Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madarbandi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Facebookon jól körbefutott a Buzzfeed tegnapi cikke, ami annyiról szól, hogy az amerikaiak nem tudják elhelyezni az európai országokat egy vaktérképen. Persze jön is a jóféle európai felsőbbrendűség, hogy haha, milyen bénák (de főleg hülyék) az amerikaiak, hát hiszen mindenki…..
Az első benyomás nagyon fontos, és bár lehet második esélyt kapni, mégis sokkal jobb, ha már az első randin lenyűgözzük szívünk választottját. A világ emlékezetesebb randevúját ajánlja egy brit cég, az Amazing Retreats. Ez persze szubjektív, de az ár már nem az: a…..
madarbandi 2011.12.23 10:23:06
@chipanddale74:
gondolom úgy, hogy Portsmouth kikötője csak 180 fokban öleli körbe az erődöt, a másik 180 fok már a tenger. Így a 180 fokos panoráma P. kikötőjére jó megfogalmazás, csak kicsit esetlen.
A világ legkiterjedtebb méretű kormánybunkerének pontos helyszínét egy dokumentum birtoklása miatt, mindvégig tudta az ellenség. Az 5,7 milliárd német márkáért megépített 20 kilométer hosszú szuperbunker ráadásul "csak" egy Hirosimára ledobott atombomba ereje ellen…..
madarbandi 2011.09.26 10:34:52
Ma este a TV2-n az Aktívban láthattok minket negyed nyolc körül, interjút készítettek velünk a múlt heti flashmobunk kapcsán. Szóval aki kíváncsi, mit szedtek ki belőlünk, és az utca embere hogyan áll a szemétfelszedés intézményéhez, nézzétek a műsort. Rowlend remek…..
madarbandi 2011.09.08 08:14:06
Augusztus 20-án Győrben jártam éppen, délután a belvárosban sétálgattunk Évivel, amikor trombitaszóra lettünk figyelmesek. Először azt hittük, temetés van valahol, később a várfal felé sandítottunk, mert arról jött a hang. Akkor már úgy gondoltuk, a templomkertben játszik…..
madarbandi 2011.09.04 12:13:58
A Budapesti Közlekedési Központ tette ki honlapjára azt a tervet, ami szerint várhatóan majd átalakítják a környéket. Engem nem dob fel különösebben, hogy a Finta Stúdió is részt vett a munkálatokban, és a renderelt képeket elnézve sem áll még össze egységes koncepció a…..
Tegnap épp a rekkenő kánikulában bicikliztem, amikor az Erzsébet téren vizes zacskókat szorongató emberek jöttek velem szemben. Elkezdtem visszafele követni őket, hogy megtudjam, honnan jönnek, a nyomok a Deák térre vezettek. Jobban körülnéztem, és észrevettem ezt: Kiderült,…..
madarbandi 2011.08.26 09:17:49
Annyi ideje tart a huzakodás, pereskedés, erőfitogtatás, hogy lassan teljesen elfelejtjük, miként néznek majd ki a 2-es metróra érkező új szerelvények. Mert hogy érkezni fognak, az most már biztos: óriási késéssel, jó pár kellemetlen pillanattal a hátunk mögött, de az ügy…..
madarbandi 2011.08.16 10:17:14
@Padlásszoba: teljesen igazad van, nincsenek az állórudakat összekötő vízszintes kapaszkodók! Az ülőhelyeken eddig is kb ennyi ember fért el, de ez most azért jobbnak látszik, mert előre kialakított ülőhelyek vannak, így nem lehet majd eljátszani, hogy két helyet foglal el az utazó. és a kocsik végében lévő hármas üléseken remélhetőleg tényleg hárman fognak majd ülni, és nem ketten, ahogy eddig. Persze azt is remélem, hogy az üléseken el lehet majd férni egy normális embernek is, és nem csak az anorexiás nőknek. Uff.
Úgy tűnik, tényleg komolyak a városvezetés szándékai, tegnap értesültem róla, hogy az aluljárós zene megszűnhet Budapesten, helyette a felszínen, engedéllyel lehet majd játszani. Állítólag a főpolgármester kifejezett óhaja, hogy tegyenek rendet az aluljárókban, és ezen az…..
A Szentendrei HÉV Budapest legforgalmasabb elővárosi vasútvonala. A Budapesti Közúti Vaspálya Társaság által épített szentendrei helyiérdekű vasútvonal budai végállomása üzemének első éveiben az azóta felszámolt Filatorigát állomás volt. A Filatorigát állomástól…..
Subba Napi póló: Bieber 2011.03.10 11:46:34
Kapható itt...
madarbandi 2011.03.11 15:08:14
@johnSixSixSix:
egyetértek