Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kodak média

245 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kodak Média Kodak szabadalmak 2013.10.04 10:58:25
Kodak szabadalmakat vett az Apple és a Google A Kodak szabadalmainak értékét közel két milliárd dollárra becsülte a cég, ennek negyedéért vette meg ezeket az Apple és Google nevével jelzett csoport. A szabadalmak fontosságát nem ragoznánk. Annyit azonban megjegyzünk, hogy a…..
A különbség megmarad A legújabb mobiltelefonok már szinte kivétel nélkül MMS-képesek, azaz magukban foglalnak egy digitális képrögzítő modult is. A kis méret, a tömeggyártás és a széles felhasználói kört megcélzó piacképes ár miatt azonban képességbeli korlátokkal kell…..
Kodak Média 2012.12.10 11:51:49
 Tudod milyen jó az, ha hazaérsz és egy váratlan ajándék vár egy baráttól? Pont ezt az érzést tudja neked nyújtani a KODAK PULSE Digitális Képkeret. Most bárki küldhet képeket, egyenest a keretbe, folyamatos meglepetéseket és örömöt hozva ezzel. A saját képeid is…..
A National Geographic Kids nyertes képei : Ember- és Természet kategóriában ..
  LEGJOBB NŐI MUNKAHELY PÁLYÁZAT 2012   A Legjobb Női Munkahely Pályázat célja    A 2011-es évre ötödik alkalommal kiírt „Legjobb Női Munkahely 2011 Pályázat”projekt célja, hogy rámutasson a nők foglalkoztatásának esélyegyenlőségi szempontján túl a nők…..
Dorset – Bizarr ötlettel rukkolt elő egy angliai temetkezési vállalat. A sírkövekre úgynevezett QR-kódokat vésnek, így a látogatók egy okostelefon segítségével részletes információkat tudhatnak meg az elhunytról. Northfoto Egy név, egy születési és egy halálozási…..
Azonnal reagált a Canon a lehetséges problémára, és ingyenesen kicseréli az allergiás tüneteket okozó gumírozott részeket.  Visszahívja EOS 650D nevű digitális kameráit a Canon, ugyanis felmerült a gyanúja, hogy a készülék bőrirritációt okozhat. A gyártó…..
Figyelem! 2012-ben Magyarországon a NAV megtehei, hogy nem adja vissza egy magánszemély számítógépét annak teljes adattartalmával együtt azzal az ürüggyel, hogy lejárt rajta egy 7 130 Ft-os program legálisan feltelepített próbaverziója. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerint…..
Hölgyeim és Uraim, a helyzet a következő: Mint a világ minden táján, Magyarországon is születéskor a nemek aránya eltolódik a fiúk felé. 52% a fiúk aránya, 48% pedig a lányoké. Ez az arány tartja is magát egészen 45 éves korig – itt lesz férfiak és nők aránya…..
Malek Andrea, Mező Misi, Caramel, Somló Tamás, Blake Shelton, Christina Aguilera, Cee Lo Green, Adam Levine, Tom Jones, will.i.am, Seal, Keith Urban. A látszólag eklektikus lista tagjaiban egy közös pont van: mindannyian a The Voice című énekes tehetségkutató valamelyik formátumának…..
60 ezer kilométert tekert, miközben legalább 16 országon keresztül biciklizett. 60 ezer kilométert tekert. Az 57 éves kínai farmer, Chen Guanming célja az volt, hogy mindenkihez eljuttassa az olimpia szellemét. Még azokhoz is, akikhez egyébként nem jutna…..
A tetkóhívők jó része szerint ez nem is igazi tetoválás, mégis egyre többen választják. Korábban, aki nem szerette volna, ha bárki láthatja a tetoválását, értelemszerűen a teste valamely kevésbé feltűnő részére varratott, újabban azonban hasonló okokból egyre divatosabb…..
Avagy miért kapnak sztárnevet az újonnan felfedezett állatfajok Évente megközelítőleg 17-24 ezer ismeretlen állatfajt azonosítanak, köztük néhány új emlőst, több száz kétéltűt, több ezer rovart és más gerinctelen állatot - magyarázta Ellinor Michel, a londoni…..
A kalocsai hímzés története A kalocsai hímzés fejlődése az 1860-as évektől követhető nyomon. Ebben az időben nyílt egy előnyomda Kalocsán.  Igen népszerűvé vált a lyukhímzés, melyet ütőfák segítségével előnyomtak. Ezzel a technikával készítették a vidéki…..
Egyesek szerint a félénken mosolygó Mona Lisa, mások szerint Charles O'Rear egyik fényképe. Az utóbbi tűnik valószínűnek. Évfordulója kapcsán megemlékeztünk a világháló első fényképéről, azonban erről eszünkbe jutott az internet (és szerintünk a…..
Webáruházunk a tavalyi szép helyezése után, ismét elindult az 'Ország Boltja' szavazáson. Köszönjük a bizalmat és a sok pozitív véleményt! Most már a fényképezőgépek, kamerák mellett, háztartási gépekkel, babafelszereléssel is várunk minden érdeklődőt. Pár…..
  http://kodakmedia.hu/foto-video/kodak-playtouch-video-camera http://kodakmedia.hu/foto-video/videokamerak/playfull-ze1..
Szép számmal képviselik hazánkat a magyarok idén is az olimpián. De tudod, hogy pontosan kik vesznek részt az ötkarikás játékokon? Asztalitenisz: ebben az ágban négyen képviselik magyarországot, név szerint Zwickl Dániel, Pattantyús Ádám, Póta Georgina, és Tóth…..
Bár a gasztrokülönlegesség dísztárgynak is beillene, nem érdemes hazavinni és betenni a vitrinbe. Annál ugyanis hamarabb megadja magát. Organikus vaj és liszt az Egyesült Királyságból, Amedei Porcelena luxuscsokoládé Toszkánából, ugandai vanília és 23 karátos, ehető…..
Kodak Média Nyár van nyár! 2012.07.09 14:17:00
Ne felejtsétek: bőrönd, repülőjegy, biztosítás és fényképezőgép! Természetesen feltöltött aksival és üres memóriakártyával! Ha biztosra akarsz menni akkor napelemes töltőt sem hagyod otthon! Bármilyen USB kompatibilis eszköz feltöltésére alkalmas. Akár 33 órányi…..
Kodak Média Kibővülünk 2012.07.06 09:18:00
Júl. 1-től folyamatosan bővül webáruházunk kínálata. A Kodak digitális fényképezők, -kamerák, tokok, képkeretek mellett, konyhai kisgépeket, látvány kandallókat, babafelszerelést is forgalmazunk. Várunk mindenkit szeretettel www.kodakmedia.hu/haztartasi-gepek-2..
Télen fűt, nyáron hűt!!!  A dombház lényegében egy földbe süllyesztett körkörös alaprajzú épület. Mivel nincs hagyományos teteje, az épület boltívekből, kupolákból áll, amit 60-70 cm vastagságú földtakaró borít. Az ebbe ültetett növényeknek köszönhetően a…..
Kodak Média Hétvégi akciónk! 2012.06.29 13:43:00
A Kodak M23 feket digitális fényképezőgép mellé, ajándékba adunk egy  800 ASA érzékenységű    39 felvételes filmmel töltött Manuális vakus, analóg…..