Regisztráció Blogot indítok
Adatok
snow_white

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre nem csak a terület bérlésével kapcsolatos hírek kapcsán van szó a 2011-es Szigetről, ugyanis bejelentették a fesztivál első fellépőit. A legnagyobb név az idén újjáalakult, amúgy 2002 óta nem koncertező britpop alapvetés, a Pulp, és a negyedik lemezével végre…..
A Radioheadnek természetesen ismét sikerült felkavarnia az állóvizet. Már a szokás szerint rendhagyó módon világ elég tárt King Of Limbs miatt is azt hitte a világ, hogy megőrültek, de a zenekarnak sikerült rájátszania a rajongótáborának miszticizmusok iránti…..
snow_white 2011.03.01 22:50:38
Duffy második lemezétől nagyon sokat vártak a bemutatkozó Rockferry sikerei után, ehhez képest az Endlessly eladásai nem jók, a slágerlistákaon pedig kifejezetten borzasztóan szerepel. A Daily Mirrornak nyialtkozó névtelen forrás szerint ez annyira elszomorította a walesi…..
snow_white 2011.03.01 22:47:28
A tavalyi cím nélküli negyedik lemez volt az utolsó, amin Carlos D is játszott, a turnéra már nem is kísérte el társait, és egy jó darabig úgy tűnt, hogy Zwanből is ismert Dave Pajo lesz végleges megoldás. Pajo azonban tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy otthagyja a New York-i…..
A 300, és a Watchmen filmek jegyzője, Zack Snyder ismét képregényadaptációt forgat, ezúttal a Sucker Punchot (magyarra fordítve Álomháború) veszi kamerára. Ez persze nem a mi szakterületünk, az már sokkal inkább, hogy a filmnek nyilvánossá vált a tervezett soundtrackje, ami…..
snow_white 2011.03.01 22:40:38
A lónak is négy lába van, tartja a mondás ugye, arról persze nem szól a fáma, hogy mi van azokkal a lovakkal, amik folyamatosan botladoznak. Tavaly az elhunyt színészekre, rendezőkre és írókra emlékező montázsból az Oscar-gála szervezői Farrah Fawcettet hagyták ki, kaptak is a…..
Nem szívesen ugyan, de a fair play szellemének megfelelően közzétesszük mostan azt a videóüzenetet, amiben Puzsér Róbert válaszol az internetnek, így globál, mindenki megkapja a magáéért, még a c:c is bőven. NemFilmszakértő Róbert volt a főszereplője annak a Mokka-szegmensnek,…..
snow_white 2011.02.24 14:03:25
@Dzsúd Horse:
Puzsér Róbert, a szakértő, egy többszázezres nézettségű reggeli TV műsorban, egy játék, ismétlem egy játék videóelőzetesét, teljesen töksimán filmelőzetesnek nézte, ami még pre-production fázisban van, tehát kurvára nem lehet belőle előzetes.

+1
Orosz Barbara, aki évekig a Cool tévének dolgozott, a Tv2-n vezeti a Talpig nő című műsort, vasárnaponként 11:50-től, áll a csatorna honlapján. A hírek szerint női témákkal foglalkoznak, de nemcsak a külsőségeket érintve. Az első rész mégis a női mellekről szól, arról,…..