Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bányaimiki

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 2007. október 9-én a Nemzeti Színház vezetőségének kérésére a próbanaplót a blogról eltávolítottam.Ezúton is elnézést kérek az érintett alkotóktól, amiért nem egyeztettem Velük a szöveg (szűk nyilvánosság előtt való) közléséről. Remélem, a napló blogos…..
bányaimiki 2007.10.22 14:10:05
Nemrég beszéltem Petivel, elkértem tőle a teljes szöveget, mert nem tudtam végigolvasni a levétel előtti részeket. Őszintén szólva kötöszködni akartam, megtalálni azt a részt, ahol esetleg Peti "sáros", tehát ahol hibázott. Egyszerűen csak azért, mert azt gondolom, hogy a mi feladatunk a saját tanulságok levonása, nem pedig ellenségképek gyártása. Mert azt ugye senki nem hitte, hogy a Nemzeti-nek nem ez lesz a reakciója. Illetve pontosabban pár ott dolgozó színésznek. Ezen azért ne lepődjünk meg. De szerintem az ő elítélésükhöz nulla energia kell, ezért inkább arra koncentráljunk, hogy legközelebb MI okosabbak legyünk, és ne adjunk fel felesleges magas labdákat az ilyen kötekedőknek, mert ugye abban ugye egyetértünk, hogy mindenkinek az lenne a jobb, ha most inkább a Peti szövegét olvashatnánk, és nem a Nemzetiben lévő állapotokról dumálnánk.
Tehát szerintem legközelebb egy ilyen szituációt tisztázni kell az elején. Face to face (föntebb írta Peti ezt), ránk is vonatkozik! Főleg egy ennyire sérülékeny próbafolyamat esetében, ahol aztán rengeteg szar jön föl emberekből a bizonytalanság miatt. Ismerem, megéltem az osztályommal.
Nekem a dologhoz nem adott hozzá színészek nevesítése. Személy szerint leszarom, ki sértődik meg a konzseniális Kovács Marcira(tessék, nevesítek), a lényeg a jelenség. Tehát szerintem ezt is kerülni kell, beleköthető, és tényleg nem leszünk tőle többek, ha valakiről név szerint kimondjuk, hogy fasz. A puszta tényből többet tanulunk.
És hát számolni kell mostantól azzal is, hogy ezt a blogot bárki olvashatja. Nem beszarni kell nyílván, csak okosnak lenni, a mi érdekünkben.
Amúgy Peti - az említett kifogásokon kívül - nagyon faszán visszaadta a hangulatát Mohácsi próbafolyamatának, pontos volt, szakmai, és humoros. Ezért is érdekünk, hogy levonjuk a konzekvenciákat, és többé ilyen értékes dolgokat faszságok miatt ne hagyjunk elveszni...
Befejeztem:)
és hát találkozunk az előadáson...
amikor a kettő összekapcsolódik...komédiashow, vagy megintcsak a képzelet és a tökéletes megvalósítás elegye: itt...
Sziasztok, szívesen mutatnék Nektek pár videót, amit találtam (düh, röhögőgörcs kategóriában, folytatván a táborban elkezdetteket):  ez egy link, (youtube.com/watch?v=kXf3wx5nPXU) ahol Erik Hartman röhögőgörcsét fogjátok látni, sok évvel ezelőtt, az ő…..