Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabina_

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroska és Farkas Mirejómég 2010.03.12 11:07:00
A bonbonos dobozt egykor átölelő szalag? Hogy majmot csináljunk a gyerekből? Nem csalás, pont akkora volt a csokisdoboz kerülete, mint a gyerek fejmérete, és még színben is passzolt a ruhájához. Vétek lett volna nem kipróbálni. Nem is olyan régen, komoly bizniszvumenként…..
Piroska és Farkas Fonalhiány 2010.01.05 14:06:00
Anyika fonalhiánytól szenved. Előbányászott néhány régről megmaradt gombolyagot, és azokból alkot. Készültek már babák, most pedig néhány perc alatt összeböködött két hajpántot.  Csodákra lenne képes, ha szereznék neki szép fonalakat, de még mindig nem tudom,…..
Egész éjjel a telcsimet lestem, sms után vágyakozva, de semmi. Tudtam ír ha van valami, ezek szerint nincs. Aztán nem bírtam tovább, és írtam, h nagyon drukkolunk Nekik, és szeretnénk már kint köszönteni Bendét.Aztán felhívott. Szerintem nem is Réka volt :( nem ilyen szomorú,…..
Bővült a család Itthon vagyunk 2009.02.01 16:18:00
Ma azaz vasárnap délben hazaérkeztünk Öcsi meg én.Amint láttam Gil megírt sokmindent kivéve azt, hogy Öcsi neve hivatalosan Apjaneve LÉNÁRD lett. A szülőszobában Gil volt az erősebb, aki nemtom, hogy a perc hevében vagy már régóta tervezett merényletet követően, de…..
Ma 18:00-kor megszületett Öcsi.3800 gramm, 55 centi és ami a legfontosabb, hogy a várakozásoknak megfelelően fiú. Tehát minden tekintetben gyerek!Szerintem könnyű szülés volt, de szinte biztos, hogy Neki erről más a véleménye.Holnap kaptok egy képet is, de ma már túlvagyok 6 haver…..
Annyira jó idő van!menni akarok kirándulni!..
Ismét suliban vok!megint hamar eltelt ez a hétvége is.nem volt olyan rossz, de jó sem!a jó dolog h már csak ez az utolsó 7vége amit Drágám nélkül töltök el!mivel márc. 7-én már jön haza.:Dtegnap voltam vezetni!tök jó volt jó persze voltak bakiaim, de azért sztem nem voltam…..
Egy hete hatalmas meglepetésben volt részben!a pénteki nap úgy telt mint máskor, de kicsit szomorúbb vtam h jön a 7vége és nem ünnepelhetjük együtt Drágám szülinapját!már meg beszéltük h kicsit később jön mert a főnökének kell segítenie!egész héten ezt hajtotta úgy…..
A reggelemmel kezdeném ami nagyon vicces!általában fél 7-kor kelek és kb 7-re készen is vagyok!nagyedkor pedig elindulok a buszhoz!ilyenkor szott írni Drágám egy reggeli smst!én mindig visszaírok neki és ma reggeli ez volt:"Cijja egyetlenem!én nemsokára megyek aludni!:Degy…..
Szabina_ 2008.01.30 21:46:09
Túléltem a hetet!nem mondom h teljesen felhőtlen volt!de már csak 4 nap és jön Ati!ma végre befejeztük az elméleti írását az első 4-es lett!na ezt h csináltam?nuku tanulással és 10 oldalnyi puskázással:D de a mai kétlem h ilyen jól sikerült volna!és megírtam a matekot!hál…..
Szabina_ 2007.09.30 14:46:57
Tegnap volt keriék esküvöje!őszintén szólva semmi kedvem nem volt menni!de aztán kialakult egy tök jó kis társaság továbbá régen látott családtagok is előkerültek!a szertertás nagyon szép és megható volt!én is majd nem sírtam (anya természetesen sírt)!na és annyi igazság…..
Ismét itt!bocsi a tegnapi elmulasztásomért, de teljesen kidőltem tegnap!rengeteget kellett töriből tanulni!ma viszont megírtam egy nagyon nehéz dogát!na ná h a kiegyezésről egy szó sem esett és persze abból tanult mindenki mivel azt vettük egy csomó ideig az új anyagot meg leadta 1…..
Ma egész nap majd elaludtam!borszató egy unalmas nap volt!de ami örömhír h találtam menyasszonyi ruhát!és nagyon szépi!remélem tetszeni fog mindenkinek!na megyek csicsizni mert nadon álmi vok!Folyt köv.....
Ma tök jó napom volt!találtam cipőt!feketét meg fehéret is annyira jó a fekete cipő!hasonló a ruhámhoz!ennél jobbat nem is találhattam volna!és végre leszedtem a Románcoktól a számomat "Virágoskert az én szívem/Nincs ki megöntözze! "annyira imádom mindig mindig…..
Húú a mai nap kikészített!már 3 óta tanulok és még csak most fejeztem be!hát ezt nem fogom sokáig bírni!már nem érzem a kezem és rettenetesen fáj a fejem!a mai nap átlagos volt.a legjobb óra a müv.töri volt annyit nevettem h a már a végén potyogtak a könnyeim!na és a tesi…..