Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mano2

1 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2004-es holland játék a DAVILEX jóvoltából. 2005-ben csődbe mentek. Véletlen?     UI: A játékot köszönöm Tucco-nak. Ez kimaradt..
      Elindult a 3. LaLee's Games évad! Kezdésképp egyből nagy fába vágom a fejszémet és kapásból egy játék-trilógiát mutatok be, mégpedig a The House Of The Dead sorozat 3, PC-re is megjelent részét. Mostanában rengeteg Reactor videót néztem, úgyhogy…..
A hatalmas marketinggépezettel, és itt a C:c-n is elképesztő posztáradattal beharangozott Lost évadzáró nálam ma hajnalban kiütéssel megnyerte a minden idők legrosszabb sorozatlezárása versenyt. A korábbi zseniális évadok után az utolsó pár rész egy átgondolatlan, sebtében…..
mano2 2010.05.26 21:43:42
Én is ma néztem meg, elég vegyes érzelmeket váltott ki belőlem is. Én sem szerettem volna mindenre választ kapni, de ettől többre számítottam. Ennek ellenére az is igaz, hogy tényleg kiderült néhány dolog (Jacob és MiB tesók, Richard szigetre kerülése...). Továbbá néhány dolog világossá vált a kommentek elolvasása után is. A számokat sokan kérdezték, utána is néztem.

Tudom, hogy alternatív (!!!), de:
A Lostpedia szerint a 6 db szám a Valenzetti Egyenlet (
lostpedia.wikia.com/wiki/Valenzetti_Equation) numerikus értékei. Ez az egyenlet pedig a világ végéig hátralevő idő kiszámítását teszi lehetővé. A Sri Lankai videóban pedig Alvar Hanso ugye elmondja, hogy a DHARMA kezdeményezés célja, a 6 szám egyikének megváltoztatása, ezáltal a világ végéig hátralevő idő megváltoztatása.

Tudom, hogy fan-fiction, de végülis van benne valami. :)
Több nem lesz ..
mano2 2010.05.15 03:41:11
@pc.demo: Nekem is pont ez jutott az eszembe! :)

