Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bigybogy

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos, hiú vagyok. Két éve azonban nagyon durván ráfizettem a hiúságomra. Biciklisbaleset következtében megnyúlt jobboldali, felső szemhéjam miatt mentem erre a klinikára, az idősebbik plasztikai sebészhez. Ő, a koromra hivatkozva – 50 fölötti vagyok – rábeszélt egy…..
Bigybogy 2011.02.24 19:51:40
@Mária:

Mária!

Tisztában vagyok azzal, h az IP cím nem személyes adat! Pontatlanul fogalmaztam az első mondatomban.,...

A gond az én IP címemmel az, h a az én szolgáltatóm nem ad minden felhasználónak önálló IP-t!Szval, az IP-vel senki sem megy semmire (hangsúlyozom az én szolgáltatómnál) mivel egy IP-hez több felhasználó, jelen esetben több település összes gépe tartozik!
Bűncselekmény elkövetése esetén valóban nyomozás tárgya az IP-hez tartozó személy kilétének megtalálása, de az sem lesz könnyű, a fentiek miatt!

Ja meg amiatt sem, h semmiféle bűncselekmény sem követtem el, majd elfelejtettem!:)
Bigybogy 2011.02.24 20:33:53
@Mária:

Akartam javasolni én is, h az off nem tesz jót a témának!
Annak meg végtelenül örülök, h az IP cím témában mindenki otthon van, aki ide ír, olvas vagy számol:) csak én nem! Gratulálok az agyonképzett informatikus társaságnak! :)
Bigybogy 2011.02.24 21:04:38
@szabidoki:

A téma off!! Egyébként lövésem sincs, az tuti, h a településünkön minden gépnek egy IP-je van! A szolgáltatót kellene kérdezni, hogyan oldja meg, h ne legyen kavar! Engem annyira nem érdekel, h belemásszak a témába!

Egyébként érdekes...jut eszembe...itthon 3 gép van, megosztott net használattal...azonos IP-vel...hm, még nem volt kavar!:)
Na legyen most már on!:)