Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stíluskommunikátor

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itthon nem „menő” egyéniségnek lenni, egyedien öltözni. Izgatottan nézegetjük London, Párizs, New York, Milánó és már számos új „divatfőváros” street style fotóit – de nálunk közel sem ez a helyzet. Számos női és divatmagazin online és printben is ontja a látványosabbnál-látványosabb…..
stíluskommunikátor 2016.05.05 17:16:57
@lifecracker: Való igaz, aki így kommunikál, azon az öltözködés semmit sem segít!
stíluskommunikátor 2016.05.05 18:04:13
1 / 58

Az összes összecsukása Az összes nyomtatása Új ablakban
[] Válasz érkezett a "Miért nincs itthon szükség ultramenő trendajánlókra?" című bejegyzéshez fűzött kommentedre
Beérkező levelek
x

Blog.hu válaszértesítő <commentnoreply@blog.hu>
17:23 (38 perce)

címzett: saját magam

Blog.hu Blog.hu értesítő levél

lifecracker válaszolt neked:

@stíluskommunikátor: Valaszolj inkabb a kerdesre, A divattervezok tobbsege undorito buzi, es ez visszatukrozodik abban is, amilyen ruhakat terveznek. En egy atletikus termetu 190 magas ferfi vagyok es a high street fashion store ok 95% ban eselytelen, hogy egy farmert talaljak magamra, mert az osszes ruhat a kis csoffadtseggu kocsogokre tervezik. Nem ertem, hogy ferfi hogy vehet fel ilyet. Nem csak hogy undoritoak, de meg kenyelmetlenek is.

Link a hozzászóláshoz
Ezt az üzenetet a judit@fidy.hu címre küldtük el. Ha a továbbiakban nem szeretnéd megkapni ezeket az üzeneteket a Blog.hu-tól, itt leiratkozhatsz .

Nemeskéry, Judit <judit@fidy.hu>
17:39 (22 perce)

címzett: Blog.hu
Legelőször is javasolnék némi finomítást a" belső " stíluson. Hidd el sokat számít! A problémádat értem és egyet is értek vele- mármint a méretezés tekintetében. Valóban kevés márka foglalkozik az átlagtól eltérő méretű vásárlóval. Van egy kollégám, aki, jobban otthon van a férfi márkákban, biztos szívesen segít, hogy hol találsz alkatodnak megfelelő holmikat.
És még egyszer: több toleranciát,kevésbé vulgáris kommunikációt- ha kérhetem☺
Üdvözlettel....
www.facebook.com/distinctbudapest/?fref=ts /ez az oldal, ami a férfi öltözködéssel foglalkozik-tőle kérj tanácsot/
Azt hiszitek, viccelek, de nem. Bakos Piroska a magyar soros EU elnökség szóvivője kiemelt figyelmet fordít arra, hogy munkája során népszerűsítse a magyar tervezőket. Örömmel vettük észre, hogy elsőként a magyar női közszereplők közül végre valaki kezd a magyar divattervezők…..