Regisztráció Blogot indítok
Adatok
göböly

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt az ideje aranyba foglalni az Újbuda Közterület-felügyeletet. Nyilván ők is megelégelték az állandó bejelentéseket, és a szabálysértési feljelentések feleslegességét, így a Kondorosi úton a ház előtt tilosban parkoló autókat délelőtt kerékbilinccsel jutalmazták. Szerencsére köztük volt az…..
Úgy tűnik, egy újfajta akciót vezetett be a Savoya Park Auchan benzinkútja. Egyszer tankolsz, de kétszer vonják le a bankszámládról az összeget. Másfél héten belül már másodszor történt meg egy autósnál. A kútoszlopnál bankkártyával fizetett, ott semmi gyanúsat nem észlelt. Amikor azonban a…..
Rendkívüli közgyűlést hívott össze a közös képviselet a 10/B vonatkozásában október 29-ére. Az apropóját az adja, a korábbi közgyűlésen a  lakók felhatalmazása alapján a Telenornak megengedték, hogy árajánlatot adjon a mobilhálózat antennájának elhelyezésére. Az…..
A közös képviselet május 30. 17:30-ra írta ki az éves közgyűlést a 4-5. ütem tekintetében. A helyszín a Hotel Ventura, amely azért is érdekes, mert a február 22-i rendkívüli közgyűlésen a lakók felvetették, ne horribilis összegért béreljünk termet, hanem a teremgarázsban…..
göböly 2012.05.26 08:18:46
Nagy visszhangot váltott ki a törvénytelenül megszavazott kamerarendszerről szóló posztom. Még a ház faliújságjára is kikerült. Többször is, mert valaki mindig leszedte, más meg kitartóan visszarakta. De a lényegre térve. A társasházi törvény szerint "ha a közgyűlés…..
A 10/B február 22-i közgyűlésén a lakók felhatalmazást adtak a közös képviselet részére, hogy törvénytelen módon kezdjenek hozzá a kamerarendszer kiépítéséhez. A tavalyi közgyűlésen a lakók kinyilvánították a szándékukat a kamerarendszer kiépítésére, amely…..
Az alábbi írás zorko felhasználótól ugyan eredetileg az egyik poszt kommentjéhez érkezett, de úgy vélem, egyfelől nem ott a helye, másfelől van annyira fontos, hogy külön helyet kapjon a blogon. Nem pont ide kapcsolódik, de azért közzéteszem a közös képviseletnek írt mai…..
A 10/B-ben sajátos módon védekeznek a folyosón a csúszás ellen. A lépcsőházba apró köveket szórtak ki, amely egyfelől megakadályozza a takarítást, másfelől tönkreteszi a járólapokat. A kövek ugyanis rendkívül módon karistolnak, de még a liftajtó vezetősínjébe is…..
Csőtörés miatt ismételten leszakadt álmennyezetre lehetett ébredni a 10/B B épületében. Ezúttal csak a földszinti lakók szívták meg, a bejárattól balra lévő folyosószárnyon. A vízóraszekrénynél lévő csöveknél folyik a víz, feltehetőleg az első emeleten adódott hiba…..
Módosította a parlament a társasházi törvényt. Ennek értelmében "A közös tulajdonban álló épületrészek, helyiségek és területek megfigyelését szolgáló, zárt rendszerű műszaki megoldással kiépített elektronikus megfigyelő rendszer (a továbbiakban: kamerarendszer)…..
Az újbudai önkormányzat a társasházak részére ingyenesen biztosítja a papír- és műanyaghulladék gyűjtésére szolgáló tárolóedényeket – adta hírül a kerületi önkormányzati lap, az Újbuda. A szelektíven gyűjtött hulladékot az FKF Zrt. hetente térítésmentesen…..
A lakók kevesebb mint fele szavazott a 10/B SZMSZ-ének módosításáról, így a régi szabályzat maradt érvényben. Erre lényegében nem lehet mit mondani. Hihetetlen, hogy ekkora érdektelenség övezi a saját együttélési szabályaink megalkotását is. Emlékeztetőül: a mostani…..
Egy igen kényes problémával folytatnám: parkolás. A 2,5 milliós garázsbeállót nem mindenki engedheti meg magának, felszíni parkoló pedig csak az egyes ütemhez lett kialakítva, de egykoron azt se mérték fillérekért. Sokan így az utcára kényszerülnek. A Kondorosi út lakópark…..
A hatásvadász cím ellenére csak egy kicsit szemétkedek, pontosabban a szemétről lesz szó. A lakópark talán egy kicsit szerencsésnek mondhatja magát a panelházakhoz képest, mert jóval kulturáltabb módon van megoldva a hulladékok gyűjtése. A közös képviselet kijárt egy…..