Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hajdugabi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jajj,de csúnya! Naezmiez? 2014.04.17 13:07:17
Egy feladvánnyal kedveskednék, nem lesz egyszerű, aki pedig látta már, vagy tudja, miről van szó, tartsa meg egy kicsit magának, hadd szórakozzunk a képek láttán. Ezt az izét kettő és fél millió forintnak megfelelő lengyel valutáért árulják. Az oldalsziluett kifli…..
Kiscipő küldte be az alábbi magyar rendszámos Trabant kombit. Leblokkoltam, nem tudok mit mondani. Ennél rondább Trabit nem hordott hátán az NDK se. Igen, szárny, olyan helyen... ...ahol nem is lehetne! Világítós lenne? Sókár. Jobb elfoglaltság a röplabda, mint ennek a…..
Jajj,de csúnya! Ultimate G1 2012.03.02 10:46:00
Robi talált egy olyan egyes Golfot, amire már jó ideje nem volt példa. Minden megvan rajta, ami az alacsony költségvetésű és az ehhez egyenesen arányos színvonallal megáldott autókon megtalálható. Hajjajjajj! Teljes kavalkád! Hátul annyira nem zavaros a helyzet, ellenben a fekete…..
Laborvezetőknek Szerdáig továbbra is a (logikailag) első hat előadás laborkártyái közül válogatva kérdezzük végig a hallgatóságot!  Arra külön figyeljünk, hogy aki nem tudott egy kártyát, az mindenképpen kapjon a következő laboron is! Innentől a laborokon a fő feladat…..
Hajdugabi 2011.04.24 15:25:10
@Hajdugabi: Bocsánat rosszul írtam: "Kivételkezeléssel" javítsuk a kódot az állománykezelés tekintetében: egy trófeáért az első két hallgató észreveheti, ha a bemenő fájl nem létezik" Erre lennék kíváncsi!
Köszönöm