Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr.regos peter

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 „… a bűvész a gyakorlatban kezdettől fogva kevéssé rejtette véka alátevékenysége valódi jellegét, és műsorának második felétmost már egészen nyíltan és kizárólag a speciális kísérletezés,az akaratfosztás és -átvitel demonstrálása töltötte ki,noha a…..
dr.regos peter 2011.12.14 07:22:50
@dr.regos peter: en is csatlakozom a ket korabbi hozzaszolashoz
dr.regos peter 2011.12.14 14:25:42
@P.mester: kedves p mester!
amikor te nem ertesz egyet velem es a hozzaszolasommal, akkor beloled a bunos magyar nep beszel. soha nem fogunk megbocsatani a gyilkos magyaroknak, akar kolektiv bunossegnek ertekeled , akar nem. soha nem tudjatok visszaadni azt amit elvettetek, az eletet. a mindenhato a vilag vegeig kiseri a magyarok sorsat es remelem a vilag vegeig bunteti oket en szemely szerint ott buntetem oket, ahol csekely lehetosegeim szerint kepes vagyok ra. ha tehetnem akkor a vilag vegeig, de sajnos a mindenhatoval nem vagyok kepes konkurralni es nem fogok a vilag vegeig elni. csak addig buntetem oket amig elek es amig kepes vagyok ra, de addig ami belefer. szerencsere a mindenhato jovoltabol ugy alakult az eletem, hogy kepes vagyok a magyarokat buntetni es ezt meg is teszem. jelenleg a foglalkozasom, a feher hazban dolgozom es az usa elnokenek az egyik kozep-europai tanacsadoja vagyok. en felelek a magyarorszagi politikai eletrol szolo beszamolokrol az elnok fele. csak ami belefer. olyan gyulolet eg bennem a magyarok fele, ami sohasem lohad ki. ez a gyulolet jocskan tulno azon, ahogy ok gyuloltek anno a zsidokat. peldalkozok nekik. lassak, hogy a zsidok is kepesek gyulolkodni. nem is kivanok kulonb lenni naluk, mint ahogy irod, hogy olyan vagyok, mint ok. nem vagyok kulonb naluk. eszem agaban sincs kulonb lenni naluk. miert lenne jo ha kulonb lennek naluk? inkabb ugyanolyan szeretnek lenni, mint ok voltak az oseimhez. megfizetek nekik. nem akarok nekik semmivel az adosuk maradni.azt kivanom tiszta szivembol, hogy szenvedjenek az egesz vilag vegeig. es minel elobb tunjenek el errol a vilagrol. pusztuljanak el kegyetlen szenvedessel.befejezesul azt kivanom, hogy halal minden magyarra, tiszta szivembol. ezt jol jegyezd meg es soha ne felejtsd el. ezt kivanja new yorkbol:dr. regos peter (egy gyulolkodo zsido)
dr.regos peter 2011.12.14 21:08:58
@P.mester: nem kivanatos szemely vagyok? hat pont errol beszelek a zsidok voltak nem kivanatosak magyarorszagon. koszonom, hogy a kezem ala dolgoztal es segitettel. pont te vagy megbizva, hogy az erkolcscsosz szerepeben tetszelegj. termeszetesen bosszuallo vagyok, mert ha magyarorszag egesz lakossagat kiirtanam, akkor se lenne eleg nekem, hogy jova tegyetek a buneiteket, amit a zsidok ellen elkovettetek. tovabbra is allitom, hogy halal a magyarokra, de fajdalmas fajta. hogy bosszuallo lennek? igen hatarozottan! nincs hatara annak amire kepes lennek, hogy a magyarokat elpusztitsam. remelem, hogy eleg nepszeru leszek a kornyezo orszagokban, ahol hasonloan ereznek a magyarokrol.
