Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harmundo

26 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez van, mikor a pöcsötök nem jó, akkor jön a Farmville, vagy egyéb bugyutaságok. Egy felmérésben 2052 nőt kérdeztek meg, akiknek a 49%-a mondta azt, hogy játszik online játékokkal. Ami még érdekesebb, hogy a 84%-a azt válaszolta a kérdésre (Mit élvezel jobban a szexet, vagy a…..
Nos-nos. Az első nótát egy bizonyos Lana Del Rey énekli, és a címe: Video Games. A cím félrevezető, mert egyébként egy szerelmes szám, ami ezzel együtt hallgatható. Dalszöveg A második már sokkal inkább játékosabb, és némileg pörgősebb is, Olivia Munn a főszereplője, aki…..
Nem tudom, hogy mennyien vannak köztetek annyira idősek, hogy emlékeztek még a CoV-ra, amit a legendás Covboy szerkesztett évekig. Ha akad pár ilyen emberke szerte a világban, annak ajánlom figyelmébe ezt a linket, ahol a CoV-on kívül egyéb, szintén legendaszámba menő újságok is…..
A sorozat negyedik részébe a Vampire: The Masquerade - Bloodlines-ból választottam egy karaktert, név szerint Jeanette-et. ..
Érdekes infóra találtam a neten, ami szerint a Vin Diesel főszereplésével elkészült filmből összehozott Chronicles of Riddick-kel csak azért nem játszott a kopasz színész, mert azt hitte, hogy ha meghal a játékban, akkor meghal a való életben is.Minden bizonnyal kamu a dolog,…..
Az id Software idén októberben fogja piacra dobni a Rage-et. A Gamestar úgy hirdeti a játékhoz kapcsolódó videókat, hogy náluk látható először. De ez sajnos kamu. Keményen félrevezetik az olvasókat. Az első videó még náluk volt látható először itthon, de aztán sem a…..
A Minecraft sok kreatív elmének szolgált már melegágyként. A legújabb próbálkozás a Batman: The Dark Knight Rises film első poszterét érintette. A videóban láthatjátok az említett kép Minecraftesített, interaktív verzióját. ..
A harmadik epizódban egy talán kevésbé ismert női főszereplőt csekkolhattok. Ő alant Nariko, aki a Heavenly Sword-ben aprította az életére törő csúnyaságokat. Bizonyos pletykák szerint a széria tovább fog bővülni, de egyelőre hivatalos bejelentés nem történt. Mindenesetre a…..
unlimited.Energy A videojáték ABC 2011.07.14 10:39:00
Minden egyes betűn egy olyan szereplő áll, aminek a neve az adott betűvel kezdődik. A kép alatt jönnek a magyarázatok, ha esetleg nem találnátok ki egyből. A - Alien from Space InvadersB - Bomberman C - Chun-Li D - Donkey Kong E - Earthworm Jim F - Gordon…..
Egy hardverfejlesztő kiadott két képet egy flash eszközről, ami, ha hinni lehet az infóknak, jailbreakeli a PS3-mat. A kütyü neve 'Project ProgSkeet'. Egy fórumozó szerint nem csak flasheli a konzolt az eszköz, hanem downgrade-elni is lehet majd a firmware-t. A Sony célja az volt a…..
A széria második installációjában Kate Archer valódi, hús-vér női megfelelőjével találkozhattok. A No One Lives Forever hősnője élőben közel sem néz ki annyira jól, mint a játékban... ..
Érdekes videó látott napvilágot. Egy rajongók által készített Half-Life 2 anyagról van szó, ami inkább esik már a kisfilm kategóriába, terjedelme révén. A Half-Life: Singularity Collapse megérdemel 8 és fél percnyi figyelmet...
Azt eddig is tudni lehetett, hogy az emberek (legalább is a magyarok) nem szeretnek fizetni olyan dolgokért, amikért kötelező, ám ha nincsenek rákényszerítve arra, hogy súlyos ezreseket emeljenek ki a zsebükből, akkor a pénztárca is könnyebben nyílik meg. A téma az Apple kapcsán…..
Ma már megemlítettem, hogy az Angry Birds elérhető Flash verzióban, bár az gyaníthatóan nem túl legális verzió. A PopCap azonban a neten is elérhetővé tette a Plants vs Zombies-t.Aki ki akarja próbálni, az kattanjon ide: www.popcap.com/games/free/pvz/..
unlimited.Energy Angry Birds Online 2011.07.12 14:17:00
Bumm, az idióta nyafogó kis tollcsomók már mindenhol ott vannak... Egy élelmes, vélhetőleg kínai flashjátékokat gyártó cégecske fogta magát, és nagy valószínűség szerint a Rovio engedélye nélkül netre vitte a madarak kalandjait.Akinek erre szüksége van, az itt érheti…..
Jó hosszú szünet után térek vissza, egyszerűen a sok meló miatt totál el voltam havazva. Cserébe indítok egy új rovatot, ami az ismertebb videojáték heroinákat veszi górcső alá. Pontosabban bemutatja azok valós megfelelőjét. Kivel is lehetne kezdeni a sort, mint Lara Croft-tal…..
A BioWare (Mass Effec 3) egyik vezető művésze, bizonyos Don Arceta azt mondta a Gears of War 3-ról, hogy az Epic-es srácok csak ész nélkül telepakolják az egyes pályákat homokos zsákokkal, ezzel keltve a háborús, drámai érzést. Na, ők nem tesznek ilyesmit, az ő játékuk más…..
Nem gyenge eresztés. Eleinte kicsit féltem a programtól, mert szakítottak a bevett környezettel, de azt kell hogy mondjam, nem rossz. A grafika tud ocsmány és tud gyönyörű is lenni, a játékmenet kissé árkádos lesz, de legalább van hangulata, legalábbis ennek a videónak van, hogy…..
Ki ne ismerné a Raving Rabbids nevű játékot. Naná, mindenki ismeri, de vajon azt tudátok-e, hogy ők is hivatalosak a Royal Weddingre? ..
Amerikában tegnap jelent meg a Darkspore, ami a Diablo klónok népes táborát erősíti. Hogy is szokták mondani? Annyit nem keresek, hogy jól éljek, de ahhoz viszont túl sokat kapok, hogy éhen haljak. Na, ez igaz a Darkspore-ra is. Annyira nem kevés, hogy pocséknak lehessen nevezni, de…..
Akinek van PS3-a, az tudhatja jól, hogy immáron 7. napja nem érhető el a PSN. A Sony rettentő nagy kaksiba nyomta a pici mancsát, aztán a testét, és most már csak az orra látszik ki belőle, levegőt is alig kap. A Microsoft eközben röhög a markába.A legfrissebb hírek szerint a PSN-t…..
A Battlefield 3 jónak ígérkezik, lessétek meg a legutóbbi 12 perces gameplay trailert teljes magyar felirattal: ..
Akkor majd a monitoron / TV-n :-). ..
Szerencsére maradt még kettő :-). ..
harmundo 2011.02.24 11:21:53
Az a baj Puzsérral, hogy az IDMb-t "szentírásnak" veszi, egy olyan oldalt, ahol akkor is szavaznak ember egyes, vagy épp tízes pontszámmal, mikor még nem is látták a filmet... Nem kellene ilyen válaszvideókat gyártania, mert ezzel azt magyarázza, ami nincs is. De most komolyan, ha nekem van igazam, akkor leállom bizonygatni, hogy nekem van igazam? Aki hülye, az haljon meg, a többi meg már csak történelem.

