Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ppp22

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Idegenek, mint mi 2013.04.21 23:56:55
A Defiance című SyFy-sorozat egyik legnagyobb erénye, hogy a régebben alapvetően scifi-ben utazó kábelcsatorna visszatalálni látszik vele a helyes útra, és pankráció és idióta reality műsorok mellett virtigli scifi-sorozatot készített, idegen lényekkel, Föld elleni inváziós…..
Na, kik mennek itt éppen szörfözni? Segítség 1: olyan közös tévésorozatban szerepeltek, aminek a címét nagyon elkúrták magyarul és négy évadot élt meg.  ..
Fellélegezhetnek a Fringe rajongói: a Fox nem kis meglepetésre úgy döntött, hogy ad egy újabb, ezúttal utolsó esélyt a sorozatnak. Az utolsó évad a megszokott 22 helyett 13 epizódos lesz, ha a készítők így nem tudják lezárni a történetet, meg is érdemlik. Az idei évad utolsó…..
ppp22 2012.04.27 17:27:56
Bebe énekli, ajaj. Előre félek a holnap esti premiertől. ..
Az Aranyglóbusz Los Angeles lakosságát nagyjából annyira izgatta fel, mint egy MTK-meccs Budapestét, a környéken (Beverly Hilton) az útlezárások és a kamionhosszúságú limuzinok okoztak apróbb fennakadást, de a Hollywood Boulevardon ugyanúgy parádéztak a Batman-jelmezes…..
ppp22 2012.01.16 13:17:56
 A Való világnak nem tett jót a szokásos karácsonyi tévé előtt bejglizés, a valóságshow nézettsége hullámvölgybe bukva ünnepelt. December 24-én szerény, 17, százalékos közönségaránnyal döntött negatív csúcsot, aztán 25-én 16,2 százalékkal megdöntötte ezt a…..
ppp22 2012.01.02 12:48:24
@szakértőbb: ez az oldal ász, köszi. bíztató, hogy legalább karácsonykor alacsonyabb a nézettség...
Az Entertainment Magazine megválasztotta az év művészét, avagy szórakoztatóipari szakmunkását. A címet 2011-ben annak a George R.R. Martinnak adták, aki azt a Tűz és jég dala című, (egyelőre) ötrészes regényciklust írta, aminek első darabja a Trónok harca címet viseli, és az…..
ppp22 2011.12.29 23:22:42
@Chomy: vazz...:D
Az nem csoda, hogy egy alapvetően vicces sorozat szereplői állandóan röhögnek, és ha jobban belegondolunk, az sem, ha egy alternatív világot készpénznek vevő másik színészei sem mindig tudnak odafigyelni a feladatukra. Vicces videók, egymás után.   ..
ppp22 2011.09.20 09:21:53
Simon Cowell, az X-Factor készítője és minden idők legjobb tehetségkutató-zsűritagja készített egy vetélkedőt az itv-nek, amiben a világon legegyszerűbben lehet kurva sok pénzt nyerni vagy bukni: el kell találni, hogy az adott kérdésben a fekete vagy a piros nyer-e. ..
Szerintem kötelező program, javítsatok ki, ha tévedek. A promó pont arra jó, hogy idegbetegeskedjen az ember szombat hajnalig.  ..
A plakát elég oldschool, az előzetes viszont nekem bejön, hajrá Doktorkarter! ..
comment:com A nap képe 2011.03.23 10:00:00
Legjobb magyar retró evör: a Lays chipek zacsijában voltak ilyen kártyák, bárcsak gyűjtöttem volna őket. Scullynak köszönjük a találatot. Klikkre nagyobb lesz. ..
comment:com Kimmel és a csajok 2011.03.02 10:00:00
Jimmy Fallon és Craig Ferguson mellett Kimmel az, aki miatt néha érdemes esti talkshow-t nézegetni. Scarlett Johansson, Minka Kelly, Jessica Biel, Jessica Alba, Kelly Ripa, Eva Longoria, Emily Blunt, Sofia Vergara és Lindsay Lohan mikor állna be hülyéskedni egy közös videóba Leno vagy…..
Nathan Fillion az a színész, akivel órákon át el tudnánk dumálni vagy sörözni, a fickó eleve hatalmas geek ugye, és emellett egy isteni arc - a Mentalista magyar származású producere, Tom Szentgyörgyi szerint Fillion pontosan olyan a való életben, mint a Castle-ben. A Firefly…..
A Firefly című, rövid élete (14 epizód) ellenére hamar kultstátuszba emelkedő sci-fi rajongói most örömködni fognak egy sort, de korai lenne elővenni a Mal-jelmezt a szekrényből, mert a Blastr.com-on megjelent infó egyelőre csak nagyon-nagyon halványt esélyt jelent a sorozat…..