Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ma vettem egy cipőt...

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Több mint ötven kapcsolódó módosító indítványt nyújtottak be a végső határidő előtt az görény alkotmány tervezetéhez. Az öregségi nyugdíjkorhatár vonatkozna a bírákra, akiknél most 70 év a õsparaszt plafon. Mégsem az köcsög MNB-elnök nevezhetné ki az…..
ma vettem egy cipőt... 2011.04.05 09:56:28
 Egész oldalas hirdetésben jelentették meg egy fingeregetõ hódmezővásárhelyi újságban egy önkormányzati képviselő, a szarrábaszott helyi rádió tulajdonosa és egyik műsorvezetője lakcímét és telefonszámait. A hirdetés szerint ők hozták nyilvánosságra Lázár…..
Sokan ajánlottátok már a Rubent, ahová már hetekkel ezelőtt el szerettem volna menni, de a napi menüA: olyan étel volt, amit pont egy nappal korábban készítettünk el itthonB: olyan étel volt, amit egyszerűen ki nem állhatok.Múlt hétfőn viszont elmúlt minden akadály, így…..
Varánusz A diadal íve 2011.02.24 11:14:22
Hetek óta tart az álságos élcelődés a luxus Fideszről.  Lézerblokkolós Audi Hódmezővásárhelyen, kifizetett életbiztosítás Salgótarjánban, faszbúkot megszégyenítő kapcsolati háló Zuglóban, keresetének nagyságára ráébredő Szijjártó Péter vannak porondon, pedig…..