Regisztráció Blogot indítok
Adatok
editpiaffan

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A könnyűzene egyik leghíresebb számát eredetileg a Van Morrison vezette Them írta és rögzítette 1964-ben, tíz évre rá punk-klasszikus lett belőle. Egy alapmű evolúciója.   Them, 1964 Már az eredetiben együtt volt a szennyes vágy, a fojtott feszültség és az a…..
Nesze!szer Amy Winehouse hagyatéka 2011.07.23 20:51:00
 Az, aki tagadja, hogy ez a huszonhét évesen elhunyt énekesnő hatással volt a világra, annak nagyon nincs igaza. Nem szobrot kívánunk neki emelni, csak elismerni azt, hogy stílusára sokan odafigyeltek. Mert mit is hozott Amy a divatba? Legrövidebben megfogalmazva, hogy a pin-up…..
editpiaffan 2011.07.24 01:58:49
A világ megváltásának profán értelmezése a hétköznapi problémákra adott jó megoldásokhoz áll legközelebb. A kézzel készült kiegészítőkben utazó MakrCarry Goods ezt a folyamatot tolta meg kicsit a kulcs alakú és minden bizonnyal véshető tollú sörnyitóval, amely mindig ott…..
Hagytam már masszőzt faképnél, de volt olyan is, hogy engem hagytak ott, mint szentpál a románokat.Negyvenes, amolyan sokat látott, a férfiakról mindent tudó hölgyemény, nem túl szép, de legalább vállalt arccal.Úgy hirdette magát, hogy okleveles masszőz. A szentélyében az egyik…..
editpiaffan 2011.06.16 17:39:21
Appleblog Rejtő Jenő az iPaden 2011.05.11 14:14:00
A filmekért és képregényekért rajongó, sőt, képregényeket is készítő (a linken letölthető képregény 41. oldalán kezdődő Kádár-kori Mad Max, a Café Postnuclear az övé) Gyula hívta fel a figyelmemet arra, hogy az iTunesból már megvásárolható A 14 Karátos Autó…..
A rendőrség máris példás szigorral csap le az egyenruhás bűnözőkre. Az érettségiző lányok mellett több szakma képviselői is bajba kerülhetnek. "Meg lett mondva, hogy be lehet fejezni!" - kommentálta az esetet Pintér Sándor, majd hozzátette: "Budapestből nem lesz…..
Az ultraortodox haszid zsidók New York-i lapja, a Brooklynban szerkesztett Der Tzitung (más átírásban: Der Zeitung) című napilap addig kozmetikázta az Oszama-hadműveletet élőben követő Obama-kabinet elhíresült fehér házi fotóját, hogy Hillary Clinton külügyminiszter, valamint az…..
editpiaffan 2011.05.09 12:25:31
@Appaloosa: XDDDDDDDDD
editpiaffan 2011.05.09 12:30:02
@zakkanj meg: lendvai biztos tanult valamit a kisz-táborban annak idején. vagy ő még nem is volt kisz-es? várjunk csak 1 picit...
Kedden éjjel a munkatársaimtól kaptam a hírt: Gyöngyöspatán áll a bál, tömegverekedés tört ki, súlyos sérültek vannak. Nem mondhatnám, hogy meglepődtem. Hetek, sőt, hónapok óta számítottunk valami hasonlóra. Nem lehet, hogy a magukat polgárőrnek nevező csoportok következmény nélkül szekálják,…..
editpiaffan 2011.04.29 21:45:52
@Baleklakó:
ezt én is ajánlanám mindenkinek, a forumon már megnéztem

erről is kiderül, h a véderősök télleg be voltak baszva, és a másik videó nélkül is valószínűnek tartanám, h provokálták a cigányokat

de ki fog nekik elhinni bármit is?

-látta a pisztolyt? - igen - milyen színű volt? - azt nem láttam...

