Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.Cruz

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy Melbourne melletti gazdaságba vitte a világbajnokot a Red Bull. Igazi ausztrál környezetben, farmon, juhászkutya és szakember segítségével Sebastian Vettel maga választott ki egy birkát a nyájból, amit aztán tényleg meg is nyírt, majd pózolt a fotósoknak. Végre egy eredeti…..
Mr.Cruz 2011.03.23 16:11:26
Úgy létszik, az RTL Klubnál kezdenek rájönni, hogy annak semmi értelme nincs, ha a Rácz-tesók jutnak a döntőbe Alekosz mellett (jelen állás szerint ez a legvalószínűbb felállás), így szépen lassan, de biztosan nekiláttak az egyik szereplő kigolyózásának, mégpedig a lehető…..
Mr.Cruz 2011.03.23 11:13:45
Házunk története hasonlatos a csepphez a tengerben. Ezernyi más történet keveredik benne, bár mi csak azt látjuk, hogy valami reménytelenül el lett rontva, és muszáj az alapoktól újraépíteni mindent. Ha úgy tetszik - saját házunkat. Vagy hagyjuk pusztulni, és mindezt még…..
Szép az autó, jó az autó és szinte új. Mindössze annyi a baja, hogy az árából simán futotta volna S8-asra is. Saját néven. Vélemények az azonos című írásunkról...
Mr.Cruz 2011.03.22 11:16:31
A várakozásoknak megfelelően egy hírnevet hajhászó, arcra nagy jóindulattal közepesnek, megnyilatkozásai alapján nem túl eszesnek tűnő nagyseggű, szilikoncsöcsös nőszemély jelentette be először, hogy ő bizony az utolsó cseppet  is kifacsarja Alekoszból, és ezt tessen…..
Mr.Cruz 2011.03.21 14:03:43
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai…..
Mr.Cruz 2011.03.11 13:31:29
Szabolcs nem sokáig örülhetett új iPhone-jának – hamar kiderült ugyanis, hogy készüléke telefonálásra nem alkalmas, viszont annál több lesz vele a gond, hogy a T-Mobile valami működőre cserélje ki. És bár fogyasztóvédelemből is jól felkészült, a T-seket egyelőre nem…..
Az RTL Klub már felkészült arra a lehetőségre, ha Szandika beváltja ígéretét, miszerint ha nyer, ha veszít a szombati párbajon, nem megy vissza a villába, mert elege van. Rubin Kristóf, a ValóVilág kreatív főszerkesztője a Borsnak elmondta, hogy ha ez megtörténik, akkor új…..
Mr.Cruz 2011.03.10 17:21:03
Miért nem lessük el a szomszédoktól a jó megoldásokat? Senkinek nem fájna a csererendszám vagy a szezonforgalmi. Vélemények az azonos című írásunkról...
8ker Újság 2008.11.30 16:45:00
Van több is, mint kellene. Van egyszer az önkormányzat saját lapja, aztán van a régi lapja amellyek most éppen peres viszonyban állnak (ezt itt elolvashatod), aztán időnként megjelenik egy-egy maszopos és fityeszes kiadvány is - a legújabb a Palotanegyed különválásával életre…..
Na, kérem, csak nem kamuszerelem a VV Gigi - VV Jerzy liézon, itt a bizonyíték: együtt háltak, és volt egy kis gimnasztika is, bár a szereplők saját bevallása szerint a heavy (orális) pettingen túl nem merészkedtek. Becsüljük meg a dolgot, ha holnap este VV Szandika tényleg magára…..
Mr.Cruz 2011.03.04 12:42:33