Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shownomarcy

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kihagyni egy ilyen kérdéskörből a Slayer-t pöcsrépaság lenne. De miért is mondanám, hogy a Reign In Blood?! Persze csudaszép mészárlást vezetek ott elő, de a Diabolus In Musica valami más. '98-as album, sokak szerint a legvitatottabb. Kerry King, mikor megjelent, természetesen azt…..
Napi Laci A legjobb thrash lemez??? 2011.10.11 09:55:00
Tegnap olvastam a lángoló gitárokon, hogy 25 éves a Reign In Blood a Slayertől. A poszt írója szerint ez minden idők legjobb metal albuma. Hébehóba copy/pastelek, de ennek a posztnak a szövegét most muszáj egy az egyben bemásoljam:Slayer: Reign In Blood - 25 éves minden idők legjobb…..
A jelenleg éppen Lou Reeddel lemezt készítő, és magával túlságosan sok mindent kezdeni nem tudó Metallica nevű médiavállalkozás (ami a nyolcvanas-kilencvenes években még metálzenekarként volt ismert) a Forma1 idei versenynaptárának indiai állomásán lép majd fel az F1 Rocks…..
"Az a bajom a magyar rock/metal és a folklór kapcsolatával, hogy akarva-akaratlanul magára vette azt a negatív konnotációt, amely eredményeként az eredendően 'hazafi' vagy hasonlóképp képződő didaktikus szittya-badarság. Mindezt ahelyett, hogy tényleg saját kulturális…..
Két fontos folk metal lemez jelent meg a napokban. De lehet-e egyáltalán fontos bármilyen folk metal lemez? Ennek eldöntése nem egyszerű feladat, nem is merünk rá vállalkozni, ám értékeléskor megpróbáltunk több szempontot figyelembe venni. A rajongók anyázása ettől még…..