Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hacacáré

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux golden action boy 2016 2016.02.27 13:11:00
Ismét eltelt egy év, azaz újra itt van a Golden Action Boy, az AeonFlux házi filmdíjas szavazása. Ahogy mindig az idei etapba is a tavaly március és idén február között Magyarországon bemutatott filmek és alkotóik szállnak versenybe olvasóink szavazatáért, de ahogyan tavaly, most is szenteltünk egy…..
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga mindig is a sportág legfontosabb bajnoksága volt, nem csak a játék, hanem a fizetések színvonala miatt is. Most megmutatjuk, kik keresnek a legtöbbet a játékosok közül. Ami meglepő, hogy a jelenkor két legjobbnak tartott játékosa, LeBron James…..
hacacáré 2014.11.23 14:38:24
@kellys:
"ebben a pillanatban a legtobbet kerso kosaras, egy nem aktiv jatekos."

- miért nem aktív?
[Supernatural Movies] Penge 2014.09.22 00:01:00
Rengeteg ember szeretné azt, hogy a FOX elkészítse a Deadpool filmet. Én erre csupán annyit mondanék, hogy örüljünk, hogy itt van nekünk a Penge. És, hogy miért hoztam fel a Marvel másik hősét, amikor egy Penge kritikát olvastok? Csupán azért, mert Wesley Snipes és a Penge az élő példája annak, hogy…..
hacacáré 2014.09.23 12:51:34
@doggfather: ha jól látom a Punisher: War Zone is R-rated volt, tehát jó lenne ilyen formában, de a PG-13 verzióban nem bízom annyira, de majd meglátjuk. Azért várós így is.
„Top”-sorozatunk következő részeként ismét egy műfajhoz nyúlunk, amely annyira nem is áll messze a legutóbb tárgyalt film noirtól. Ezúttal a gengsztereké a pálya! A gengszterfilmet a kalandfilmek nagyformájába és a bűnügyi filmek kategóriájába soroljuk, miképpen a film…..
hacacáré 2014.06.28 12:07:52
@FITY MA: abban egyetértek, h az általad említett film zseniális, de azért ne vegyük el a jó öreg Martytól, hogy nagyon jól át sikerült helyeznie bostoni környezetbe a sztorit, és DiCaprio, Damon, Wahlberg, de akár Sheen játéka is tökéletes (Jack papa mindig az).

Mellesleg a cikk íróinak tudnék ajánlani több ázsiai főleg dél-koreai filmet az Oldboy mellett, amiket mindenképp érdemes megtekinteni.
Tehát itt lenne a lista amiben nem mindegyik gengszterfilm, de nagyon jó filmek egytől egyig:

- A bosszú trilógia többi része (Sympathy for Mr. Vengeance, Lady Vengeance)
- Memories of Murder
- Nameless Gangster
- The Chaser
- The Man from Nowhere
- New World
Az idő egy lapos kör, és mindaz, ami egyszer megtörtént, újra meg fog történni a fény és sötétség örök harcában. Ennek örömére az Epizodisták podcast pár hónapos hiátus után visszatér a második évaddal, melynek első epizódjában mi másról beszélnénk bő másfél…..
hacacáré 2014.04.01 10:51:17
@Bruzsy: Köszi mégegyszer, egyébként reflektálva @Benedic észrevételére, nekem is kiírta ugyanezt az iTunes, tehát valszeg mégis van vmi gebasz.
Failidő Ex-Blancók tündöklése 2011.03.16 17:22:00
Köztudott, hogy a Real Madridnál, a világ egyik legismertebb és legsikeresebb klubjánál, a vezetők nem éppen a folyamatos fejlődés hívei - minden évben a bajnokság és a BL trófea megszerzése is a célok között szerepel. Ezt a játékos politikájuk is bizonyítja, ugyanis…..
Failidő A Lakers-Bulls párhuzam 2011.03.08 00:42:00
 Az általában jó teljesítményt nyújtó Kaliforniaiak és az sokadik virágzásukat megélő San Antonio mellé az utóbbi években csatlakozó Celticssel, valamint az idén újra magára találó Bullssal összejöhet egy olyan szezon, amikor ismét a Liga legsikeresebb klubjai harcolnak…..