Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katuska

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár már tudja, hogy semmit nem jelent, ha teljesen más névre jön egy felszólítás. Ha a cím egyezik (márpedig azt riktábban bénázza el a posta), akkor ott végre fognak hajtani valamit. Babajaga pont emiatt aggódik, ő ugyanis az Intrumtól kapott egy kedves levelet, pedig nem ő a…..
katuska 2007.09.04 10:00:23
Bocs de nem szidtam az őröket meg ellenőröket, de a kiforgatás az megy. Fantomtartozás, érdekes dolog, előfordulhat téves adat de sajnos a 99%-a nem téves, de az emberek szeretik azt hinni, hogy az ő tartozásuk biztos csak tévedés. Ha kapsz egy levelet hivatalos cégtől akkor nem véletlen kapod. Mindenütt vannak tévedések, de akkor sem az a megoldás, hogy ordítozol meg hőbörögsz, hanem megpróbállsz utánnajárni, bár ehez bizonyos inteligenciaszintet meg kellene ütni. Az ellenőröket meg nem szidom hanem sajnállom őket, és nem a munkájuk miatt hanem a parazst utasok ügyfelek miatt akik ellenségkénnt tekintenek rájuk holott ők is dolgozó emberek.
Osecorf estenélél is nem az APEH volt a hibás de ezt gondolom ő is belátta, hanem az a bunkó aki hazudott lakhelyéről, na az ilyen emberek miatt vannak a gondok.
Nem vagyok droid, roppant sértő ez a beszólás rám nézve és nagy bunkóság is, biztos neked is jól esne ha a munkádból kifolyólag gúnynevet akasztanának rád, vagy álltalánosítanak. Végzettséget tekintve nem fogok egy olyan egyetemet vagy fősulit elvégezni ami nem áll közel hozzám, mert abbnan nyilvánvalóan nem fogom tudni kibontakoztatni a tehetségem. ügyfélszolgálatban sem lehet de legalább kapsz fizetést érte. Ha figyelmesebben olvastáll volna, már írtam, hogy nem a végzettségem hiánya miatt lennék ügyfélszolgálatos, hanem azért mert a szakmámban nincs lehetőség állásra, vagy ha van is azt is alacsonyabban béreznék jóval minnt ezt. Külfödre nem fogok kimenni dolgozni bár lenne lehetőségem és nyelvtudásom is van hozzá, de itt az életem és nem fogom felszámolni emiatt.
katuska 2007.09.04 10:40:54
Nem hiszem, hogy egy droid képes lenne az értelmes kommunikációra. Lehet hogy lealacsonyítottam az ellenőrök munkáját, de nem azért mert lenézném őket. Valóban kell tűrőképesség a munkámhoz, nem is kevés. Nem egy életre választottam, nem vagyok idióta, csak most nincs jobb, élni meg kell valamiből. Nem vagyok tanár, szakmám a művészethez kapcsolódik, amire kedves kis országunkban nincs igény, hobbinak jó de megélhetésnek nem. Lustaság az lenne ha eltartatnám magam és sírnék, hogy nincs munka holott van. Vannak régi ismerőseim akik most egy fősulin ülnek és készülnek rajztanárnak, de mi értelme, hol fog valaha munkát kapni? Az a fősuli ami valóban érdekelne, bejutási szinten szinte esélytelen, előre le van beszélve kit vesznek fel, és ha nincs pár milliód egy-két tanár zsebébe akkor ne reménykedj, talán majd 8-ik jelentkezésre felvesznek, addig meg élj valamiből. Persze vannak tanfolyamok is, néztem is őket csak épp ha nincs minimum fél milliód akkor bizony nem kezdheted el, mert mindenhez pénz kell. Nagyobb anyagi hátérrel könnyű diplomát szerezni, persze nem mindig a pénz része számít de vannak ágak amikben sajnos az a mérvadó. Nem vagyok depressziós, elégedett vagyok, mert amim van azért megküzdöttem és nem érdekel ha mások lenézik a munkámat vagy cikiznek érte, mert tudom, hogy elöbbre jutok és fejlődöm így értékesebb ember leszek, lehet hogy egy droid munkáját végzem de dolgozom és alakítom a jövőm, amiben nem szerepel az, hogy mindig ügyfélszolg. legyek.