Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gam111

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó lenne, ha a mai poszt nem vihart kavarna, hanem elgondolkodtatna mindenkit a háború és egymás öldöklésének hiábavalóságáról. A történet csupán az egyik fél oldaláról mutatja be az izraeli-palesztin konfliktus mindennapi, emberi oldalát. Természetesen amennyiben a másik…..
gam111 2012.11.22 21:20:23
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Palesztinában tényleg rengeteg keresztény él és békésen megvannak egymás mellett (tudok olyanról, hogy együtt karácsonyoznak :). Elmondom neked, hogy a lakosság nagy része nem a Hamas katonája, de nincs sok választásuk, pontosan azért mert ilyen helyzetbe lettek kényszerítve. A keresztények meg pontosan azért mennek zsidó területre, mert a palesztin területeken semmi munkalehetőség sincs, mivel Izrael minden lehetőséget elvág a palesztin lakosság elől. Amit felépítenek a palesztinok (iskola, hivatal, kórház), azt általában a zsidók "véletlenül" lebombázzák!
gam111 2012.11.22 21:37:45
@libbancs: A török miniszter ezt úgy fogalmazta meg, hogy Izrael etnikai tisztogatásokat végez.....
A mostani időszakban indul a dió szezonja, a piacokon, üzletekben már lehet vásárolni a friss termést. Sajnos azonban a hírek szerint jelentős áremelkedés várható diófronton, az idei fagyok, majd a később tomboló aszály hatással van/lesz az árakra, jelenleg a dióbél…..
A kert, ha szépen karban van tartva, igazán élő, lélegző terület, többek közt azért, mert a növények mellett élőlények is benépesítik, elsősorban rovarok, hisz egyébként is ők vannak a legnagyobb számban jelen a bolygón. Statisztikailag törvényszerű tehát, hogy ahol fű,…..
A városi emberek nagy hányada olyan társasházakban lakik, melyekben folyosók, lépcsőházak biztosítják a közlekedést. Minden, ami közös terület, képes feszültségeket gerjeszteni, ki a biciklijét, ki a cipősszekrényét, ki pedig a virág-, és növénygyűjteményét tárolja…..
Vásárláskor sokan figyelmet fordítanak arra, hogy a nagy hipermarketekben, élelmiszeráruházakban lehetőleg magyar termékeket válasszanak, és szintén sokan próbálnak egészséges, minél kevésbé vegyszerezett, biotermékeket választani. Akiknek ezek a szempontok fontosak, tovább is…..
    -A felsőoktatási intézményeket sarokba szorítják a megszorításokA kormány által tervbe vett megszorítások egyik részét képezi az is, hogy újabb összegeket vonjanak el a felsőoktatási intézményektől, ebben az esetben közel 20 milliárdos összegről…..