igerem unnepelyesen, hogy a munkam soran annyit fogok kart okozni a magyaroknak, amennyit csak tudok, mert garantalom, hogy tudok. en vagyok az egyesult allamok elnokenek egyik kozep-europai tanacsadoja washingtonban. en szamolok be hetente barack obamanak a magyarorszagi politikai tortenesekrol. nagyon felelossegteljes poziciom van. es nagyon nepszeru vagyok washingtonban. mindenki szeret engem es ismernek, mint hajdani ujsagirot. velem rossz lora tettel. mert en nem vagyok egy lehorgasztott feju, gyava szar zsido, hanem vissza is kepes vagyok utni a mocskos magyaroknak a celom, hogy a magyarok veglegesen kipusztuljanak es tunjenek el errol a vilagrol. igenis vallalom azt is amit irtal, hogy fasisztoid vagyok, akkor amikor a tema megkivanja es a magyarok megkivanjak. engem te ostobanak neveztel? neked te bunko magyar mi a vegzettseged? nekem tortenetesen jogi egyetem es 1980-ban szereztem a jogi doktoratusamat budapesten szereztem. a diplomam tortenetesen summa cum laude volt. tudod, hogy mit jelent ez?ki bizott meg es milyen jogon irod, hogy nem kivanatos szemely vagyok. ki vagy te? hol jegyeznek teged? csak arra vagy alkalmas, hogy kiszopd a metelt faszomat.
Árokásó Top100 Föld S. Péter 2008.08.26 11:54:00
Szeretném kifejezni köszönetünket Föld S. Péternek. Nyilván kedves gesztusnak szánta, oktatási segédanyagként számunkra, hogy egyetlen írásban mutasson be sokat használt árokásó technikákat, a kezdők kedvéért egyszerű, közérthető, mondhatni primitív módon.Árokásó lecke…..
dr.regos peter 2011.12.13 22:45:32
@özvegylegény: te gyarmati pal! te vagy a kundu? szopj le!
Főnix blogja Obama(jom) javítva! 2008.10.20 21:10:00
Ma ezen a két képen sikerült vonyítva röhögnöm. Tudom, tudom ez csúnya náci dolog, meg izé, de akkor is baromi vicces.NicknamePositiveTényleg nem működtek a linkek, úgyhogy javítottam őket...
Fideszfigyelő Orbán nem elmebeteg 2011.12.05 22:49:00
Ki korán kel, Orbánt hallgathat a magyar kormányzati rádióban. Jóbarátom, aki pszichológiával is foglalkozik, azt mondta, kincset talált. Olyan mondatokat, amik arra utalnak, hogy a miniszterelnök elvesztette a valóságérzékelését. Merthogy ember komolyan nem mondhat olyat, hogy…..
Egyik olvasónk, Körmendi Zsuzsa írása. Más olvasói írásokat is szívesen közlünk.Harmadrendű állampolgár vagyok – ha ugyan nem sorolt még alább „pártunk és kormányunk”. Eddig azt hittem, „nyuggerként” legalább másodrendű lehetek. De tévedtem,…..
Kötve hinném, hogy bárki is lenne itt, aki nem ismerné, e szívet melengető, kiemelkedő művészi értékű darabját a zsidó költészetnek. Fontos azonban mégis leközölnöm e művet, hogy mindenki érezze a zsidók végtelen szeretetét és toleranciáját népünk iránt. Következzék…..
dr.regos peter 2011.11.30 06:40:33
@Karakozum: nem tetszik a vers?akkor huzd le a cipzarat a sliccemen es rajta alkoss, ahogy egy magyarhos melto.
dr.regos peter 2011.11.30 06:42:05
@jozsefh2: minden normalis zsido csalad osztja a velemenyemet.
dr.regos peter 2011.11.30 14:33:44
@jozsefh2: szegyelld magadat helyettem. rendben van.
Árokásó Top100 Bartus László 2008.10.10 18:17:00
A hungarian excavator in New York, avagy Egy magyar árokásó New Yorkban címmel remek könyv jelenhetne meg az amerikai Népszava (igen ott is van) főszerkesztőjéről, Bartus Lászlóról. Bartus úr ugyanis mindent megtett azért, hogy kiérdemelje Paul Lendvai és Balogh S Eva után a magyar…..
Képgalériánk a mai napról:http://kettosmerce.blog.hu/2011/11/11/tuntetok_foglaltal_el_kocsis_mate_irodajat_kepgaleriaMintegy 30 civil tüntető foglalta el Kocsis Máté józsefvárosi polgármester irodáját és a körülötte lévő folyosót a VIII. kerületi polgármesteri hivatal…..