Regisztráció Blogot indítok
Adatok
daerkilian

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már megint jött két egészen zseniális videó a Minecraft-közösségből, először nézzük meg őket, aztán töredelmes vallomás és webkettes huszárvágás következik.   Khm, szóval az a helyzet, hogy tovább nem tudjuk halogatni a beismerést: az IDDQD szerkesztőségét úgy…..
daerkilian 2011.02.22 08:22:16
Sziasztok!

Eleinte elindítottam és barangoltam össze-vissza, csodálkoztam, hogy egy pixeljáték, hogyan tudja kicsit lefogni a gépet. Aztán a honlapokon barangoltam és csodálkoztam, hogy egy játék hogyan tud megfogni ennyi embert.
Aztán már ismét a minecraftban barangoltam és csodálkoztam, hogy nem vettem észre korábban, hogy mekkora ez a minecraftnak nevezettforradalmi találmány.

Jó lehet-e egy olyan világ, amit kockánként hordhatsz szét, következmények nélkül, majd úgy építed fel, ahogyan csak akarod?

Jó lehet-e egy olyan világ, amiben végtelen távolságra vándorolhatsz és az éghajlati övezetek váltakozásán, a domborzati viszonyok váltakozásán, a növényzet váltakozásán túl, nem látsz mást és soha nem jutsz vissza a kiinduló pozicióba?

Jó lehet-e egy olyan világ, amiben minden felhasználásával, folyamatosan bővülő eszköztárban, bármit készíthetsz, az adott anyagokból, úgy, hogy te a világodat építed, a program pedig a kreativitásodRA épít?

Jó lehet-e egy olyan világ izgalma, ahol teljesen egyedül, egy nap alatt kell felhúznod a házad, mert ha leszáll az éj...
Majd tovább...és tovább...és tovább...addig, míg már kastélyodról készült videóid osztod meg a neten?

Jó lehet-e az a játék, amit több millióan játszanak már, csak azért, hogy romboljanak és építsenek, majd csodálatos építményeik képeinek megosztásával, megismerheted, hogy miként gondolkodik egy brazil nő?

Jó lehet-e az a játék, ahol sokan együtt lehetnk, kreativitásunkat, időnket összeadva megépíthetjük Bábel-tornyát, majd a Plasztikum városában barangolhatunk...

Időről-időre megpihenve a Plastik-szerveren, lassan már-már saját történelmünket építjük...:)

Hogy jó ez a játék, hát naná! Fentről mazsolázzatok, én így látom, röviden összefoglalva. :).

Uff...

Sziasztok!
daerkilian 2011.02.22 09:31:45
@LordGabeta: Igen, megéri. Azok akik játszanak és szeretik, azok szerint megéri :). Akik nem szeretik, azok szerint nem.
Erre a kérdésre nem lehet helyes választ adni :).