Regisztráció Blogot indítok
Adatok
saklit

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget nem érő és agresszív pereskedésbe fogott a két cég, a Samsung nyilván őrjöng amiatt, hogy egyes országokban betiltották bizonyos Samsung-termékek forgalmazását, kemény válaszokat ígérnek, hatalmas a zaj, a hörgés, egymásnak csaptak a hullámok és sorolhatnám.Eközben,…..
Hoffmann Rózsa példáját látva több minisztérium és államtitkárság a kisiskolásokhoz fordul segítségért jótékony ügyekben. A Nemzetgazdasági Minisztérium közleményben kéri a kisiskolásokat, hogy 100 forintjukkal - vagy ezerrel, a lényeg, hogy 100, vagy annak…..
Új MÁV blog Európa messze van 2011.05.21 15:00:00
Ugye nemrégiben volt szó az országimázsról és erről jutott eszébe Norbinak is egy története, melyet megosztott velünk. A szereplők: 1. MÁV kaller, 2. amerikai fiatalok, 3. MÁV tarifarendszer. Ez már így garantálja a történetet, ugye?Még annyit tennék hozzá, hogy az Eurotrip…..
A Daniel Cohn-Bendit interjú meghamisítása miatt ismét előtérbe került a sajtószabadság problematikája. A vicces az, ahogyan az ügy kapcsán mindenki átugrott a ló túloldalára. A korbányimádó majmok a sajtószabadságra hivatkoznak, az ellenzéki cerkófok pedig -és most figyelj!-…..
saklit 2011.04.14 18:10:49
@stevie-w: azt mond meg, hogy mi történik most, amin meg kellene lepődni. 50 éve így megy, de legyen csak 15..
Az Apple tegnap kiadta a Boot Camp új 3.2-es verzióját, ennek a szoftvernek a segítségével lehet telepíteni és futtatni Windowst vagy más operációs rendszert az inteles Maceken. Az alkalmazás új verziója a 2011-es MacBook Próknak készült, a frissítés állítólag megszünteti a…..
saklit 2011.04.09 13:09:43
@iPhone4ever: Esetleg neked rémálom visszaülni.. Fizetett bértroll vagy? Esetleg elvakult? Nem gondolok ekkora különbséget a két rendszer között. Napi használatra, még (k)ubuntu is van olyan jó, mint win7/mac közül bármelyik.
Trollforgató Indul a Trollimpia! 2011.03.29 08:05:00
Vadásszuk le az internet legeredményesebb trolljait, tereljük ide őket és rendezzünk nekik versenyt! Ezennel meghirdetjük a Trollimpiát, amely keretében bronz-, ezüst-, és aranyéremmel jutalmazhatóak a legkiválóbb trollok, akik százötvenmilliomodik alkalommal is képesek leírni…..
saklit 2011.03.29 15:34:57
@Bokortalan Lajtalan:
1. buta és/vagy álvagány vagy.
2. a románozás kb 3 éve volt divat.
3. egyszer "bazmeg", másszor "baszdmeg", szerintem írd ezt: "b+", és úgy nem kavarodsz bele.
4. kvra nem vagy vicces, de most, hogy említetted a saskabarét, már értem, hol szocializálódtál.
saklit 2011.03.29 15:52:48
@Bokortalan Lajtalan: nahát! egy igazi hazafi vagy.. a románozással meg is lesz oldva Erdély és a Párcium autonóm törekvése.
Mellesleg úgy látom, neked már mindegy, csak valaki lepippantson. Ahhoz is gyenge vagy, hogy kiverd magadnak? Tartja is a mondás: Béna gyereknek anyja veri a f*szát..
saklit 2011.03.29 16:02:57
@Bokortalan Lajtalan: úgy látszik nem jártál még Erdélyben, és nincsenek erdélyi ismerőseid, valamint a történelmet se nagyon ismered..
1. akiket én ismerek, inkább külön államot szeretnének. Igaz, hogy biztos van sok olyan is, aki inkább Magyarországhoz tartozna.
2. Erdélynek fejedelme volt a királyság korában is, tehát valamilyen szempontból külön álló terület volt.
3. nem vagyok libsi, de nem vagyok agymosott sem. élj a félinformációkból felépített demagóg világodban, és mindig gyűlölj valaki(ke)t. jó lesz.