"a 22. században" ... ISTENEM! hogy lehet valaki ennyire sötét?

utána meg jönnek ezzel a be akartak mászni dumával amikor a másik felvételből 1értelmű, h nem
nem fog nekik hinni senki és maguknak köszönhetik
nem értem a TASZ-osoknál mi ez a szemellenző?
költői kérdés volt persze

egyébként tök mindegy mennyire provokálták őket az mégiscsak túlzás, h agyon akarták verni. ha a rendőrök fél percet késnek a gyereknek annyi ez biztos
és akkor jöttek volna csak az igazán cifra dolgok
editpiaffan 2011.04.29 22:41:54
@Tigeri: hát ezek nagyon durvák, mohácsinak rendesen a szájába rakták azt a faszt

viszont miközben olvasgattam a patai topikokat, meg megnéztem a videókat kiégett a viccrelém, ezért az oldalon leírtakból 1 árva kukkot nem értek
Már az is talány, hogy került ez az írás éppen a hvg.hu hasábjaira, de valószínűleg minden idők egyik legerősebb cikk-kezdésével van dolgunk. És akkor még nem is beszéltünk a rövid hírben előforduló valószínűtlen nevű településekről: Múcsony, Dubicsány és…..
 Ez az új svéd nyelvű útikönyv a parlamentes, zöldséges, szabiszobros borítójával nem tűnik túl különlegesnek egy budapestinek. Pedig az. Én legalábbis még soha nem láttam olyan Budapest-kalauzt, amelyikben mind a 23 kerület önálló fejezetet kap, pláne nem ilyen klassz…..
editpiaffan 2011.04.16 14:38:18
@Posi: azért a szerző - amennyire a gugli fordítóval látszik - elmondja, h mire lehet számítani. egy része tipikus "gettó-túra", de azért láthat szép dolgokat is bőven. valszeg úgy gondolta, ha valaki csak a szépre kíváncsi befizet 1 sightseeing-re oszt hali.

ha pedig valakinek nincs 1 egész napja erre, szálljon fel a 173-ra újpalotán és menjen vele végig, látni fogja a város metszetét mindenféle értelemben - szvsz

a képek faszák
Bármennyire is szeretnénk, a paprikás krumpli kicsit sem hungarikum (persze lehet magunkra erőltetni, mint a rovásírást, de minek), van másoknak is. Ha jobban belegondolunk, egyidejű kialakulása a paprikát, krumplit használó népeknél csak idő kérdése. Hogy miért? A krumpli…..
Zuhanásnak indult az RTL Klub nézettsége, mivel közönsége annyira elbutult, hogy már nem tudja bekapcsolni a készüléket.„Már annyira elbutultak a nézőink, hogy azt se tudják sokszor, hol vannak.” – mondta elRényi Ádám, aki tévedésből nyilatkozott a sajtónak,…..
editpiaffan 2011.03.31 20:49:42
Pénteken volt épp egy hete, hogy lemondott Hosni Mubarak elnök, sokak szerint ekkor győzött az egyiptomi forradalom. Ezt ünnepelte a sokszázezres, talán néhánymilliós tömeg aznap este Kairó utcáin, leginkább a Tahrir téren. Nem kérdés, hogy történelmi pillanatok ezek, nagyon…..
editpiaffan 2011.02.22 19:22:14
Tüske László,a Pázmány Péter Katolikus Egyetem arab tanszékének adjunktusa az InfoRádiónak:

"Az utcákon összegyűlt tömegek képzett értelmiségiekből állnak, akik kritikusabban tudnak fellépni és meg tudják fogalmazni a problémákat - emelte ki Tüske László"

inforadio.hu/hir/kulfold/hir-414775

ilyenkor mi van? az adjunktus úr teljesen hulye de legalábbis a 0-ra veszi fel a fizetését, vagy az arab értelmiség legnagyobb problémája, hogy kanos?

sajnálom egyébként Esztert, de el nem tudom képzelni, h mire számított azok után ami a kollágájával történt?

de tényleg, ennyire nem ismeri a helyzetet, vagy ennyire naiv vagy mi van?
egyszerűen felesleges kockázatot vállalt. ez nem bátorság hanem hülyeség
nem gondolt a családjára?
na és András? egyiksem volt eszénél?