Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mariettaleila

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan a hó kevés zöld növénynek ad teret, szinte az örökzöldek is alig látszanak ki a hótakaró alól, mégis az elmúlt hét témáját a növények adták az oviban. A változatos formájú, típusú, színű növények ismeretanyaga remekül kapcsolódott a korábban tanult élőhelyek…..
Mariettaleila 2011.02.28 06:57:36
Amennyiben az egyszeri lányos anya csaknem herótot kap már a királylánycsicsás gyerekszobabelsőtől - és mázlista módon még ennen háborgó sarját is képes meggyőzni arról, hogy esélytelen az ötlet a továbbiakban -,  ezeknek a szövetvirágoknak a beszerzése kellő…..
Mariettaleila 2011.02.24 14:56:53
"Kedves Cukiság!Öröm volt viszontlátni Virágot a Cukiságon, köszönöm! A "családi albumot" lapozgatva ráakadtam még néhány képre, amelyektől hiba lenne megfosztani a cukiság-kedvelőket. :)Az alábbi képek Virág első, nálunk töltött napján…..
Mariettaleila 2011.02.24 14:56:09
Naiv ügyfél óvatosan rendelt virágot barátnőjének, a spórolásnak aztán küzdelmes szállítás lett a vége:Ugy alakult, h a Valentin napot a baratnom Budapesten, en pedig kulfoldon toltottem, ezert kulhonbol a hetvegen bankkartyas fizetessel rendeltem neki egy csokrot kiszallitassal a…..