Elbűvölő hangja van a barátnődnek freddy! :D

A közös videókat én is támogatom! xP
Elhatároztam amikor Nyufyrenke hanyagolja szerény személyemet blogot fogok írni, lehet előre tippelni mennyire lesz hosszúéletű a blogom :P mivel nem tetszett neki hogy felfedtem kilétét innentől álnéven fogom említeni a bejegyzésekben. Mire rájöttem hogy a Schlosser Róbert lesz a…..
Magamhoz méltóan kívánok mindenkinek jó reggelt.Vagyis már jó napot:)  Ez a nap nagyon jól indult. Kedves Pöszmi barátnémtól kapott kommenticus elolvasása után....mitismondjak....meglepett, de nagyon jól esett. Köcce mégegyszer :) Most nem írok olyan sokat, mert sajnos várnak…..
Hát igen, egy kicsit régen írtam, de most pótolnám. Egyrészt rohangáltam,dolgokat  intéztem, magamhoz hűen szádiztam, másrészt lusta is voltam őszintén megmondva, harmadrészt pedig lelkiekben a szóbelikre készültem, nem utolsó sorban pedig aktív pihenést folytattam hol a…..
Hozzávalók:Sertés karaj vagy tarja, sajt, 6 evőkanál liszt, só, 1mk. bors, 1mk. pirospaprika, egy kicsi olajElkészítés:A húst ki kell klopfolni vékonyra, majd besózni. Aztán a 6 ek. lisztet elkeverjük a borssal és pirospaprikával, majd a vékonyra klopfolt husiszeleteket…..
Tegnap igen ritka pillanatok egyike esett meg velem. Hajnali kettőkor még fent kukorékoltam. Majd a Lostot kezdtük el nézni, de arra már nem emlékszek. Hát igen nem is én lennék. Reggel arra keltem 8órakor, hogy valaki nagyon csengetett. még mindenki aludt. Mjad visszafeküdtem, mert…..
Pöszméte blogja Simon's Cat 2009.05.06 13:29:00
Naaagyon ari, minden cica szerető embernek ajánlom. :)      ..
mano2 2009.05.06 17:11:44
mano2 2009.05.08 08:53:15
A második nap a matek érettségi volt. A reggel elég nyugisan indult. Igaz a sok szádizás következtében még a cipellőmet is helyre kellett tenni, de a lényeg hogy időben odaértünk. A folyosón már a beosztást várták. A helyünket elfoglalva -most a 10-es terembe lettem…..
Pöszméte blogja Koppintás 2009.05.05 22:01:00
Ági meg Laci blogján találtam mp3 lejátszót, és nem elég, hogy ezt lekoppintottam, de még a lejátszó kinézete is hasonló. :( Ne haragudjatok, de ez a legnormálisabb kinézetű, plusz a többi folyton kilógott oldalt. :S De azért csini nem? :DKedves olvasóim, halgassátok örömmel!…..
Nagyon Sok Boldog Születésnapot Szerelmem! :)..
Infedel Matekos viccek 2009.04.27 11:57:00
Egy kis ízelítő a nagy lefáradás előtt.- Hogyan szól a nő matematikai definíciója? - Olyan pontok halmaza a térben, amely felállít egy egyenest...Most jön egy kis matekos vicces mese. :DA mesében szereplő fogalmak, tételek és axiómák nem a képzelet szüleményei, hanem…..
Infedel Matek mese 2009.04.28 21:36:00
A GONOSZ KOSZINUSZ  Hol volt, hol nem volt, még az ideális egyenesen is túl, volt egyszer egy öreg szinuszfüggvény. Mikor érezte, hogy x tartománya a végtelenhez tart, akkor összehívta három fiát az origóba és így szólt hozzájuk:  "Édes fiaim! Nekem már csak…..
Infedel Süntől az elmebajig 2009.04.16 21:29:00
Kedves blog olvasóim. Nem tudom, hogy- hogy jöt ez a SÜN-özés, de elég sok valakit megbolondítot. Köztük drágalátos WOW mániás öcsémet. Mi lesz még itt? Már nagyon kezd elegem lenni ebből a SÜN-ből. Remélem nemsoká SÜN vadászat lesz. A SÜN remélhetőleg hamar megtalálja a…..
A szünet minthogy korábban is írtam, már javában tart :) Folyatva a napokat, a vasárnap elég nyugisan telt, nem csináltunk semmit csak punnyadtunk meg kockultunk.Délután csináltunk egy tök jó témát a telómra, meg csinálgattam pár képet, húsvét alkalmából, meg egy…..
Pöszméte blogja Cset rúúm 2009.04.14 23:30:00
Cuflinak hála van szép és jó chatem :D Írogassatok szépen :D:D:D..
mano2 2009.04.14 23:38:30
Szóval arra ébredtem, hogy felébredtem. Anyáék elmentek kirándulni reggel Szarvasra, én meg otthon maradtam egyedül. És miért? Mert jött Cuflikám locsolni!:D Vagyis azt hittem, hogy csak ő fog jönni :P:DSzóval reggel felkeltem, rendrakás, készülődés stb. Aztán unatkoztam. Aztán…..
Pöszméte blogja Hétvége 2009.04.13 13:02:00
PéntekÖsszepakoltam, szépítkeztem szóval nagyjából összeszedtem magam, és a 18:05-ös busszal elindultam Nádudvarra mackómhoz :) Mondjuk azt beszéltük meg, hogy a hétórás busszal megyek, de meg akartam lepni. Meg azt is megbeszéltük, hogyha beérünk Nádudvarra csörgessem meg.…..
Pöszméte blogja The Sims 2009.03.30 23:24:00
Mint ahogy azt már írtam imádom a Simset.A The Sims sorozat egy életszimulátor játék, ahol nem gyilkolászni kell egymást, meg versenyezni a másikal, hanem a játék menete többek között: kivinni a szemetet, elmenni a munkahelyre, bevásárolni, elmosogatni, stb. Világszerte milliók…..
Pöszméte blogja Mese 2009.04.08 13:43:00
Tegnap este Lacival msneztem (minden okés, kibékültünk). Ő fáradt volt, nekem a lábam fájt, tehát agyhalál. Annyi baromságot írkáltunk, többek között egy mese is született. Az én buksimból pattant ki. Ezt figyeljétek: Manó-Men és Pöszméte-Woman!!ők ketten mentik meg a…..