Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drpeti33

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétféle reakciót vált ki az olvasóimból általában a tudatos társkeresés gondolata: van, akit felszabadít, hogy végre, ő is tehet valamit az Ügy érdekében, és nem szégyen nekiindulni, próbálkozni, válogatni. A másik csoport megdöbbenve “néz” rám: micsodaaaa? Hát nem az…..
drpeti33 2013.03.08 04:06:54
Ez a "mindenkinek van valahol egy párja" baromság nekem bejött - sajnos. Interneten ismerkedtünk össze, és minden alakult is szépen, csakhogy jó néhány ország választott el minket. Azért nem lehetett köztünk semmi, mert Oroszország keleti felén lakott. Sem nekem, sem neki nem volt annyi pénzünk, hogy legalább egyszer tudjunk találkozni.
A Mordoviai Köztársaságba utazni, nekem - a minimálbéres fizumból - egy kisebb vagyon, és az a helyzet, hogy Ő sem állt jobban anyagilag, bár jobban keresett, mint én.
Így aztán, közösen beláttunk, hogy ennek így nincs értelme.

Mivel nem tartozom a jó pasik közé, akik után bolondulnak a nők, és az élet más területén sem vagyok túlzottan sikeres - ez "kapcsolat" igencsak negatív hatással lett az önbizalmamra.

Írtak itt előttem mindenféle okosságot, csak egyet nem : a szerencsét. Mert - banálisan hangzik és elcsépelt ugyan -de csak ez kell hozzá. Lehet felállítani sztereotípiákat, meg különféle tételeket, de igazából csak Szerencse kell ahhoz, hogy az ember találjon olyan, akivel van értelme együtt lenni.
Éppen jókor vagy jó helyen - és ezért találhatsz valakit.
Ezért aztán egyetlen internetes társkereső sem mindenható, persze nem is ezért vannak. Ők csak a lehetőséget adják meg. A többi a feleken múlik, csakhogy, ha nem találkozhattok - lásd az én esetemet - akkor túrót sem ér az egész.
Hát......igazságtalan az élet.
Bojtárok Dr. Mester Csaba érvel! 2009.04.22 19:02:00
A talártalan csávóról röviden: emós-halálfejes öv, ujjakon filléres rockerbizsu, izompóló+farmer digósan és a r'n'r-tartás. Németh Győzőnek, a "Kocsmárosnak", meg Máriának biztos bejön...