Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoli bp

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár még nem látott üzletet Magyarországon, ahol ezt a 3+1 darabos tonhalkonzervet ne 4 darabnak árulták volna, az évek óta változatlan címkéje ellenére. Persze az is lehet, h 5-10 éve felvásárolták a teljes akciós készletet, és azóta sem fogyott el. Mindenesetre, ha valaki…..
Exkluzív információt szerzett véletlenül a Wizzair árazási szokásairól naiv ügyfél. Alizee a tegnapi egész napos 20%-os kedvezmény délutánján kinézett egy járatot, ami estére már drágább volt, mint ahogy az lenni szokott. Az ügyfélszolgálaton kiderült, hogy a…..
Naiv biciklista szóváltásba keveredett a Pronto Pizzéria személyzetével, miután átgörült a szerintük a teraszukhoz tartozó járdán. A szóváltásból verekedés lett, másnap pedig a tulajdonos megígérte neki, hogy többet nem fogják bántani: 2012. augusztus 7.-én kedden, hat…..
Botrányos posztkarácsonyi pszeudokiárusítást rendezett az Aldi, amikor 18000 ezer forintért belengetett mostanában 40 ezer forint körül járó 2 TB-s külső merevlemezeket, amikből aztán vagy alig volt néhány darab, vagy egyáltalán nem volt. December 29-re az Aldi akciós…..
Péter 2,5 hónap szenvedés után feladta a harcot a T-Home ügyfélszolgálatával és felmondta az IPTV-szolgáltatást.Az IP-tv mese-csodás szolgáltatása volt számomra nézhetetlen. A rögzíthető adások is csak addig nyújtanak élményt, amíg hirtelen meg nem adja magát a SET-TOP-BOX.…..
zoli bp 2011.12.09 17:38:00
Steve Jobs emlékére következzen egy iPhone 4 vásárlás Magyarországon. A Vip-Phone szerint a vasárnap is beleszámít a 3 munkanapba (bár aznap zárva vannak), ezért nem cserélték ki a forrosodó telefont.Szombaton vásároltam egy iphone 4 16gb Vodafone függő készüléket az…..
Loretta egy már-már néphagyománynak számító lehúzást szopott be. A "kéne még X pénz, hogy hazajussak" metódus mára odáig fejlődött, hogy valódinak tűnő bankszámlakivonatot is photoshoppolnak az áldozatnak (hogy vissszautalták a kölcsönt), amin már csak a…..
 A. elkövette azt a klasszikusnak mondható hibát, hogy nem olvasta végig pontról pontra a 15 oldalas lízingszerződését, mielőtt aláírta volna. Azóta meglepő módon mindenféle címen levont már tőle pénzt az MKB Euroleasing.Elkövettem azt a súlyos hibát, hogy kiemelt…..
Több ízben jelentettük már, hogy a Rádiótaxi sofőrjei nem annyira szeretik a Budapesten belül 2777 forintért bárhova akciót. Anti kifigyelte, hogy már az operátorok sem küldenek autót, ha kedvezményesen szeretne utazni az ügyfél, minthogy nincs aki ennyiért…..
Senki nem hiszi, hogy a nagy fekete autó azért tol le, mert így biztonságos és gyors. Vélemények az azonos című írásunkról...
A Manga Cowboy fura hely. Kicsit olyan, mint a Penge technodiszkója, ahol éjfélig békésen táncolnak a fiatalok, aztán amikor tizenkettőt üt az óra, bezárják az ajtókat, a társaság egyik fele meg felfalja a társaság másik felét. Elmondom, mire gondolok: ez az étterem…..
István egy könyvesboltban meg akart venni egy sokszorosított grafikát, ami eladásra volt kitéve, rá is volt írva a 690 forintos ára, de az eladó mégsem volt hajlandó eladni, mondván, ez az utolsó darab. Még magyar füllel is furának hangzik, igaz? Pedig ha végigolvassák István…..
zoli bp 2010.12.07 00:36:02
3
Csődbe vitte Lázár János a nagy alkotmányozásban saját városát? Vagy csak a vendégdrukkereket szívatják hétvégén parkolási bírsággal? Attilát szombaton kapták el a meccs után, és egyelőre a Homár sem tud megnyugtató választ adni a jelenségre:Tisztelt Hódmezővásárhelyi…..
