Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keepdalaw

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Messze a legkisebb prioritást kapott legfontosabb kérdés idén. Nézzük leegyszerűsítve: Az állam súlyos pénzekből kitaníttat minden évben x számú embert orvosnak, majd utána ad nekik nettó 82 ezer forintos fizetést. Állam bácsi, normálisnak tetszik lenni?A diplomához…..
Én még nem nagyon láttam orvost üres köpenyben, így érdekes volt olvasni azt a tanulmányt, amit Írországban végeztek és mely arra akart fényt deríteni, vajon mi lapul az orvosok zsebében. 60 fiatal doktort kértek meg arra, hogy mutassák meg zsebeik tartalmát, de csak 54 egyezett…..
Üdv!A mai egy kiegészítés poszt a tegnapihoz. Ahol ugyebár azt írtam, hogy aki "finomabb" ízt szeretne elérni, az keverjen a húsba nátrium-glutamátot.Nos gondolom, hogy sokan nem tudják mi is ez. Több néven is ismert: nátrium-glutamát, MSG, mononátrium-glutamát, a…..
Tudom, mennyi kritika éri az orvosi közösségi site-okat (és meglepően az orvosok oldaláról), de néha megmutatják ezek a szolgáltatások valós erejüket is. Az orvoslás úgy zajlik, ahogy. Ezen semmilyen web humbuk nem fog változtatni (szerencsére). Viszont az, ahogyan az orvosi…..