Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pampasz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nálunk ritkán látott megoldásokat vonultat fel egy VIII. kerületi, új építésű ház. Húszmillió alatt az utolsó székig berendezett, gyönyörű dizájnnal csábító, erkélyes új lakást lehet itt vásárolni. De hetvenmilliós nagy, háromszobás penthouse is akad a kínálatban. Rockerek biztos nem költöznek ide...
UPDATE 11.15: Ahogy az tavaly is bekövetkezett, a karácsonyi nyomás alatt elkezdett belassulni az Amazon logisztikája. A Fire (lehet, a vegyes review-k miatt, kösz Atyaman) elég gyorsan érkezik, most 2-3 napot írnak, de a Touchra 8-9 napot kell várni. Azaz aki vásárolni akar, az ne nagyon…..
pampasz 2011.10.01 16:19:04
Szerintetek a Kindle Touch műxik ezzel a töltővel?

www.amazon.com/gp/product/B002Y27P5K/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER

Legalábbis én nem találtam olyan információt, ami alapján nem, bár a specifikációban nincs felsorolva a Touch támogatása.
Április 8-án érkezik Budapestre a Slayer és a Megadeth, ami tulajdonképpen a Big Four nevű thrash négyes egyik fele (a másik a Metallica és az Anthrax). Mindkét zenekar egy-egy közös öltözőt és egy-egy próbahelyiséget kért. Az öltözőket kényelmesen, de semmi esetre sem extra…..
"Az a bajom a magyar rock/metal és a folklór kapcsolatával, hogy akarva-akaratlanul magára vette azt a negatív konnotációt, amely eredményeként az eredendően 'hazafi' vagy hasonlóképp képződő didaktikus szittya-badarság. Mindezt ahelyett, hogy tényleg saját kulturális…..