Warnika nem érti, az E-ON miért a felhasználó nevéhez és nem a szolgáltatási címhez köti a folyamatossági igényét:Az E-ON áramszolgáltató elindított egy bónuszkedvezményt, ami arról szól, hogy aki idén eddig pontosan fizette be a számláját (és elég nagyvonalúan ezt a…..
Igazán nem várunk sokat a MÁV-tól, de Gergő története a mi praxisunkban is kivételesen kegyetlen. Olvasónk online vett jegyet Nyíregyházára, de Budapest-Zugló vasútállomáson ugyanis a jegykiadó automata szét volt törve, a pénztáros pedig azt állította, ő nem tud online…..
zoli bp 2010.10.29 01:19:31
XEZS, dehogy van, puszta spekuláció az egész, ezt tanulom már jó néhány éve (az élet által is), rengeteget olvasok a dologról, pénzt pont ezért sosem áldoznék az 100, bármelyik valutát vehetjük példaként, amíg azt az emberek befolyásolhatják nekem nem mérvadó az egész. :)) Akkor már legalább arany legyen mögötte, de nem a nagy büdös semmi. Ez van ezen a bolygón élünk, ki is befolyásolná? Nyilván nem az ufók, vagy a fentebb említett kis macska :))
Szándékosan nem írok részvényeket, az más tészta, egy cég megítélése, sokkal egyszerűbb, és logikusabb, még akkor is,ha milliárdos forgalma van.
Pont ezért sántít nekem az egész, olajos story is, az ember azért lett ilyen gyarló, mert megjelentek a javak, az irigység, és a többi. Válságról csak annyit: réz, acél, ón ára pontosan megegyezik a válság előtti szinttel. Olaj kezd közeledni. Ezek pedig alap indikátorok. Emellett beszélhetünk arról,h hamarosan milliós, milliárdos feltörekvő, fejlődő piacok emberei vesznek kocsit, házat, materiális javakat. Stb. Vezető gazdasági szaklapok, évekkel ezelőtt megírták, h baj lesz. Az, h a válság ide csak 2008 oktoberére jutott el, az csak a puszta szerencse. Mindenesetre amerikai bankoknak, lassan milliárdos követeléseket kell majd leírni, előre félek... Vegyetek aranyat, még akkor is, ha már drága, lesz az még drágább is, hiszen ez egy öngerjesztő folyamat. Persze kiszállni is tudni kell...
zoli bp 2010.10.29 12:47:25
@enamel: Hogyér adod? :)))

@Xezs: Akkor már legalább arany legyen mögötte, de nem a nagy büdös semmi.

Ha, nem jött át az irónia, akkor azt nagyon sajnálom, persze,hogy semmi lényegi funkciója nincsen. Azon kívül,hogy szép ékszerek gyártására jó. Mégis minden világégéskor, magaddal tudod cipelni, el tudod ásni. És ez alapján kereslet pedig lesz is rá. Pont ezért primitív nekem az ember, hiszen látjátok, még a XXI.edik században is az ősemberek szintjén vagyunk, egyes dolgokban. A többi lényegi dologra amit írtam egyikőtök sem reagált, dehogy akarok én igazságos lenni, mindent megmondani, az élet nélkülem is megy majd tovább, sőt mindenki nélkül, ezt be kell látnunk. Mindenesetre, a pénzt ami van, be kell fektetni, hiszen hatalmas infláció jöhet, főleg erre felénk a nyugatra. Ha nem aranyba másba, ami tartja, vagy növeli értékét. Pl: veterán autók, drága luxus fogyasztási cikkek stb stb.. Kiforratlan még ez a világ, de lesz ez még kiforrottabb is, csak valszeg mi ezt sosem érjük meg. Az meg,hogy te a bankszámlával példálózol, csak mutatja az ember primitívségét, mit fog a sok szerencsétlen hivatalnok csinálni 10 év múlva, ha már minden neten fog menni? Mi lesz a sok szerencsétlen romával? Amikor a magyar sem talál munkát? Köztük is vannak dolgos szorgos emberek. Csak sajnos, a mindenkori magyar kormányok a rövid távú megnyugvást támogatták, az pedig sosem jó. Ezt kéne már lassan itthon belátni.
globalicum In memórija Dezső 2010.10.08 10:13:00
Harciteknőc, avagy teknőc macskának farkasa ..
zoli bp 2010.10.28 23:48:23
Az Aldi válasza: ha kombináljuk a vendégfogadást a húsiparral. Egy próbát megérne. A fotót Igortól kaptuk, köszönjük...
