Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mollybaba4

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, most fognak elküldeni a fenébe azok, akik touchpaddel játszanak. A Chute Academy ugyanis arra épít, hogy milyen gyorsan tudunk a képernyő adott pontjaira klikkolni: zuhanó ejtőernyősök ernyőit kell kinyitni 40 szinten. Egyszerű ügyességi cucc, kicsit egyhangú, de el lehet ütni…..
Vajon min ügyködik ez a két szimpatikus dolgozó? Megfejtés hamarosan.....
Állandó olvasmányunk, a végletekig imádott Zsaru ezúttal legutóbbi számának olvasóilevél-rovatával nyűgözött le. A kissé bánatos levelet körmölő Nixi - akinek ezúton küldünk rendőr ismerőseink nevében is millió puszát - szeretne felszedni egy fess egyenruhást (vagy…..
mollybaba4 2008.05.06 23:41:19
parciumi szuletesu magyarkent szeretnek a subba olvasokozonsege ele tarni egy rendkivul magyaros videjot, a Szekelylend nevu egyuttes eloadasaban, megtalalhato ezen a linken: www.youtube.com/watch?v=qUZppD_Zd0s
A dal nagyjabol arrol szol, hogy a hos szerelmest elhagyta Aranka nevu kedvese, megcsalta Csengos Pistaval, vagy kivel, pedig meg a "szukkodat is fizettem, mert egy turkaloban dolgozol". Szerintem erdemes megnezni, abszolut subbas anyag;)

U.i. A "szukk" szo a roman suc-bol lett szekelyesitve, uditot jelent, valamint a "pentru momentet mond a telefonod" a Vodafone romaniai halozat robothangja, amikor ki van kapcsolva a telefon, szo szerinti forditasban "ebben a pillanatban..."
Elvezzetek ti is azt, hogy mire is kepes a Szekelylend!!!
Subba Négykezes pinacsapkodás 2008.04.07 23:30:00
A cím alapján biztosan egy rohadt kéjenc öregemberre gondoltok, ilyen csak az ő fejében jelenhet meg. Közben persze nem is, hova tart ez a világ? Két bakfis önfeledt játéka a gyerekszoba padlóján. Valaki magyarázza meg, ezt már nem kenhetik a klímaváltozásra!   ..
Subba A hét Darwin-díjasai 2008.03.26 20:38:00
Tudjuk, tudjuk nem szép dolog mások kárán röhincsélni, de nem tudjuk megállni, hogy ne elevenítsük fel a hét két legjobb húsvéti bulvárhírét, amik eddig nálunk vezetik a listát, és megerősítik az einsteini közhelyt, hogy a világegyetemben csak két dolog biztos, a hidrogén…..
A megnövekedett sugárzás egyértelmű következménye ez a kissé lejárt szavatosságú hír: Bemutatkozott a Paksi Nyürge (MTI) Sajtótájékoztatón hirdették ki kedden annak a pályázatnak a végeredményét, amelyet a Paks várost jelképező kabalafigura megalkotására írt ki az…..