Az meg hogy kinek mi tetszik, vagy épp mi nem, pont ő mondta, hogy teljes szubjektív, így a "nem lehet egy lapon emlegetni a sötét lovagot a hét mesterlövésszel" kijelentése teljesen értelmét veszti. A tömegek szerint lehet. Arról meg tök felesleges vitatkozni, hogy filmtörténeti szempontból melyik a nagy dobás, melyiknek jobb a rendezése, a zenéje, melyikben jobbak az alakítások, mert ahány ember annyi vélemény.

"Elszoktunk volna a következetességtől, meg a markáns véleményektől?" --- nem szoktunk el semmitől, Puzsérnak át kellett volna gondolnia, hogy nem megy be egy olyan TV műsorba vendégszerepelni, ahol egy olyan filmről lesz szó, amit ő nem szeret. De most komolyan, én sem megyek el a kőbányai sörgyárba, hogy táblákkal hirdessem: "Utálom a kőbányait, éljen a borsodi".

Most pedig szépen körbemagyarázza, hogy semmiről sem tehet, semmi rosszat nem mondott, és a hülye internetes senkik, akiknek valamilyen oknál fogva bejött film, mekkora idióták, hogy egy ekkora rakás szemetet képesek megnézni. Hagyjuk már... Ezzel most saját magát járatta le, ahelyett, hogy csendben maradt volna.

Mindazonáltal abban egyetértek vele, hogy a Tökéletes trükk tényleg Nolan legjobb filmje, és a Sötét lovagot, valamint a Kezdetet én sem szeretem.