Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dakra

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2perc Steve Jobs emlékére 2011.10.06 15:17:00
2perc.blog.hu..
Dakra 2011.12.09 21:02:51
@Timmyke25:

True strory.

A magyar, akármennyire is nehéz kimondani egy csicskanép. Rossz segget nyaltunk az első és amásodik VH-ban. Ahelyett, hogy előre néznénk a Magyar sunyi és számító, irigy a másikra, és végtelelül mártírkodó. Nézd meg a híradót akármelyik nap. Mi megy? Végtörlesztés, 40 éves ember öngyilkossággal fenyegetőzik, mert 2 öccsével eggyütt 40 évesen az anyjukkal laknak és el akarják venni a lakást. Ahelyett hogy dolgozna, inkább az emberek szánalmára épít. A sok droid meg sajnálkozik rajta, meg óbégat.

NÉZD meg bazdmeg Németországot. AZ eu egyik legerősebb gazdasága pedig 40 éve porig rombolták. Ők nemzetként viselkednek és nem rontanak egymás torkának, ha a másiknak drágább kocsija van. E helyett inkább örülnek a sikerének!

Ha valaki nem dolgozik, lehúzzák a vérbe, itt, a "drága hazánkban" meg az egekig magasztalják a kissebbséget (lásd győzike show, még beszélni se tud).

Vagy másik példa: vörösiszap: elmossa a paraszt viskóját a szar, erre a híadóban mit hallani? Elmosta a led tvmet is azt ki fizetni meg? meg 10 nm-el kisebb az ÚJ ház mint a régi...igaz, hogy zsírúj minden de kisebb, meg nincs led TVje.

Na én ezért szégyellem,hogy magyar vagyok! ÉS inkább emlékezek meg egy olyan emberről, aki fenekestül forgatta fel a technológiát!
2perc Telitalálat! 2011.09.17 21:47:00
Dakra 2011.12.09 20:38:03
Dani!Köszönöm, hogy megosztod velünk a véleményedet.De az első sorban lévő dicséreted rólam kicsit túlzó, de jól esik.:-))) "......Üdvözlöm! Levelem célja nem több mint hogy kifejezzem elismerésem,tiszteletem Ön,mint kiváló szakmabeli,és mint kitűnő blogiró…..
Dakra 2011.02.22 13:15:58
Kedves Alexchef!

Örülök hogy Önnek sikerültek a dolgok:)
Én sajnos nem vagyok ilyen helyzetben,nincs protekcióm sehova minden "kapcsolatom" győrött maradt ahonnan pár éve költöztem el.
De ami a fővárosban zajlik,az homlokegyenest más mint ott volt.Itt tényleg úgy kezelnek mint egy robotgépet amit kényük kedvük szerint kibekapcsolgathatnak.Én sajnos tapasztalat hiányában kevés éttermet tudok megpályázni sikeresen pedig megvan bennem az alázat,a tisztelet az idősebb,tapasztaltabb szakácsok felé,tele vagyok erővel és mindenem a szakma.De hiába.Hiába igyekszik az ember ha 1 hiba után már ott lóg a levegőben a kirugás veszélye.Mert senki nem pótolhatatlan.
A volt munkahelyemen egy echte mondjuk úgy isten kiválasztott népe "faj" egyede volt,aki a felesége barátnőjét jelölte ki chefnek!Lehet hogy jól főzött(ez nagyjából 3-4 ételre redukálódott) de akkor is ő ugatott le bárkit szemrebbenés nélkül aki 4 vagy több évig a szakmát tanulta.És itt van a bajok forrása.És még az is hogy hiába vagyok fiatal és nyitott minden újdonságra,hiába az igyekezet és a lelkesedés ha egyszerűen kiölik az emberből az elkötelezettséget.Ha nem az lenne h a tulaj kibeszél a másik szakáccsal(aki már x ideje ott dolgozik és a tpikus kihanemén hozzáállás) hanem odaállna elém és felvezetné hogy figyelj dani ezt meg ezt ne igy hanem úgy csináld és jobb ize lessz.Vagy gyere megmutatom.
Mindig lehet újat tanulni csak sokan basznak arra h a fiatalokkal is megosszák a tapasztalataikat.TISZTELET a kivételnek persze.
Érdekes mód más területeken nem jellemző ez a hozzáállás.Dolgoztam tanulóéveim alatt egy német autógyár győri gyárában ott a cigiszünetben a dohányzóban beszélgettünk a fejlesztőmérnökökkel.Pedig csak mezei raktáros voltam.A részlegvezető lejött az irodából napközben,odament a gyártósori melóshoz és ahelyett h jól leugatta volna,megkérdezte hogy van és vállonveregette.Ők már tudják hogy az ösztönzés és elismerés jóval nagyon motivációs erő mint a félelem hogy kirugnak.
Én inkább gürcölök egy gyárban,mert tudom hogy van miértje és eredménye a munkámnak,minthogy 40 éves koromra egy remegő idegroncs legyek.
Még hozzátenném:egy győri barátom most technikus az auhdiban és többet keres mint én valaha.Mellé kap egy nyugodt környezetet és jó közérzetet.És a tudatot,hogy értékes a munkája.