dolgok. Hogy a sok piti tolvajt a mélyszegénységben élő cigányok között kell keresni. De kötve hiszem, hogy falkában masírozó önkéntes rendőrök/csendőrök keménykedése lenne a megoldás erre a problémára.
A Youtubenak köszönhetően, most 1 óra 38 perc tömény afrikai ZS, gagyi cgivel, übergáz színészi alakításokkal. Játékpuskákkal, az ugandai filmgyártás csúcsterméke. Keressük együtt a választ a nagy kérdésre: Ki ölte meg Alex kapitányt?         ..
Eljött a nap, megszületett a verdikt Stohl Buci ügyében: 28 hónap letöltendő börtön maradandó fogyatékosságot okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt. Ennek háromnegyedét mindenképp le kell ülnie Stohlnak, mindenképpen börtönben. Az ítélet nem jogerős.…..
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
A nap izéje Elnök úr! Ön teher? 2011.03.18 10:16:00
Még alig csitultak el Schmitt Pál 1964-es, felfüggesztett börtönbüntetéssel végződő büntetőügyének hullámai, máris itt az újabb botrány. Az Index mai cikke szerint ugyanis a köztársasági elnök életrajzában nem szerepel az a több mint egy évre tehető, 1980–81-es…..
I.R.S. 2011.03.18 21:48:19
@Tita nick: Annak ellenére, hogy irritál ez a fickó, én lennék a legboldogabb, ha nem igazolódna be sokunk gyanúja, mert az baromi ciki lenne az országra nézve.
I.R.S. 2011.03.18 21:54:52
@Tita nick: Azért azt a kis pöcs Tomcatet nem említeném egy lapon Ungváry Krisztiánnal.
I.R.S. 2011.03.18 22:02:33
@Tita nick: Tényleg fasza csávó ez a Tomcat, de Ungváry nem valószínű, hogy ezért tanult, dolgozott eddig, hogy embereket szívasson.
Mandiner blog Sétaszabadság 2011.03.15 07:31:00
  Körbenéztünk kicsit Budapest belvárosában, hogy lássuk, miként készül a Szabadság fővárosa a Szabadság ünnepére. Íme:   UPDATE: Sajnos Kálmánék kicsit be voltak csípve, amikor a posztot készítették, ezért véletlenül tavalyi, tavaly előtti…..
Egy rendesen működő vállalat életében eljő a pillanat, amikor elengedhetetlenné válik egy teherautó. Hozni-vinni a marketing anyagokat, a remittendát a Lapkertől, költöztetni a kollégákat, kiszállni rendezvényekre. A Totalcar most érte el a fejlettségnek azt a fokát, hogy…..
tvblog Hajdú 1 millió fölött 2011.02.24 18:00:00
Az apropó: a vasárnapi Frizbi Hajdú Péterrel című beszélgetős műsort Majkával, Torgyán Józseffel és a többiekkel kései kezdési időpontja ellenére is több mint egymillióan, egész pontosan 1 023 905-en látták az AGB adatai szerint. Az este tíz után a Frizbivel párhuzamosan…..
I.R.S. 2011.02.25 09:26:04
@Nick_: @50peregy4: Még szerencse, hogy ez egy tv-s blog. Imádom az ilyen wannabe értelmiségieket...