zoli bp 2010.10.26 15:46:35
Jézus, először fel sem fogtam, mi ezzel a baj. Leesett, hát nem gyenge. :)) A diszkontláncok nem túl sikeresek eddig az országban, ennek oka pedig abban keresendő, h próbálnak olyan neve nincs termékeket eladni itthon, amik mondjuk kint németben, pörögnek, mint az állat. Hiába jó a minősége,ha életemben nem hallottam róla, nem biztos,h meg fogom venni. Könyörgöm, a kis nyugdíjas néni nem fogja tudni, h mire jó a W5, ha ő húsz éve a domestos reklámját hallja, és az unokák is, vagy gyerekei is azt dicsérik, azt fogja keresni. De az meg nincs is, sarkítottam nem kell beszólogatni. Az egyik jó barátom, pont egy ilyen diszkontláncban dolgozik, valamelyik nap elvittem a munkába, mondom,ha már itt vagyok veszek egy két apróságot. Bementem a boltba, áh mondom, de olcsó is a teljes-kiőrlésű-kenyér, veszek már pár darabot. Majd szépen lefagyasztom otthon. Körbenézek, kosár az sehol, nincs az üzletben. :)) Nevettem egy jót, az a baj, h a vezetők onnan jönnek,ahol 40éve vannak hasonló boltok, ahol szinte mindenkinek van kocsija, arra apellálnak, h majd jó sok pénzt ott fogok hagyni. Nem,hogy örülnének neki,h bementem oszt vettem vmit. Megvettem a kenyereket, és húztam a picsába, ez Magyarisztán, ránk ne akarjatok semmit erőltetni. Szokjátok meg, vagy azzal az erővel, ahogy bejöttetek, mehetek is vissza Germániába. Amúgy meg nagyon kevés, a magyar termékek aránya, gusztustalan, mennyi szemét van a polcokon, még így is. Mondjuk ez ,már kezd általános lenni. Ha tehetem, én mindig magyar terméket vásárlok, 10fton meg nem akadok ki. Fölég,ha 2 termék között fényévnyi, különbség van. Persze a magyar termékek között is megvan már a szemét... Mióta a válság kitört, szinte minden reklámújságban ott virít már lassan a magyar termék, jelző. Jah, h eddig szartunk rá, kívánom,hogy 10év múlva is legyen még ott...
Tömegközlekedési vállalatnál járművezetőként dolgozó olvasóinknak üzenem, hogy ha a következő napokban az utasok elkezdenek idegesítő mennyiségű apróval fizetni, akkor az egy Kisalföld Volános kolléga miatti bosszúhadjárat része lesz. Endre, akivel jól kicsesztek, nem…..
zoli bp 2010.10.26 15:19:48
@Surfy: Senki, ez Magyarisztán! Mindent kimagyarázunk, mindent megindoklunk. De amúgy rengeteg ember írja,attól még, hogy a sofőrt is meg lehet érteni,ez egy etikátlan lépes volt. És a legfontosabb nem utasbarát. Az a baj,h a posztoló is hibázott,de vallja már be a sok okoskodó,h nekik még sosem volt hasonló szitu. Én simán felszálltam volna, megkérdeztem volna az utasokat,de lehet,h ez mind megtörtént előtte, és pont ezzel ment ez az idő. Én nem várom el,hogy a saját 10percében mennyen el pénzt váltani, valljuk be ez ugyanúgy etikátlan lenne, de ha 3percet mondok, minimum annyit várok. Viszont csak,hogy egy kicsit a a sofőr is meg legyen értve, "lehet" előtte a tisztelt posztoló 5percen keresztül szidta a kormányt, a mávot, a bkvét, a sofőr felmenőit, ezek után valszeg egy percet sem vártam volna a tisztelt utasra, lett volna ideje időben pénzt váltani. A posztolók írjanak, le mindig gondosan mindent, mert így sok mindent be lehet a dologba magyarázni. Igazat adni, viszont egyik félnek sem tudunk. Azért ez a facebook csoport kicsit meredek, nem kell itt kicsinyeskedni, a homár poszt pont elég volt..
Ilyet se látott még a Homár, hogy táppénzcsalás vádjával állítson falhoz egy háziorvost az OEP, aztán később már a beteg is őt hibáztassa. Nem csoda, hogy összeesküvésre gyanakszik:Háziorvosként dolgozom egy kis településen, a legtöbb embert, a betegeket a rendelőn…..
zoli bp 2010.10.20 03:23:12
Miért nincs a Homáron semmilyen moderátor funkció? !!!!!!!!!!!!!!! El kellene már..........

