Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A cökenő kopás, a nagyobb élettartam

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stelarc egyedi performanszaival az emberi test és elme kiterjesztésének lehetőségeit feszegeti. Az ausztrál művész projektjei futurisztikusnak tűnnek. Sokan idegenkednénk egy robotvégtagtól, vagy egy agyi implantátumtól. Andy Clark szavaival élve született kiborgok vagyunk és…..
A cökenő kopás, a nagyobb élettartam 2015.10.07 19:22:43
Az üzemanyag megtakarító gyártást megvalósítani a neodímium mágnesekkel Mágneses kezelőegység folyékony üzemanyagokhoz . A környezet szennyezés minimalizálás hatékonyság elveit szem előtt tartva . Magas üzemanyag árak miatt létjogosultsága van a megtakarító…..
Mindenekelőtt határozottan leszögezném: érthetetlen és felfoghatatlan, miért kell egy olyan bájos, kedves, praktikus kisautót, mint a jelenlegi Fiat Panda, lecserélni. Az ugyanis a legkevésbé sem indok, hogy a Fiatnál készült egy zseniális új kis motor, a Twin Air, hiszen azt…..
..
A cökenő kopás, a nagyobb élettartam 2011.06.14 13:25:59
Ivanics Ferenc és Ivanics István jó nagy bajban van. A világ másik felén, Dél-Amerikában álmodnak arról, hogy esznek. Nincs semmijük, elfogyott a lendület. A két vajdasági testvér négy éve indult el körbegyalogolni a földet. Pénz nincs, szponzor nem akadt, koldulásért bünteti…..
A cökenő kopás, a nagyobb élettartam 2011.05.20 19:38:18
@quator:
Üzemanyag-takarékosság,az égésjavító családdal
www.youtube.com/watch?v=N_Qobc2diDc