Ok,h szólás szabadság van, és mindenki azt mond amit akar, de azért, ez már sok. enamel, nem ismerlek,de megbocsáss már totál ízléstelen, bunkó paraszt vagy (az itteni kommentjeid alapján). Plusz gyerekes is vagy, 3 komment, 10perc alatt, csak, h nekem legyen igazam.
Kicsit hülyén írta, nem kér pénzt, lehet úgy értette, h nem is fogad el, te ezt honnan a faszomból tudod akkor? Baszod leírta mit csinál, tanult érte, mit fáj ez neked? Én specc sosem túrnám a digók segge lyukát, sőt semmilyen emberét sem. Ha fáj, te mért nem tanultál tovább? Nekem ne gyere azzal a dumával,h nem lehetett, kb az egyetlen dolog, amit lehet itthon pénz nélkül is csinálni az a tanulás. Az internet személytelensége mellett, könnyű kemények lenni.

Nem Kell sehol sem adni hálapénzt, a betegek adják,mert úgy érzik tartoznak vele, nem kellene pedig. Én ezért is szerettem a vizit díjat:)) És, ha nem adnák egy jó ideiig, a tisztelt orvos társadalom le is szokna róla. Még, ha igaz is, amit te feltételezel, akkor sem ö a hibás. A boltosnak is kifizeted a kiflit, pedig az 5forinttal olcsóbban vette, ennyi érővel, őt is le zsidó parasztozhatod. Nyomorék, beszólás már tényleg ultra gáz.És sorolhatnám.
Nem vagyok zsidó, sem orvos, nem ismerem ezt az embert, kurvára elítélem a mocskos hálapénzt. De ami sok az sok. Ez most ugyanolyan, mintha a Simor helyére odatenném magam, azt mondanám, nekem elég az 1 millió is, de bazzeg, az elvégzett munka, szakmai tudásom nulla lenne. Ha vki jó valamiben igen is fizessük meg, ha meg szar, akkor takarodjon,ennyi. Egy szakértő jegybank millió eurókat spórolhat meg az országnak. Még mielőtt valaki, bármilyen kommunista szöveggel jönne.Ez csak egy hasonlat volt, mindenki helyettesítse Simor és én helyemre, helyére a megfelelő embert. Jó éjszakát
zoli bp 2010.10.20 22:04:38
Aki 10en valahányszor, ment egy évbe többet nem kellett fizetnie. Így viszont az is hozzájárult a költségekhez, aki sosem fizetett egy fillér járulékot sem. Mszp ott baszta, el,h nem merte bevállalni, h az idősek pl, 55 év felettiek ingyen kapják. Túl nagy lett volna, a hőzöngés, teljesen jogtalanul, hiszen ha van aki fizette tisztességesen, az az akkori rendszer mai öregei. A problémádat megértem, és részben igazat is adtam neked. Biztos,h sok esetben kurvára másra is jó lenne a pénz a betegeknek. Mocskos dolog, írtam is.
DE:Én pont Debrecen mellett ismeretem egy hasonló falusi orvost, azért annyira nem volt az aranybánya,kb ma is ugyanaz a szar autója van neki, asszisztense is volt pl, de nem is ez a lényeg. Akármikor a debreceni gyerekorvosunknál voltunk, vagy neki jönnie kellett, mindig kapott 500ft, volt vagy jó 15-20 éve,mind a 2 oldalt meg lehet érteni, de a ne süllyedjünk már le az ilyen szarrágó, magyarnak titulált emberek színvonalára. Pont itt, a homáron nem. Pont neked enamel, mert látszik, h értelmes, jóakaró ember vagy, ezen sajnos nem mi fogunk változtatni. Hanem a démosz,ha nem fizet. Mi lenne másnaptól? Semmi, minden menne tovább, de ezt az öreg mami nem érti meg, mert az élni akarás ösztöne még benne van és szerinte az orvos csak akkor kezeli jól ha fizet. A magyar ezért becsülendő nép, mert a család is ugyanúgy segíteni akar. A lelkiismeret is megnyugodik. (sarkítok) Az orvost pedig ne bántsuk, nem ismerjük,és nem vette fel a stílusod, ez mindenképp pozitív. Sőt leírta, h a mai magyar egészségügy egy szar, ezt a mindenkori kormányok miniszterei mikor mondják? soha....